Anotimpul in care uitam de diete

Anotimpul in care uitam de diete

Anotimpul in care uitam de diete

  • Nu te simti uneori intr-o cursa fara sfarsit cu dietele? Exista vreo femeie care sa nu fi incercat cel putin o dieta pe an?

Nu te simti uneori intr-o cursa fara sfarsit cu dietele? Exista vreo femeie care sa nu fi incercat cel putin o dieta pe an? Asadar, facem diete pe la inceputul verii pe motiv ca trebuie sa aratam cat de cat slabute (sau cu cel putin 3 kile mai putin) pe plaja. Sau sa ne incapa iar pantalonii aia cam stramti la care nu renuntam in nici un caz. ...Nu ca i-ar pasa cuiva (aduti aminte ca TU trebuie sa fii iubita si adorata pentru suflet si nu pentru trup :) ...dar asa se tine un obraz subtire:) cu o dieta drastica inaintea concediului de vara.

Si apoi, sa nu uitam de primele saptamani de dupa Craciun-Anul Nou - cand ne ambalam cu spor in citirea celor mai noi diete ce promit dizolvarea miraculoasa a kilogramelor pe care le primim cadou in timp ce infulecam cu vinovatie sarmalele de Craciun sau tortul de Revelion :)

Dar ce atata goana si stres cu dietele astea? Ei, uite ca exact acum trecem print-un anotimp cand nu prea ar trebui sa ne intereseza dietele. Pentru ca inca nu ne-am intoxicat cu mancarea iernii, pentru ca inca mai avem un un pic din elasticitatea verii care a apus si pentru ca vremea e mizerabila afara ..Deci, dragelor, haideti la bucatarie.

Asadar, de cum incep ploile sacaitoare de Noiembrie, e timpul sa cautam soarele la aragaz. Adica, ce miroase mai placut si mai casnic decat o prajitura de casa, miercuri seara si ... chiar si una sambata seara. Iar daca ma uit pe retele super bine alese de la Supereva, alegerea e deja grea. Cum sa ma decid? OK am decis ma apuc de un Tort Capucino pentru invitatii de sambata seara iar in timpul saptamanii fac niste cupe de Tiramisu rapid - spre deliciul baietelului meu, Andrei? Sau, in loc de asta fac o Cheesecake cu lamaie? Hm, suna delicios. Tarta de branza cu lamaie e preferata mea.

Ah si sa nu uit, ca tot am vazut un articol cu informatii super pentru combaterea moliilor. Habar nu aveam ca putem sa ducem lupta cu moliile, in mod civilizat. Iata: Cum scapam de molii?
Si, ca sa termin cu o stire de rumegat: Diva Mariah Carey e insacinata.

Recapitulez deci cateva retete pentru seri ploioase de noiembrie:

Mirela Popescu Zoita
blogul meu

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:
Tema:Editorial

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII