Vedetele care detin secretul anti-imbatranire

Vedetele care detin secretul anti-imbatranire

Vedetele care detin secretul anti-imbatranire

  • Credeti ca o intepatura de albina va poate face sa aratati mai tanara? Evident, nu suna foarte atragatoare, dar veninul din intepatura albinei este considerat a fi un tratament miracol anti-imbatrani

Credeti ca o intepatura de albina va poate face sa aratati mai tanara? Evident, nu suna foarte atragatoare, dar veninul din intepatura albinei este considerat a fi un tratament miracol anti-imbatranire.

Oamenii de stiinta au descoperit ca, folosindu-se de aceasta otrava pot stimula colagenul- substanta chimica care mentine pielea tanara si flexibila.

Mastile de fata care contin venin de albine au fost un moft in randul celebritatilor de-a lungul anilor.

Noua gama de produse a fost elaborata de dr. Han Sang Mi pentru Noua Zeelanda, pentru compania Manuka Doctor - iar produsele vor fi stocate la Holland & Barrett. Compania pretinde ca este "cea mai buna alternativa "dintr-un borcan" pe langa Botox".

Tratamentul a fost dezvaluit anul trecut de Camilla, Ducesa de Cornwall, care a avut parte de un tratament facial cu venin de albine, in valoare de de £55 - de acelasi tratament a beneficiat Kate Middleton, Victoria Beckham si Dannii Minogue care declara deasemenea ca este un fan al produsului.

Anterior disponibil doar ca tratament intr-un salon exclusivist, noua gama de cinci produse incepe de la £16.99 produs pentru hidratare faciala, £18.99 ser pentru piele, £24.99 crema pentru regenerare si £49.99 masca de fata de intinerire.

Produsele au un efect asemanator unei "furnicaturi usoare" pe piele. In acest fel, veninul prosteste intr-un fel a spune organismul, facandu-l sa creada ca a fost intepat, fapt care il determina sa stimuleze productia de colagen si elastina, care mentin pielea intinsa.

Un exemplu evident este Ducesa de Cornwall

Dr. Han, un cercetator din Coreea de Sud la Academia Nationala de Stiinte Agricole, a declarat: "Am facut cercetari extinse si studii clinice care dovedesc faptul ca veninul de albine purificat poate ajuta la formarea colagenului si a preveni deteriorarea produsa de razele soarelui."

"Expunerea la soare este una dintre cauzele principale ale ridurilor, deoarece razele UV cresc nivelul de proteine - care sunt responsabile pentru degradarea colagenului din piele."

In acest proces albinele nu sunt in nici un caz supuse chinurilor, deoarece colectarea veninului se face prin intermediul unui dispozitiv special care mentine albinele nevatamate.

Un purtator de cuvant al Holland si Barrett a explicat: "Veninul este extras din albine folosind un proces in conditii de siguranta care asigura durata de viata a albinei, bunastarea si performanta. Un colector este plasat in fata intrarii in stup, iar un curent electric slab este rulat prin el, curent care incurajeaza albinele sa intepe usor colectorul. Deoarece albinele "inteapa" o suprafata prin care nu pot penetra, abdomenele lor raman intacte - astfel incat acestea nu mor si raman nevatamate."

"Veninul de albine este apoi uscat, recoltat si purificat pentru a indeparta orice impuritati nedorite, cum ar pamant, praf sau polen."

Veninul de albine a fost folosit in aplicatiile medicale din cele mai vechi timpuri. Acesta contine, de asemenea, o proteina numita apaminei care relaxeaza muschii si este utilizat in tratamentul artritei numit apiterapie, si pentru a ameliora simptomele de distrofie musculara si a sclerozei multiple..

Va recomandam sa mai cititi:

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII