Zambetul – secretul frumusetii eterne

Zambetul – secretul frumusetii eterne

Zambetul – secretul frumusetii eterne

  • Se spune ca zambetul unei femei este cheia frumusetii sale, dincolo de orice alte atuuri fizice.

 Zambetul nu imbatraneste niciodata, insa, in timp, frumusetea lui poate fi stirbita de efectele pe care trecerea anilor le are asupra dintilor. De aceea, pentru a va pastra un zambet frumos, acordati atentia cuvenita catorva detalii importante.

  • Albiti-va dintii acasa, evident, puteti apela la serviciile unui dentist, insa este mai simplu ca odata pe saptamana sa va albiti dintii cu o solutie obtinuta din parti egale de bicarbonat de sodiu si peroxid de hidrogen (apa oxigenta) pentru uz oral, cumparat dintr-o farmacie.
  • Porcelain veneers, fatetele ceramice dentare reprezinta la ora actuala cea mai scumpa si mai sofisticata solutie pentru  albirea dintilor. Pentru o suma destul de mare (cel putin 150 - 200 de euro pentru un singur dinte), specialistii garanteaza obtinerea unui zambet ce poate concura cu cele de la Hollywood.

La toate acestea adaugati un parfum discret, care sa va reprezinte spiritual, o figura optimista, ca si cum ar trebui sa fiti gata pentru o fotografie reusita si un strop de feminitate cat mai naturala, care depaseste barierele oricarei varste. In fond, 40 nu e decat o alta combinatie de cifre, nu?

 Vedete peste 40 de ani  Un album al frumusetii mature aici >>

Mai cititi despre dinti:

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Ultimile 1 comentarii

  1. Irina Rusu
    Irina Rusutrimis la 26/8/2012

    zimbetul pentru mine...este lukru care sta la baza fiecarei zile.Iubesk sa zimbesk o fak pentru cei dragi si pentru prietenii mei dar si pentru mine.Cu un zimbet poti sa schimi o inima...Asa ca le sfatuesk...pe domnisore,doamnele, sa zimbeaska mai mult...ca este bine,te si simti bine!!!

    Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII