Ziua Fertilitatii se sarbatoreste pentru prima data in Romania

Ziua Fertilitatii se sarbatoreste pentru prima data in Romania

Ziua Fertilitatii se sarbatoreste pentru prima data in Romania

O zi pentru viata - Ziua Fertilitatii

O zi pentru viata - Ziua Fertilitatii a luat nastere din dorinta de a-i sarbatori pe copii, cel ma frumos simbol al fertilitatii. Evenimentul isi doreste sa fie o zi a fericirii pentru cei care deja au copii si una a sperantei pe cei care incearca sa devina parinti. La nivel mondial, 1 din 5 cupluri nu poate avea copii. Pentru ei exista o sansa, atata vreme cat se adreseaza medicului specialist in timp, pentru a primi un diagnostic si un tratament corect.

95% dintre problemele de fertilitate au rezolvare

La O zi pentru viata - Ziua fertilitatii ne-am propus sa sarbatorim copiii, sa ne distram impreuna cu ei si parintii lor, dar si sa facem o zi a constientizarii problemelor de fertilitate pe care le intampina unele cupluri, din ce in ce mai multe, din pacate. Vestea buna este ca 95% dintre problemele de fertilitate au rezolvare. Cu o conditie: consultarea unui medic specialist in infertilitate. Timpul nu este, din pacate, aliatul acestor cupluri cu probleme, asa ca prezentarea la medic ar trebui sa se intample cat mai devreme. In felul acesta, poate reusim sa nu mai avem varsta drept principala cauza non-medicala de infertilitate, ne-a declarat dr. Andreas Vythoulkas, medic specialist obstetrica-ginecologie, cu supraspecializare in infertilitate, directorul Asociatiei pentru Reproducere Umana din Romania, unul dintre organizatorii evenimentului.

Programul la scena al evenimentului contine spectacole pentru toate gusturile

Prima care va canta va fi Alina Sorescu si gasca ei de pitici, de la ora 10:10. Stafeta va fi preluata de Gasca Zurli, care ii va incanta pe copii si pe parinti incepand cu ora 11:15, timp de o ora. De la 13.30, urmeaza cantareata Andreea D., cu un program de jumatate de ora. Iar de la 14:00, cireasa de pe tort - concertul Smiley, punctul maxim de atractie pentru toti cei prezenti la eveniment.

Il vom avea ca invitat pe Dr. Konstantinos Pantos

Dr. Konstantinos Pantos, unul dintre cei mai renumiti medici specialisti in infertilitate, datorita caruia 40.000 de copii au fost nascuti in intreaga lume, va fi prezent la acest eveniment. Au fost invitati reprezentanti ai Ministerului Turismului si Sanatatii din Romania si Grecia, Presedintele Asociatiei Medicale din Atena, Giorgos Patoulis.

desprecopii.com care gazduieste cel mai popular forum de discutii despre fertilitate si infertilitate se alatura acestui eveniment si este partener media

Comenteaza / Pune o intrebare

Citeste toate comentariile

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim). | Toate campurile trebuie completate!