"Charcoal eyes" in 4 pasi simplii

"Charcoal eyes" in 4 pasi simplii

  • Machiajul ochilor este adesea hotarator pentru un look perfect si de aceea stilistii acorda o mare importanta tendintelor in aceasta privinta. Iata cum puteti avea "Charcoal eyes" in doar cateva minute.

Desi pare ceva greu de realizat, acest gen de machiaj se bazeaza pe cateva reguli simple, care pot fi urmate de catre oricine. Pasii sunt usor de urmat:

1. Ia o pensula moale de dimensiuni medii, si folosind un gri metalizat, începe de la pleoapa interioara si sterge usor catre exterior. Alege apoi o nuanta de argintiu deschis si adauga cateva umbre fine in coltul ochiului interior.

 

2. Urmatoarea nuanta care trebuie aplicata este un gri intunecat bogat - incepand de la aproximativ trei sferturi din pleoapa spre interior, intinde culoarea usor si pierde-o la cutele pleoapei.

3. Acum, folosindu-te de un creion negru si moale, incepe sa trasezi o linie din coltul interior, in jurul ochilor si pe pleoapa interioara, iar pe masura ce ajungi spre coltul exterior linia va trebui ingrosata, la fel ca in fotografia de mai jos.

 

4. Pastreaza restul aspectului cat mai natural, cu putina culoare in obraji de nuanta piersicii, un rimel negru desigur, si buzele nud.

Va recomandam sa mai cititi:

  Forum unde comentam cu placere

 Frumusete si moda >>

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Ultimile 1 comentarii

  1. dana
    danatrimis la 31/12/2011

    F bun articolul..doar ca pus in practica de un neprofesionist..e cam greu de realizat un asemenea machiaj..In primul rand vorbim si despre produse care sigur sunt profesioniste si care costa probabil un salariu..cat despre modelul ochilor care nu e ca cel al modelului ( eu spre ex, am ochii mici, nu alungiti)..Asa ca..

    Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII