6 greșeli de machiaj care ne îmbătranesc

6 greseli de machiaj care ne imbatranesc

6 greșeli de machiaj care ne îmbătranesc

Folosit gresit, machiajul poate aduna ani la infatisarea asta si vedem asta de multe ori la unele femei din jurul nostru...La fel ca si o coafura, tehnica machiajului poate adauga sau scadea ani aspectului tau.

→ Iata 6 Greseli de machiaj care ne imbatranesc.

6 Greseli de machiaj care ne imbatranesc

Dupa aplicarea machiajului standard nu auzi ridurile cum striga "Uitati-va la noi!"? La fel ca si o coafura, tehnica machiajului poate adauga sau scadea ani aspectului tau.

Iata cateva sfaturi importante de care trebuie sa iei aminte:

1. Nu sari peste fondul de ten.

Acesta te ajuta sa-ti egalizezi tonul pielii si sa ascunzi micile defecte care te imbatranesc. Daca ai tenul gras, alege o pudra minerala. Pentru pielea uscata, cremele hidratante colorate sunt cel mai bun mod de ati sari in ajutor. Important: prea mult fond de ten iti scoate in evidenta ridurile, asa ca fi atenta cat de mutl aplici. La fel si machiajul greu, este un bilet one-way spre a te face sa arati cu ... cativa ani mai in varsta.

/Images/machiaj1.jpg

Heidi Klum iubeste lucrurile stralucitoare, dar chipul ei nu ar trebui sa fie unul dintre ele! Mergand prea natural si sarind peste fondul de ten poate fi o optiune dura.

2. Foloseste o nuanta potrivita tenului.

Fondul de ten care este mai deschis decat nuanta pielii tale va scoate si mai tare in evidenta ridurile si liniile fine. Incearca o nuanta care este cu 1-2 nuante mai inchise, cu un indiciu de stralucire. Acesta va da pielii tale o stralucire proaspata.

/Images/machiaj2.jpg

Incearca testul banda cu 3 nuante, pentru a vedea care arata cel mai bine! Poti ghici care este nuanta potrivita pentru acest model?

3. Aplicarea corecta a blush-ului.

Fardul de obraz aplicat pe obraji poate atrage atentia asupra ridurilor obraz si pielii lasate de sub ochi. Aplica culoarea pe cel mai inalt punct al pometilor si intinde-o cu o pensula in sus. O umbra trandafirie este ideala pentru toate tonurile pielii si varstele, dar nu-l supra-incarca! Nu uita o regula de aur: ce-i prea mult imbatraneste!

/Images/machiaj3.jpg

Xtina face o mare gafa cu acest blush - este mult prea incarcat! Rezultatul final este unul clovnesc...

4. Fard de pleoape metalic.

Acest tip de farduri de pleoape maresc pleoapele taiate si ridurile. In schimb, poti incerca o culoare mata sau solida, spre piersica sau gri, care merge grozav pe toate tonurile de piele.

/Images/machiaj4.jpg

Se pare ca pe J-Lo acest fard strident medetalic a costat-o cativa ani in plus!

5. Rimelul si dermatograful pe genele inferioare.

Aplicarea rimelului si dermatografului pe genele inferioare evidentiaza doua dintre lucrurile pe care doresti in mod normal sa le ascunzi: micsorarea ochilor si evidentierea cearcanelor. Pentru ochi mari, luminosi - foloseste un rimel negru doar pen genele superioare pentru a face albul ochilor arate clar si luminos. De asemenea, asigura-te ca genele sunt curbate inainte de a folos rimelul, pentru a le face sa arate mai pline - ceea ce, desigur, inseamna mai tineresc!

/Images/machiaj5.jpg

Suspin ... un caz clasic de machiaj stricat de rimelul pe genele inferioare! Ne place Emma Stone, dar acest look stangaci al genelor subliniaza fiecare rid.

6. Culori luminoase ale buzelor.

Dupa cum sti deja, buzele se "dezumfla" odata cu vârsta. Nuantele luminoase, întunecate, sau poate irizate, pot fi prea grele pentru buzele subtiri. Nuantele luminoase pot imbatranii si ele în general, din cauza severitatii si greutatii de culoare. O nuanta neutra, de trandafiriu este foarte magulitoare, iar un luciu de buze poate  adauga buzelor volumul necesar.

/Images/machiaj6.jpg

(J)woww, acest ruj nu este deloc atragator! Aceasta nuanta luminoasa, de levantica, asociata cu machiajul excesiv de dramatice, o face pe Jenny Farley sa aratate cu 10 ani mai in varsta...

Tot despre frumusete, iti recomandam sa citesti si

7 secrete ale frumusetii, sanatatii si longevitatii

Cum alegem fondul de ten potrivit?

4 pasi zilnici pentru un ten mai tanar

Cosmetice facute in casa din ingrediente naturale

Mastile cu argila - tratamente eficiente pentru tenspecialistul raspunde
Crema antirid care face minuni
Retete pentru balsam de buze
Cum ne preparam mastile de fata?
Lupta natural impotriva celulitei
Tratamente naturiste impotriva caderii parului
Retete pentru parfumuri folosind uleiuri esentiale
Fixativ de par - ieftin si bun
Cum ne ingrijim parul in mod natural?
Prepararea gelului de dus acasa
Fabricati-va propriul dezinfectant!
Fabricati-va propriul sampon de casa!
Masca de miere pentru tratarea acneei

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII