Cum tratam natural durerea si infectiile dentare?

Cum tratam natural durerea si infectiile dentare?

Cum tratam natural durerea si infectiile dentare?

  • Durerile de dinti apar, in general, atunci cand nervul unui dinte devine iritat. Cele mai frecvente cauze ale durerilor de dinti sunt infectia, degradarea, rana sau pierderea unui dinte. Desi nimeni nu se bucura de un dinte dureros, vestea buna este ca durerea dentara si infectiile pot fi, de obicei, alinate si vindecate natural.

Durerile de dinti apar, in general, atunci cand nervul unui dinte devine iritat. Cele mai frecvente cauze ale durerilor de dinti sunt infectia, degradarea, rana sau pierderea unui dinte. Desi nimeni nu se bucura de un dinte dureros, vestea buna este ca durerea dentara si infectiile pot fi, de obicei, alinate si vindecate natural.

Pentru o durere de dinti in urma unui abces sau alte infectii, combina utilizarea:
1) uleiului de oregano local si intern,
2) a argintului coloidal local, intern si clatit in gura dar nu inghitit
3) si a apei calde cu sare pentru clatit, dupa cum urmeaza:

1. Ia cateva picaturi de ulei de oregano sub limba pentru cateva minute si apoi clateste cu argint coloidal cam o data la fiecare ora.

2. Scuipa argintul coloidal si apoi inghite argintul coloidal suplimentar (pana la 225g intr-o zi).

3. Freaca usor argint coloidal in zona gingiei dintelui afectat.

4. Dupa cateva minute, freaca usor cu ulei de oregano pe gingie.

5. Intre spalaturile cu argintul coloidal, clateste gura bine de tot cu apa calda si sare (de preferat sare de mare), dupa care mai freaca odata usor gingia cu ulei de oregano.

Mai multe remedii naturale care ne pot scapa de durerile de dinti:

1. Cumpara radacina de ghimbir. Taie o bucata de radacina si curat-o de coaja. Pune bucata de radacina in gura deasupra dintelui dureros si musca. Durerea ar trebui sa scada foarte repede. Pastreaza restul de ghimbir intr-un recipient la frigider si inlocuieste bucata din gura periodic dupa cum iti este necesar.

2. Daca iti zvacneste un dinte, vei scapa de durere cu ulei esential de cuisoare (Syzygium aromaticum), acesta amorteste durerea si ucide bacteriile. Pentru a aplica uleiul de cuisoare, inmoaie o bucatica de bumbac in ulei si sterge in jurul gingiei si dintelui inflamat. Repeta de cate ori este necesar.

3. Fierbe o lingurita de ulei de blackseed (Nigella sativa) si 1/2 ceasca de otet. Se clateste gura cu amestecul rece pentru a reduce inflamatia si infectia. Se clateste la fiecare cateva ore, pana cand durerea si / sau umflarea dispar.

4. Pentru abcese dentare sau infectie, pune doua lingurite de sare intr-o ceasca. Se toarna o cantitate mica de apa fierbinte pe sare s-o dizolve si apoi se umple paharul cu apa rece suficient pentru a face solutia calduta. Clateste gura incet si bine, folosind toata apa sarata. Repeta de cel putin doua ori pe zi (cu cat mai des cu atat mai bine). Daca acest lucru nu functioneaza din prima, incearca sa maresti cantitatea de sare.

5. Utilizeaza un pachet rece sau alte produse reci pentru a calma durerea. Cand ai o durere de dinti, apasand ceva rece pe partea exterioara a gurii poate da de multe ori senzatia de calmare, mai ales daca ai probleme de somn. Daca nu ai un pachet rece, nu trebuie sa iti faci griji cu privire la gheata, care se va topi in mijlocul noptii - pur si simplu apuca orice din frigider sau congelator. Poti utiliza chiar si un borcan de mustar, o sticla de apa, etc. In cazul in care recipientul este congelat, se acopera cu un prosopel.

6. Suplimente care ne pot ajuta in cazul unei infectii clare includ extractul de frunze de masline si bromelaina.

Cel mai sigur insa este sa apelati la medicul dvs stomatolog, care va face tot posibilul sa scapati de durere si infectii. Aceste solutii naturale pot fi utilizate in cazul in care nu puteti ajunge la medic in cel mai scurt timp.

Recomandare:

Cititi si Sanatatea Femeii de la Desprecopii.com

Stomatologie
Ce alegem: incrustatii sau plombe?specialistul raspunde
Implantul dentar
Snap-on smile
Produse naturale pentru albirea dintilor

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII