Micro-dermoabraziunea

Micro-dermoabraziunea

Micro-dermoabraziunea

  • Pentru cei ce nu cunosc beneficiile microdermoabraziunii, Supereva vă pune la dispoziţie cateva informaţii dedicate acestui procedeu neinvaziv, cu rezultate imediate şi lipsit de orice efect secundar.

Microdermoabraziunea este un tratament neinvaziv pentru orice tip de piele, tratament in timpul căruia un instrument asemănător unui mini aspirator pulverizeaza mii de micro-cristale pe suprafaţa feţei şi a corpului, pentru a înlătura straturile superficiale ale pielii. Aceste cristale sunt în general făcute din oxid de aluminiu sau alte ingrediente similare. Pulverizând şi apoi aspirând cristalele, pielea este netezită cu blândeţe. Cu alte cuvinte, microdermoabraziunea este culmea tratamentelor faciale abrazive.

Spre deosebire de tratamentele cu laser sau măştile chimice, efectele secundare sunt minimale. Înainte de prima şedinţă de microdermoabraziune, cosmeticiana vă va consulta în legătură cu intensitatea tratamentului pentru anu vă crea o senzaţie de discomfort.

Intensitatea cu care cristalele ajung pe piele poate fi ajustată. În cea mai mare parte a timpului în care vi se aplică această procedură veţi simţi uşoare furnicături şi veţi avea senzaţia foarte realistă că un mic aspirator vă curăţă faţa de celulele moarte. Deşi nu este o senzaţie dureroasă, nu este nici foarte plăcută. In fond nu este o mască de relaxare. După terminarea tratamentului veţi fi uşor îmbujorată. Roşeaţa poate dura maxim 2 zile şi apare numai dacă alegeţi o intensitate prea mare a fluxului de cristale.
 
Microdermoabraziunea este un tratament extraordinar pentru că rezultatele se văd foarte repede, practic după fiecare şedinţă. Este un tratament indicat în lunile reci sau dacă vremea este foarte uscată. Imediat după tratament pielea se iluminează şi porii sunt vizibil mai mici. Ridurile de expresie dispar şi ele. Aşadar, fără teama de efecte secundare şi cu rezultate instante, cum puteţi spune nu?

Va recomandam sa mai cititi:

  Forum unde comentam cu placere

 Frumusete si moda >>

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII