Eu ma simt sexy... el crede la fel?

Eu ma simt sexy... el crede la fel?

Eu ma simt sexy... el crede la fel?

  • Iata adevarul surprinzator despre ceea ce cred barbatii ca este sexy atunci cand sunt ingragostiti. Cand simti ca esti mai sexy? Cand esti imbracata ca o papusa, radioasa in mica ta rochie neagra, pe tocuri inalte si data cu rujul acela care ti se potriveste perfect? Cand ai avut un succes rasunator la munca? Sau poate cand te strecori intr-un negligé matasos si unduitor?

Iata adevarul surprinzator despre ceea ce cred barbatii ca este sexy atunci cand sunt ingragostiti.

Cand simti ca esti mai sexy? Cand esti imbracata ca o papusa, radioasa in mica ta rochie neagra, pe tocuri inalte si data cu rujul acela care ti se potriveste perfect? Cand ai avut un succes rasunator la munca? Sau poate cand te strecori intr-un negligé matasos si unduitor? Noi femeile stim cat de bine ne fac sa ne simtim aceste lucruri, dar iata care este adevarul: faptul ca te pui la patru ace si te dai cu parfum — chiar daca iti arati si picioarele — nu are nimic in comun cu ceea il face pe EL cu adevarat sa te doreasca. Desigur, la inceput un barbat poate fi atras de aceste elemente de vino-ncoace — putina dantela, o privire aruncata in decolteu... Dar odata ce inima lui iti apartine, are o idee total diferita asupra lucrurilor care il atrag la tine.

Cand un barbat este indragostit, ceea ce considera cu adevarat atragator este senzatia ca te vede asa cum esti cu adevarat. Pentru un barbat, machiajul, hainele sexy – sunt toate o masca. El doreste femeia aceea din spatele mastii. Faptul ca vede la tine deschiderea, vulnerabilitatea, sentimentul de satisfactie — acestea sunt lucrurile care il atrag cu adevarat.

Am rugat sapte femei sa ne spuna in ce momente se simt cel mai mult atragatoare — apoi i-am intrebat si pe partenerii lor ce anume ii face sa se simta atrasi de ele. Iata in continuare raspunsurile delicioase, sexy si surprinzatoare pe care le-am primit. Iar daca il vei intreba si tu pe EL acelasi lucru, ai putea fi la fel de uimita...

Tocuri inalte si decolteu... sau frumusete naturala?
 Angela, 30 de ani si Robert, 38 de ani - casatoriti de opt luni

ANGELA: Ironia este ca ori de cate ori ma simt extrem de atragatoare — sa zicem, atunci cand port o bluza decoltata si tocuri cui senzationale — Robert rareori ma considera sexy! Imi plac glossurile de buze foarte stralucitoare, dar Robert ca buzele mele sunt mai mult lipicioase decat apetisante; iar daca ma uit plina de dorinta in ochii lui, el ma considera doar deplasata. Ma mai simt foarte atragatoare in lumina lumanarilor — de fapt, intotdeauna aprind lumanari in dormitorul nostru. Sunt sigura ca Robert se intreaba de ce sunt atat de obsedata de lumanari.

ROBERT: Mie Angela mi se pare irezistibila cand sta intinsa pe canapea la televizor dupa o zi grea la serviciu, cand nu este deloc machiata, nici nu poarta bijuterii. Este intr-o stare de uitare totala, fiind perfect relaxata. Ma uit la fata ei frumoasa si ma gandesc ce imagine frumoasa am in fata. Mi-ar placea sa-i fac o poza in ipostaza asta. Frumusetea ei naturala ma excita mult mai mult decat atunci cand ea este aranjata.

Petrecem timpul in intimitate... sau iesim cu prietenii?
Clara, 38 de ani si Silviu, 35 de ani - casatoriti de noua ani

CLARA: Ma simt cel mai sexy atunci cand simt ca intre mine si sotul meu exista o legatura foarte puternica. Suntem intotdeauna foarte apropiati si ne iubim tare mult, dar sa fim cinstiti, dupa ce am fost impreuna timp de 15 ani, aceste emotii se pierd uneori in cotidian. Dar cand ne regasim legatura, aceasta este foarte puternica. De exemplu, anul asta am fost la mare pentru a sarbatori ziua mea de nastere. Mergeam in fiecare zi la plaja, unde citeam si discutam, faceam plimbari lungi. Aveam o stare extraordinara de calm si intimitate. Mai tarziu saptamana aceea, chiar de ziua mea, Silviu m-a dus la cumparaturi de haine. In acel moment, ma simteam atat de increzatoare in casnicia noastra — si ma credeam incredibil de atragatoare. Pentru a-i arata ce simteam, am inceput sa defilez in fata lui in costume de baie, ceva ce nu mai facusem pana atunci. Se simtea in aer tensiunea sexuala!

SILVIU: Mie Clara mi se pare cea mai atragatoare atunci cand iesim cu un grup de prieteni si ea povesteste ceva ce i s-a intamplat de curand. Iar cand povesteste ceva, o face cu atata convingere si pasiune! Are un zambet cald si generos, iar toti cei din jur sunt de obicei fermecati de ea si sunt complet absorbiti de ceea ce spune. Sunt foarte mandru de ea si simt nevoia de a ma apropia de ea. Prezenta ei lumineaza orice incapere intr-un mod pe care nu-l pot descrie in cuvinte. Pun pariu ca toate femeile din grupul nostru sunt invidioase si ar da aproape orice sa fie macar pentru o clipa in locul ei.

Dansuri senzuale... sau discutii despre politica?
Ioana, 30 de ani si Emil, 36 de ani - casatoriti de trei ani

IOANA: Ma simt atat de sexy cand dansez! Dansul inseamna miscari foarte senzuale. Am inceput de curand sa fac niste cursuri de dans, iar de fiecare data cand ma duc la cursuri, ma simt tot mai conectata cu corpul meu. Cand ma simt destul de bine, dansez in fata lui Emil. Si cred ca ii place sa ma vada miscandu-ma astfel!

EMIL: Mie Ioana mi se pare tot timpul sexy — este o femeie grozava! Dar interesul ei fata de politica si capacitatea ei de a purta discutii inteligente despre asta mi se par cu adevarat atragatoare. Ioana a crescut intr-un mediu in care nu exista interes fata de politica, dar s-a informat tot mai mult si a devenit preocupata despre ce se intampla in lume. Noi urmarim adesea documentare politice si ne petrecem mult timp dupa aceea discutand despre ele. Dar partea care-mi place cel mai mult este urmatoarea: desi Ioana este o persoana foarte prietenoasa si toleranta, a fost pusa in situatii in care avea in jurul ei oameni cu opinii total diferite de ale ei — iar ea si-a sustinut mereu cu strasnicie convingerile, cu orice pret. Iar cand o vad aparandu-si ideile imi vine sa o iau pe sus si sa o duc in dormitor!

Impartasirea succeselor... sau a visurilor?
Simona, 32 de ani si Dumiru, 41 de ani - casatoriti de patru ani

SIMONA: Faptul ca fac ceva care imi place si ca am succes este lucrul care ma face sa ma simt sexy cu adevarat. De exemplu, ma ocup de clubul de teatru de la scoala in care lucrez. Iar cand spectacolul este prezentat parintilor si invitatilor intr-o zi festiva, ma simt foarte mandra de munca mea si cred ca este extraordinar ca Dumitru este in sala sa-mi impartaseasca bucuria. Ma simt puternica si implinita — deci foarte atragatoare.

DUMITRU: Cand Silvia vorbeste despre posibilitatea de a avea copii, proiecteaza o aura pe care o consider irezistibila. Lucram amandoi de ani de zile cu copiii, iar eu am deja doi copii din prima casatorie. Iar de cand fiicele mele erau foarte mici, Simona a fost acolo pentru ele — nu ca mama vitrega, ci ca prietena si sfatuitoarea lor. O iubesc mai presus de toate pentru ceea ce a facut pentru fete, si nu-mi doresc nimic mai mult pe lume decat sa am un copil cu ea. Datorita dorintei noastre impartasite, atunci cand facem dragoste avem mai multa tandrete si avem un scop. Iar faptul ca mi-o inchipui ca mama o face incredibil de sexy in ochii mei.

Mamica sexy... sau mama natura?
Sanda, 36 de ani si Mihai, 43 de ani - casatoriti de sapte ani

SANDA: Ma simt cel mai sexy atunci cand ma transform din mama in femeie. Imi dau jos adidasii, imi pun pantofi cu toc, imi schimb hainele patate de mancarea bentru bebelusi cu o tinuta curata si eleganta. Ma dau cu Chanel si imi desfac cocul, lasand parul sa-mi cada pe umeri — fara sa-mi mai fac griji ca ma vor trage copiii de par sau ca-mi vor pune mancare in el! Merg si vorbesc altfel — ma simt altfel. Nu mai am pe umar geanta grea cu scutece si cu biberoane, ci poseta mea la moda. Trec de la postura de mama activa care citeste povestioare despre masini vorbitoare la cea de fata aventuroasa cu care flirta Mihai acum 11 ani, cand ne-am cunoscut.

MIHAI: Pentru mine, Sanda este cea mai sexy atunci cand o vad interactionand cu copiii. Atunci cand ieseam la intaniri cu sotia mea, la inceputul relatiei noastre, eram mereu uimit de modul in care se purta cu copiii. Caldura, tandretea si grija pe care o manifesta mi se pareau atat de naturale! Eram deja de la inceput foarte atras de ea, dar abia cand mi-am imaginat-o ca mama copiilor mei a devenit si mai atragatoare in ochii mei...

De curand, cand am iesit in familie la un restaurant mexican, fiul meu cel mic a inceput sa danseze pe muzica spaniola care se auzea in fundal. Un zambet imens a aparut pe fata Sandei si ea i s-a alaturat celui mic, dansand in mijlocul restaurantului. Nu i-a pasat deloc daca se uitau alti oameni la ea sau daca se purta nepotrivit — conexiunea cu fiul nostru era tot ce conta pentru ea. A fost o priveliste minunata, iar eu abia asteptam sa o duc acasa pe femeia superba care dansa in fata mea!

Frumusete perfecta, iesita de la coafor... sau neglijenta si un pic asudata?
Loredana, 28 de ani si Martin, 28 de ani - casatoriti de doi ani

LOREDANA: Ca majoritatea fetelor, categoric ma simt cel mai sexy cand imi aranjez parul, sprancenele mele sunt proaspat pensate la salon, ma imbrac cu ceva dragut, imi pun tocuri inalte si ies in oras. Atentia la detalii care este implicata in toate aceste lucruri imi da posibilitatea de a ma concentra asupra corpului meu, de a accentua si a pune in valoare insusirile mele fizice cele mai placute. Cand stiu ca arat cel mai bine, am cea mai mare incredere in mine — iar cand am incredere in mine, ma simt sexy.

MARTIN: Simt cea mai mare atractie fata de lucrurile care o fac pe Lori unica si ii dezvaluie energia naturala. Deci ador modul in care arata in saptamana de dinainte de a merge la salonul de frumusete, cand i se vad radacinile de culoare un pic diferita, iar parul ei este mai umflat si rebel. Nu am mai cunoscut alta fata care sa aiba un par atat de voluminos. Iar mie imi place sa-l ciufulesc, ca sa fie si mai umflat. De asemenea, imi pare foarte sexy cand abia ajunge acasa dupa ce a fost la sala, transpirata in tricourile ei haioase, in colantii ei decolorati si in adidasi, cu parul prins in coada si cateva suvite care ii atarna pe fata. Are pe fata o stralucire pe care i-o da faptul ca face ceva ce-i place, iar fiecare parte a corpului, incepand cu parul si transpiratia, degaja o energie care este foarte sexy.

Impreuna ziua... sau noaptea?
Tania, 37 de ani si Alex, 39 de ani - casatoriti de 11 ani

TANIA: Ma simt sexy cand toate aspectele vietii mele se afla in armonie. Cand am petrecut o zi grozava cu copiii, sau cand am gasit o cale de a ne imbunatati viata, sau cand am terminat o treaba pe care o incepusem de ceva timp, abia astept sa impartasesc aceste momente cu Alex. Stiind ca am avut o contributie minunata la lumea in care traiesc si ca barbatul pe care il iubesc mai mult decat orice gandesste la fel despre ceea ce fac — asta inseamna sexy! Deci la mine nu este vorba numai despre rochia neagra scurta, tocuri, sau coafura. Este vorba despre ideea ca persoana pe care o iubesc ma considera sexy pentru ca sunt eu insami.

ALEX: Lucrul cel mai evident care ma face sa o doresc sunt hainele pe care le imbraca — mai ales lenjeria ei intima de matase pe care o poarta noaptea. Dar Tania este sexy si prin tinuta pe care o are. Asta se poate manifesta in modul in care merge, canta fals un cantec la moda, sau in modul in care se joaca cu copiii. Este greu de descris in cuvinte, dar in aceste momente, imi amintesc ca nu mai sunt insurat cu o fata, ci cu o femeie sexy, foarte sigura de ea.

Mai cititi:

 Forum unde comentam cu placere

Supereva Forum: Dragoste si sex
Despre relatie, sex, probleme de cuplu. Totul deschis, fara tabu-uri.

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Tema:Relatie

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII