Unde doarme bebelusul? Eterna dezbatere a parintilor de bebelusi si varianta Desperados 🌙

Unde doarme bebelusul? Eterna dezbatere a parintilor de bebelusi - varianta Desperados

Unde doarme bebelusul? Eterna dezbatere a parintilor de bebelusi si varianta Desperados 🌙

Răspunsul la o întrebare aparent simplă, "Unde doarme bebelușul?", pare simplu, dar provoacă nesfârșite războaie de opinie în rândul părinților de la Desprecopii.com.

Adevarul este că un răspuns exclusiv este greu de dat, deoarece există mai multe variante de lucru. Mai jos, veți găsi o serie de opțiuni, alături de unele greșeli pe care le fac părinții în ceea ce privește somnul bebelușului. 🌙👶

veti citi
Unde doarme bebelusul - este o intrebare cu mai multe raspunsuri posibile
Variante de lucru
Expert in somnul bebelusilor: De multe ori, bebelusul nu doarme din cauza parintilor si a acestor 4 mituri care trebuie clarificate
Probleme de somn ale bebelusului

Unde doarme bebelusul - este o intrebare cu mai multe raspunsuri posibile

Raspunsul la o intrebare aparent simpla: unde doarme bebelusul - pare simplu dar provoaca nesfarsite razboaie de opinie in randul parintilor de la Desprecopii.com

Raspunsul specialistilor la intrebarea de mai sus e probabil o veste buna pentru toate taberele: alegerea e a parintilor. Merita insa sa ne adancim putin in subiect pentru ca, oricare ar fi decizia pe care o veti lua - dragi tineri parinti - exista avantaje si dezavantaje. De aceea, noi vom incerca sa va dam cat mai multe informatii despre subiect pentru ca decizia finala sa fie una in cunostinta de cauza :)

Iata deci variantele de lucru:

- In patul parintilor. 

Asadar, in aceasta varianta, bebelusul primeste un loc in patul unde doarme tati si mami. Este o varianta foarte utilizata insa acum, pentru siguranta bebelusului, aceasta varianta a evoluat in asa numitul co-sleeping cu variante si mai sofisticate, cu basinete atasate de patutul parintilor, in apropierea mamei, pentru ca bebe sa se simta aproape iar alaptarea sa fie mai lina.

Despre aceasta varianta

Mută-ți bebelușul în dormitor dar nu în patul tău!

Dormitul in acelasi pat cu bebelusul este periculos pentru viata lui - mai bine sa stii decat sa ai regrete

Alăptarea și co-sleepingul: de ce alăptarea poate deveni mai usoară iar bebe poate dormi mai bine

Co-sleeping sau cand bebe doarme in același pat cu părinții: 7 mituri și multe adevăruri

- In patutul propriu

Despre aceasta varianta

Invata copilul sa doarma in patutul lui cu aceste 6 sfaturi

Somnul bebelusului: 5 sfaturi esentiale

- Varianta Desperados

- adica cea la care se ajunge din disperare. In acest caz, se aloca un patut frumos si confortabil bebelusului, dar lucrurile nu inainteaza conform planului si se produce inevitabilul. Datorita oboselii si frustrarii, bebelusul aterizeaza triumfal intre cei doi parinti (sau langa mamica epuizata)

Expert in somnul bebelusilor: De multe ori, bebelusul nu doarme din cauza parintilor si a acestor 4 mituri care trebuie clarificate

Patru mituri despre bebeluși și somn explicate de un expert in somnul bebelusilor. Vei afla ce trebuie să știe fiecare părinte despre cum pot ajuta - sau împiedica - abilitățile de somn ale bebelușului lor.

Acestea sunt 4 mituri care circula iar parintii unui bebelus trebuie sa le cunoasca - si retinem ca una dintre cele mai mari surse de probleme de somn în copilărie este părinții bine intenționați iar odată ce împlinesc vârsta de 4 luni sau mai mari, bebelușii trebuie într-adevăr să învețe tehnica de a se calma sau de a se liniști atunci când vine vorba de trezirea în miezul nopții citeste in continuare aici.

Probleme de somn ale bebelusului - citeste si

Regresia de somn a bebelușului de 4 luni: 10 sfaturi pentru mămici obosite

Cele mai frecvente probleme de somn ale copilului (0-2 ani)

Ce tulbura noptile copilului mic?

► Sectiunea Somnul Bebelusului - ghid complet.

Esti o mamica care are nevoie de sfaturi?

Te asteptam pe forumul mamicilor de bebelusi pentru sfaturi si incurajari: Bebelusul - primele 365 zile din viata unei comori  Primele 365 zile si nopti. Casa nou nascutilor DC. Alaptare, colici, ingrijire, baite, nopti nedormite si multa dragoste.

autor: Desprecopii.com  - toate drepturile rezervate © 2023

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII