Prima hainuta cumparata pentru bebelus

Prima hainuta cumparata pentru bebelus

Prima hainuta cumparata pentru bebelus

Incercam sa imi aduc aminte ce ti-am "pumparat" prima oara, primul lucrusor... Si imi aduc aminte cat de dificil mi-a fost! Ptr ca nu stiam ce, cum, unde si de ce. Mi se pareau, si inca mi se par, prea multe posibilitati, prea multe optiuni. As fi vrut sa iti cumpar de toate dar nu stiam nimic.

Prima hainuta cumparata - in luna a 5-a de sarcina

Incercam sa imi aduc aminte ce ti-am "pumparat" prima oara, primul lucrusor... Si imi aduc aminte cat de dificil mi-a fost! Ptr ca nu stiam ce, cum, unde si de ce. Mi se pareau, si inca mi se par, prea multe posibilitati, prea multe optiuni. As fi vrut sa iti cumpar de toate dar nu stiam nimic. Nu stiam ce ai putea avea nevoie, ce sa caut si mai ales cum sa caut. Nu e ca la noi, stii ce ai nevoie, port marimea "x" si aia caut...Nu, la tine e mai cu mot. Tu trebuie sa ai parte de cea mai inalta calitate, cele mai bune materiale care intra direct in contact cu pielicica ta sensibila.

Si ma uitam mereu la hainute, dar nimic nu imi inspira vreo emotie sau atractie. Ce-i drept, nici nu am avut pana acum nevoie sa cumpar hainute de copii si nu mi-am dat silinta sa ma interesez. Si vedeam hainute, ma uitam si treceam mai departe gandindu-ma ca nu stiu ce sa iau... pana intr-o zi, cand s-a produs minunea! :)) Eram deja in luna a 5-a si eu nu iti cumparasem nimic. Deja ma impacientam ca timpul trece si eu nu o sa fiu in stare sa iti cumpar de nici unele. Am intrat intr-un magazin si ceva a facut click si m-am dezlantuit! :) Ti-am cumparat salopetele, pantalonasi, bluzite, tricouri, pijamalute, paturici, sosetele...parca nu ma mai puteam opri! Mi se parea ca vei avea nevoie de toate indiferent daca ti-or veni sau nu :D Noroc ca nu eram singura ca veneam acasa plina ochi numai cu hainute.

La inceput am fost timida in ale cumparaturilor ptr tine, ma uitam si nu intelegeam nimic...Mai tarziu m-am dezlantuit si acum deja am lista cu ce sa iti cumpar. Asa ca stai linistit, esti pe maini bune !

autor: membru www.jurnaldesarcina.com Mushetzel - Toate drepturile rezervate (c) 2013

Va recomandam sa mai cititi si urmatoarele:

Foetus party un nou trend al gravidutelor

Foetus party un nou trend al gravidutelor

Daca botezul sau prima baita de dupa botez fac parte din traditiile legate de sarbatorirea venirii pe lume a unui pui de om, in ultima vreme se pare ca formele de celebrare a nasterii unui…

Ce fel de patut alegem pentru bebelus: criterii si decizii

Ce fel de patut alegem pentru bebelus: criterii si decizii

Patutul este una dintre achizitiile cele mai importante pe care parintii le fac pentru bebelusul lor. Si asta nu neaparat datorita pretului destul de ridicat fata de cel al altor produse pentru …

Generator de nume norocoase de copii: în funcție de astre și horoscopul părinților

Generator de nume norocoase de copii: în funcție de astre și horoscopul părinților

Numele unui copil este un simbol care îl definește de-a lungul vieții și este un cadou de la părinți. De aceea, părinții își doresc să…



Nu uitati sa cititi: Odiseea sarcinii - de 40 de saptamani:

1234567891011121314151617181920
2122232425262728293031323334353637383940

Alt sfat: scrieti despre ce ati simtit si trait in acea zi pe Jurnaldesarcina.com. In afara ca este un mod minunat de a va aranja si ordona gandurile, ele vor ramane inregistrate pentru mai tarziu. Va fi reconfortant sa le cititi la implinerea unui anisor de viata a puiului dvs, sau chiar cand va sarbatori majoratul.


Odiseea sarcinii in 40 de saptamani Forumul cu burtici si generatii de mamici. Suport, caldura, prietenie si atitudine.

 Un sfat: Comunicati cu colegele de generatie! Comunitatea Desprecopii.com este cea mai mare comunitate online de limba romana si va asteapta si pe dvs in randurile sale. In sectiunea Odiseea Sarcinii, veti gasi listele de gravidute - care vor naste in aceeasi luna. Nimic nu poate fi mai reconfortant decit sa pastrati legatura cu femei care trec exact prin aceleasi stari si emotii.

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII