Crocodili si posete Hermes

Crocodili si posete Hermes

Crocodili si posete Hermes

  • 4 crocodili pentru o poseta Hermes. Acesta este bilantul trist al ultimelor produse facute sa tresalte inima femeilor bogate, fara inima poate si desigur cu multi bani dar si soti indiferenti la costurile lor de reprezentare.
4 crocodili isi vor da obstescul sfarsit pentru cateva minute de glorie ale unei posete Hermes. Si, desigur, asta nu e un lucru mic daca stam sa ne gandim ca la gentile Hermes, cu un pret minim de cateva mii de euro - se sta la rand. Sau coada, altfel spus. Se fac liste...pentru ca cererea este prea mare. Annual, Hermes produce cate 3 mii de astfel de posete dar cererea este mult mai mare.  Iar la coada pentru o geanta  Hermes, se sta si cate 2-3 ani.

Motiv de zambet ingaduitor sau minut de reflexie? In timp ce pe planeta noastra lovita de criza, uragane si taifunuri, gentile Hermes devin tot mai multe (uitand voit la socoteala pe cele false Made in China)... crocodilii sunt insa tot mai putini. Si tot mai putini fiorosi.

Pentru ca, iata, auzim din presa, firma Hermes s-a gandit sa isi creasca crocodilii necesari in ferme. Acolo, jap-jap, cand ajung la lungimea necesara, acestia sunt sacrificati pe altarul artei.
"Uneori sunt 3 alteori 4 crocodili necesari pentru confectionarea unei posete", spune directorul firmei Hermès-topman Patrick Thomas.

Posetele Hermes sunt cel mai popular shopping item al gigantului Hermes.

Iata, acest model de posete Hermes din piele de crocodil – are un pret de  35.000 euro. Daca acest pret nu v-a lasat inca cu gura deschisa si deloc revoltata, iata continuam cu stiri pe aceeasi tema. Da, poseta albastra de mai jos, o Hermes Birkin in Matte Poro Crocodile in Blue Brighton cu Diamante incrustate are pretul de 35.000 euro.

 Daca mai doriti informatii, facem un pas in fata si va prezentam acum un model putin mai scump - de 160.000 euro.


Poseta Hermes de 160.000 euro - din 4 crocodili

Cine cumpara posete Hermes si accepta deci sacrificarea crocodilor?

Victoria Beckham, cantareata/actritaedesigner si desigur, nevasta fotbalistului David Beckham - este fericita posesoare a 100 posete Hermes Birkin.  Valoarea lor depaseste 2 milioane euro. Calculati dvs cati crocodili inseamna?

Mai cititi cu capul limpede:

 Moda si Fitze...

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII