Tinerete fara batranete – dorinta care obsedeaza starurile

Tinerete fara batranete – dorinta care obsedeaza starurile

Tinerete fara batranete – dorinta care obsedeaza starurile

  • Daca pentru majoritatea femeilor, acceptarea varstei si a modificarilor fiziologice constituie dovada unei maturizari spirituale, pentru staruri problema pare sa fie mult mai complicata.

Exista momente in viata fiecarei supereve cand ideea de a imbatrani provoca fiori, la gandul ca schimbarile fizice pot avea consecinte negative dintre cele mai variate.

Pana la un punct, obsesia lor de a-si mentine tineretea prin cele mai ciudate metode poate fi inteleasa – statutul de starleta este strans legat de imaginea pe care o ofera admiratorilor, iar imaginea fizica primeaza, in general, in cazul vedetelor. Asa incat dorinta de a afla secretul tineretii fara batranete pare a fi justificata. Nu asta este insa problema starurilor care nu isi accepta varsta, ci felul in care acest lucru le modifica uneori, in rau, personalitatea si chiar infatisarea.

In ultimii zece ani, s-a dezvoltat o adevarata industrie anti-imbatranire de care profita in primul rand starletele, a caror infatisare se incapataneaza sa ramana fixata in niste canoane, in ciuda trecerii timpului. Partea hilara este ca cele mai multe dintre ele nu recunosc cu niciun pret sa fi urmat vreun astfel de tratament.

Raspunsurile la intrebarile jurnalistilor legate de secretele cu care isi mentin tineretea sunt mereu aceleasi – „creme hidratante de calitate, consum mare de apa, ore intregi petrecute in sala de fitness, regimuri alimentare sanatoase, evitarea soarelui, renuntarea la fumat etc”.

Vazandu-le nevinovatia si uimirea afisate pe chip atunci cand li se pun astfel de intrebari, esti tentat sa crezi ca toate starletele urmeaza un regim de viata extrem de sanatos si ca traiesc intr-un univers paralel cu al nostru, in care nimic nu afecteaza organismul, in care este suficient sa ai niste obiceiuri sanatoase pentru ca 10 ani sa nu lase vreo urma pe chip. Si totusi, stiintific vorbind, acest lucru este imposibil. De aceea, odata cu marturisirile inocente ale vedetelor, legate de felul in care arata, au aparut si numeroase speculatii referitoare la adevaratele metode la care apeleaza pentru a-si mentine tineretea.


Majoritatea starletelor neaga faptul ca ar apela la chirurgia plastica sau la diferite trucuri care presupun intoxicarea organismului cu tot felul de substante doar de dragul de a crea iluzia catorva ani in minus. Uneori, cate una dintre ele, mai rebela, iese din rand si marturiseste sfioasa ca a apelat la implanturi sau la botox sau la cine stie ce alta metoda de intinerire artificiala. Intotdeauna protagonista unei astfel de marturisiri riscante are grija sa mentioneze ca asta s-a petrecut cu mult timp in urma si ca in prezent nu mai apeleaza la astfel de metode. E ca un fel de masura de precautie pentru eventualele schimbari de imagine care ar putea sa apara in viitor.


In ultima vreme se pare ca marturisirile legate de folosirea botoxului, spre exemplu, au devenit o adevarata moda printre starurile hollywoodiene. Practica injectarii substantei magice, care paralizeaza muschii fetei impiedicand aparitia ridurilor, a devenit un lucru comun printre vedete. Kyle Minogue a afirmat recent ca a apelat la botox, dar ca momentan prefera sa fie mai naturala (doar ea stie ce a vrut sa spuna prin asta...).

Geri Halliwell a marturisit, tot recent, ca botoxul i-a provocat dureri de cap, lucru confirmat si de Jennifer Aniston la inceputul anului, intr-un interviu. Courteney Cox a marturisit si ea ca uraste botoxul, in urma experientei pe care a avut-o dupa tratament si lista ar putea continua.Totusi, desi se pare ca numeroase vedete detesta botoxul, exista in continuare foarte multe adepte ale tratamentului, care se incapataneaza sa nu recunoasca faptul ca il folosesc.

Unul dintre cele mai cunoscute cazuri este cel al actritei Nicole Kidman, care se declara ca nu a urmat niciodata tratamente cu botox, desi exista numeroase informatii care atesta contrariul. Actrita a afirmat ca este mandra de felul in care arata si ca ceea ce afiseaza este 100% natural. Alte vedete, prefera sa lase o umbra de mister asupra felului in care isi mentin imaginea. Printre ele se numara si Madonna care a declarat, fara ipocrizie inutila, ca nu exclude posibilitatea de a apela la diverse metode de intinerire, dar ca daca va face asta nu va tine in niciun caz o conferinta de presa.

Probelma tineretii fara batranete a starletelor este, prin urmare, una destul de complicata. Si asta fara a mai pune la socoteala faptul ca, cel putin in cazul actritelor, regizorii au ajuns in situatia absurda de a nu mai avea cui sa distribuie roluri de femei in varsta sau, daca o fac, sunt nevoiti sa apele la machiaje complicate pentru a le imbatrani pe vedetele intinerite de botox sau de alte trucuri. Si ceea ce ni se pare mai tragic este faptul ca sindromul atat de raspandit printre staruri a inceput sa devina o preocupare tot mai des intalnita pentru multe dintre supereve.

Cum puteam insa sa uitam de veterana Cher?

 

6 diete recomandate de Supereva.ro

Mai cititi, cu capul limpede...

 Forum unde comentam cu placere

 Moda si Fitze...

 

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII