Nanoblur - o noua crema minune sau doar o alta pacaleala?

O noua crema minune sau doar o alta pacaleala?

O noua crema minune sau doar o alta pacaleala?

  • Industria cosmetica evolueaza continuu, producatorii bombardand mereu piata cu produse minune care promit tinerete vesnica si frumusete fara cusur. Dar, ce-si doresc, de fapt, femeile de la un produs cosmetic? E foarte simplu – sa le faca sa arate mai bine si, daca se poate, cat mai repede.  Desigur, nimeni nu are pretentia sa se transforme peste noapte in Angelina Jolie..

Industria cosmetica evolueaza continuu, producatorii bombardand mereu piata cu produse minune care promit tinerete vesnica si frumusete fara cusur.

Dar, ce-si doresc, de fapt, femeile de la un produs cosmetic? E foarte simplu  sa le faca sa arate mai bine si, daca se poate, cat mai repede.  Desigur, nimeni nu are pretentia sa se transforme peste noapte in Angelina Jolie... insa toate superevele isi doresc macar sa isi acopere ridurile, sa aiba un pigment mai frumos si sa alunge macar cativa ani de pe chipul lor.

Ultima descoperire in domeniu pare sa satisfaca toate aceste dorinte si, ce e mai important, o face intr-un timp record de... 40 de secunde. Minunea se numeste simplu  Nanoblur  si se pare ca a inchis si gura carcotasilor care au devenit imuni la produsele care pretind ca fac miracole. Crema, pentru ca despre o crema este vorba, a spart deja topurile vanzarilor in 22 de tari. Care este secretul? Producatorii sustin ca minunea vine din faptul ca Nanoblur este o crema alcatuita din particule care imprastie lumina, facand tenul sa arate mai proaspat, mai tanar si mai luminos in cateva secunde.

Ideea de a folosi elemente optice difuze pentru a insela ochiul si pentru a minimaliza aparenta ridurilor nu este noua. Ea a fost folosita de ani de zile de catre producatorii de cosmetice pentru a crea produse care sa  lumineze chipul. Ceea ce aduce nou Nanoblur pare sa fie insa o problema de finete. Dimensiunea particulelor din crema minune este de sute de ori mai mica decat din produsele mai vechi si de aceea efectul se resimte chiar si in cazul imperfectiunilor discrete. Practic, lumina este folosita pentru a le face invizibile. Cu toate ca sunt calculate la nano-scara, particulele nu sunt totusi suficient de mari pentru a patrunde in piele, asa ca raman la suprafata ei, reflectand lumina. Efectul de refractie a luminii pe care il are crema este asemanator cu incercarea de a privi printr-o sticla inghetata.

Un alt lucru neobisnuit este legat de modul de aplicare. Daca majoritatea cremelor cu efect anti-rid se aplica inainte de machiaj, ca baza pentru acesta, se pare ca Nanoblur poate fi aplicata si dupa machiaj pentru a-i da luminozitate. E greu de crezut ca un machiaj rezista atunci cand peste el e intinsa o crema, insa... nu se stie niciodata.

Dincolo de toate, pretul pare sa fie cel care face ca incercare produsului sa merite, indiferent de rezultat. In Marea Britanie, spre exemplu, o cutie de Nanoblur costa doar 19.99 lire. Faceti un calcul simplu si veti vedea ca merita, fata de alte creme care promit minuni. Cat despre efecte... nu stim mai mult. Asteptam impresii!

Va recomandam sa mai cititi:

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII