Cate ceasuri purtam 2010?

Cate ceasuri purtam 2010?

Cate ceasuri purtam 2010?

  • Ceasul este un accesoriu mai special decat celelalte, atat prin dubla functie pe care o are (de accesoriu, dar si de instrument uneori indispensabil pentru viata de zi cu zi), cat si prin simplul fapt ca are capacitatea de a personaliza o tinuta vestimentara.

Pentru unele supereve ceasurile reprezinta mai mult decat un simplu accesoriu si de aceea le este greu sa se decida asupra alegerii uneia sau alteia dintre piesele colectiilor pe care le detin, atunci cand trebuie sa asorteze un ceas cu o anumita tinuta. Pentru ele, dar nu numai, designerii au găsit o soluţie simplă.

Unul dintre trendurile momentului consta in purtarea mai multor ceasuri in acelasi timp. Daca pana acum accentul se punea pe numele scris pe cadran sau pe suma platita pentru un ceas de lux, in prezent se pare ca accentul este pus pe cantitate. Cu alte cuvinte, nu conteaza atat de mult ce marca de ceas purtati, ci mai degraba cate ceasuri purtati.

Trendul poate fi asociat cu o tendinta mai veche in ceea ce priveste purtarea bijuteriilor, tendinta ce s-a manifestat tot mai des in ultimele sezoane - acumularea. Inspirata probabil din temele tribale, acumularea de bijuterii, mai ales de bratari, nu este o mare noutate pe podium. Anii ''80 excelau, de altfel in astfel de combinatii. Trecerea de la bratarile exotice la ceasuri de lux, s-a facut treptat, initial, designerii mixand metale pretioase pentru a obtine efectul unui manson accesorizat. Treptat, in locul bratarilor au fost adaugate diverse modele de ceasuri, in functie de lookul care se vrea sugerat prin intermediul accesoriilor.


 

Pentru o tinuta sport puteti purta mai multe ceasuri masculine, asociate cu bratari colorate. Daca vreti sa aveti un aer rock, combinati mai multe tipuri de ceasuri cu bratari din piele neagra sau maro inchis.  Little black dress poate fi combinata cu succes cu cateva ceasuri fine, cu bratari din aur, argint sau platina, printre care strecurati cate o piesa inedita, retro. Veti obtine astfel un look  vintage care este foarte la moda.

Pentru o imagine indrazneata, combinati o fusta mini, din piele, cu mai multe ceasuri cu cadrane de diferite marimi si cu bratari din perle. Efectul nu se va lasa asteptat. Purtarea mai multor ceasuri este asociata adesea cu purtarea mai multor inele. Pentru ca efectul de acumulare sa fie intensificat puteti opta pentru asortarea fiecarui ceas cu cate un inel, purtat pe fiecare deget. Atentie insa! Efectul poate fi uneori dezastruos, pentru ca riscati sa va transformati intr-o taraba ambulanta de bijuterii.

Trendul ceasurilor multiple are si o parte foarte practica - puteti fixa fiecare ceas sa arate diverse ore de pe glob. Asta in cazul care tineti neaparat sa stiti acest lucru. In plus, un ceas este un cadou apreciat, iar datorita noului trend, cu siguranta va deveni un cadou inspirat in orice imprejurare. Evident, tendinta ceasurilor multiple este si mai practic pentru producatorii de ceasuri care, in plina criza, vor inregistra probabil recorduri de vanzari daca moda va tine suficient de mult.


 

Mai cititi despre accesorii de moda si suflet


  Forum unde comentam cu placere

 Frumusete si moda >>

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII