“Vampy look” in 5 minute

“Vampy look” in 5 minute

“Vampy look” in 5 minute

  • Cu toate ca pare un machiaj greu de realizat, celebrul make-up artist Rozelle Parry ne spune ca acest look este foarte usor si rapid, oferindu-ne un machiaj de primavara sexy si la moda.

Cu toate ca pare un machiaj greu de realizat, celebrul make-up artist Rozelle Parry ne spune ca acest look este foarte usor si rapid, oferindu-ne un machiaj de primavara sexy si la moda.
 
1. Pornind de la pleoapa interioara si lucrand spre exterior, ia o pensula mica si intinde usor cu ea o nuanta de bronz urmarind cutele pleoapei.

 

2. Acum, folosind o perie mai finuta, alege o nuanta mai inchisa de maro, si incepe sa lucrezi zona de sub sprancene (din interior), urmand cuta ochiului pana la trei sferturi deasupra pleoapei. Dupa ce ai terminat poti adauga un strat de mascara.

3. Pentru buze, alege un ruj cu nuante de coral (sau chiar rosu) si intinde-l cu o pensula pentru a da volum.

 

4. Acesta este un look puternic, asa ca este preferabil ca parul sa fie legat la spate, astfel incat sa nu distraga atentia de la make-up.

Va recomandam sa mai cititi:

  Forum unde comentam cu placere

 Frumusete si moda >>

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Ultimile 1 comentarii

  1. adrisimo28
    adrisimo28trimis la 25/4/2011

    este un machiaj greu de realizat acasa dar cu indicatiile lui Rozelle Parry si produse profesionale se poate realiza si e ok.

    Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII