GEANTA BEBELUȘULUI un cadou pentru proaspetele mămici de la Desprecopii - ediția 2023

Geanta Bebelusului, cadou pentru gravidute - editia 2023

GEANTA BEBELUȘULUI un cadou pentru proaspetele mămici de la Desprecopii - ediția 2023

Geanta Bebelusului este un proiect de suflet pentru gravidute, sustinut de Desprecopii, care se deruleaza de 8 ani. Ține un blog de sarcina pe Desprecopii si vei primi o geanta exclusivă, plina cu cadouri speciale pentru tine si bebelusul tău. ❤️

• Cele 40 de saptamani de sarcina constituie cel mai frumos anotimp al unei femei. Si pentru ca ele trec asa de repede, dar si asa de intens - te invitam sa pastrezi cate ceva din memoria lor. Fa-ti timp cateva minute pe zi - si scrie despre tot ce simti in cel mai special Jurnal de Sarcina de pe net. In schimbul acestor amintiri unice, vei primi un cadou special de la noi: GEANTA BEBELUSULUI.

 

Ce să fac să primesc geanta?

Geanta Bebelusului si jurnalul tau de sarcina
Cadoul nostru pentru tine daca scrii in jurnal despre sarcina ta
Iata ce contine Geanta Bebelusului
Ce poti sa scrii pe blogul tau de la Jurnaldesarcina.com
Cum intri in posesia Gentii Bebelusului
Ne-ar bucura dacă (si poti fi invitată la testarea gratuitî a altor produse pentru mămici și bebeluși)
Jurnal de sarcina: unde, cand, cum si de ce
Aplicatia Odiseea Sarcinii: Calculator de sarcina si tor ce trebuie sa stii despre sarcina

Geanta Bebelusului - editia 2023 a inceput.

Dragi gravidute si proaspete mamici, Geanta Bebelusului este un proiect de suflet pentru gravidute si proaspete mamici, sustinut de catre Desprecopii.com, un proiect care se deruleaza de 8 ani! Este o actiune gratuita care sustine multe mamici la inceput de drum cu cadouri frumoase si sample-uri de produse + deja celebra Geanta Rucsac marca Desprecopii.com.❤️

Citeste mai jos, cu atentie, conditiile de primire a Gentii Bebelusului - editia 2023. Ne rezervam dreptul de a refuza acest cadou persoanelor care nu respecta regulamentul, scriu mesaje scurte si fara noima. Noi vom verifica autenticitatea acestor mesaje.

Produse noi la Geanta Bebelusului - ediția 2023

🔷 Updates

Veste buna, produs nou: Bonnisan - picături @himalaya_ro

Veste buna, produs nou: Wellbaby Multi-vitamin - 14 vitamine si minerale @vitabioticsromania

Veste buna, produs nou: ANTI-AGE SUPREME LIFT - de la @fitermanpharma

Veste buna, produs nou:  Happy Baby drops - de la @fitermanpharma

Veste buna, produs nou:  Gel de Curățare Delicat cu Avocado Organic - de la @mustela_romania



geanta bebelusului 

Campania GEANTA BEBELUSULUI EDITIA 2023

Cele 40 de saptamani de sarcina constituie cel mai frumos anotimp al unei femei. Si pentru ca ele trec asa de repede, dar si asa de intens - te invitam sa pastrezi cate ceva din memoria lor. Fa-ti timp cateva minute pe zi - si scrie despre despre sarcina ta pe platforma noastra gratuita de bloguri - unde au scris pana acum peste 7000 de gravidute si unde este un punct special de intalnire pentru ele.

Cum intri in posesia Gentii Bebelusului de la Desprecopii (Regulament)

In primul rand aceasta actiune se adreseaza femeilor insarcinate sau care tocmai au nascut (bebe pana intr-o luna). Nu incercati sa scrieti doar din dorinta de a primi o geanta. Daca nu intelegeti ca scrieti in primul rand pentru voi, pentru a avea amintiri frumoase din perioada sarcinii, nu va apucati sa scrieti. Ne rezervam dreptul sa cerem dovezi ca sunteti insarcinata si sa nu trimitem geanta celor care incearca sa fraudeze aceasta actiune frumoasa.     

Iata pasii care trebuie urmati pentru a intra in posesia Gentii Bebelusului:

1 Daca nu ai, iti faci cont pe Comunitatea Desprecopii.  Daca ai, mergi la pasul 2.
Numai membri inregistrati au posibilitatea sa participe la acest proiect.
Cum iti faci cont? Este simplu si gratuit. Apasa aici sa-ti deschizi cont!

Scrie 15 mesaje amintire despre sarcina ta si primesti Geanta Bebelusului

2Scrie minim 15  mesaje (postari de blog - in zile diferite) pe blogul pe care il primesti in Comunitatea Desprecopii.com in categoria Jurnal de Sarcina si castigi de 3 ori:

- 1. castigi 15 amintiri frumoase pe care le poti tipari si arata copilului tau cand o sa creasca mare si in plus,

- 2. castigi dreptul de a primi Geanta Bebelusului (daca indeplinesti conditiile - o primesti direct, fara tragere la sorti)

- 3. intri in legatura cu alte mamici care o sa aiba copil de aceeasi varsta cu al tau. Iti faci prietene noi si faci schimb de experiente comune.

Cele 15 mesaje (minime) trebuie sa marcheze 15 zile diferite din odiseea sarcinii tale. Incearca sa acoperi cat mai multe saptamani de sarcina SI sa nu postezi toate mesajele in ACEEASI zi!


3Daca ai minim 15 mesaje scrise pe blogul tau ai dreptul sa ceri aprobare pentru geanta. O poti face trimitand prin mesaj privat (PM) linkul la blogul tau, moderatorului Anda08.   
Moderatorul urmeaza sa verifice ca esti cu adevarat insarcinata sau ai nascut in ultima luna, va verifica mesajele scrise, numarul si calitatea lor - (nu se accepta mesaje fara legatura cu experienta sarcinii sau scrise doar de dragul cadoului. Jurnalul de la Odiseea Sarcinii este o sursa de inspiratie si relaxare si pentru alte mamici. De aceea va rugam ca jurnalul sa fie util, cu informatii in relatie directa cu aceasta experienta minunata pe care o traiti: Odiseea sarcinii.  Scrie in jurnal cu sinceritate si nu o FA pentru un cadou ci pentru a marca un eveniment din viata ta.).

4Dupa verificarea si validarea celor 15 mesaje (postari de blog), moderatorul Anda08 iti va trimite instructiuni despre cum intri in posesia gentii. Vei completa un formular cu adresa unde doresti sa primesti geanta si noi o trimitem prin posta sau curierat rapid. Exista si posibilitatea sa-ti ridici Geanta Bebelusului de la sediul Desprecopii.com aflat in Bucuresti, Piata Iancului, foarte aproape de statia de metrou Iancului.

Atentie: Aceasta actiune se desfasoara in limita numarului disponibil de genti. Dupa terminarea gentilor, vom incerca sa continuam actiunea cu o noua editie, continuarea actiunii depinzand foarte mult de bunavointa sponsorilor. Geanta va fi expediata DOAR pe teritoriul Romaniei. De asemenea, ne rezervam dreptul sa refuzam trimiterea gentii in cazul in care avem suspiciuni de frauda fara sa fie nevoie sa dam explicatii suplimentare.

Dorim să vă informăm deasemenea că produsele suplimentare incluse în geanta și numărul acestora variază în funcție de disponibilitatea partenerilor Desprecopii.com de a susține această acțiune. De la ediție la ediție, și chiar de la o săptămână la alta, se termină diverse produse și pot apărea produse noi.

Ne-ar bucura dacă scrii un mesaj cu primirea gentii (si poti fi invitată la testarea gratuitî a altor produse pentru mămici și bebeluși)

Ca sa putem continua aceasta actiune unica in Romania - si pentru alte gravidute, ne bucuram daca

 - vei posta o poza pe Instagram cu Geanta Bebelusului (in timp ce o folosesti) si foloseste tagurile #desprecopii si #geantabebelusului

(dupa aceste taguri vom face invitatii la alte testari de produse si giveaways)

2. Urmareste-ne pe instagram la adresa https://www.instagram.com/desprecopii/ 

Geanta Bebelusului si jurnalul tau de sarcina

Perioada celor 40 de saptamani de sarcina este cel mai frumos anotimp al unei femei. Este inceputul unei povesti de dragoste care creste de la zi la alta. La capatul celor 265 de zile iti vei tine in brate puiul. Cel mai frumos pui din lume!

Amintirile din timpul sarcinii sunt pretioase

Nu lasa aceste amintiri sa treaca fara a le lasa scrise pentru mai tarziu. Si pentru ca ele trec asa de repede, dar si asa de intens - te invitam sa pastrezi cate ceva din memoria lor. Fa-ti timp cateva minute pe zi - si scrie despre tot ce simti in cel mai special Jurnal de sarcina de pe net.

Scrie despre tot ce experimentezi ca viitoare mamica, despre poftele din timpul sarcinii, despre griji si ganduri, despre toate acele furtuni legendare ale hormonilor, despre copilul tau inca nenascut - despre prezent si despre viitor. Despre ceea ce vrei sa ii oferi mai tarziu. Aduna aceste amintiri pe acest site special, intr-ul locsor de suflet. Fa-o pentru tine si pentru fericirea de a avea in burtica pe cel care iti va lumina zilele: copilul tau. Nu scrie numai  pentru cadou! Scrie pentru copil si pentru o amintire frumoasa.  

Cadoul nostru pentru tine daca scrii in jurnal despre sarcina ta:

In schimbul acestor amintiri unice pe care le vei impartasi si cu noi, vei primi un cadou special de la noi: GEANTA BEBELUSULUI - o geanta frumoasa si practica, plina cu cadouri de la partenerii nostril.
Citeste mai sus care sunt conditiile pentru a intra in posesia Gentii Bebelusului. Geanta pe care o veti primi este o geanta frumoasa si ea contine cadouri de la sponsorii Desprecopii. Produsul gentii variaza de la luna la luna.

Ce poti sa scrii pe blogul tau de Jurnal de sarcina

Scrie tot ce simti de-a lungul acestei calatorii pe care o facem impreuna. Incepe prin a da raspunsuri la urmatoarele intrebari;

A  fost sarcina ta planificata sau a fost o surpriza?
Cand ai inceput sa te gandesti ca vrei sa ai acest copil?
Cand ai banuit prima data ca esti insarcinata?
Cum ai reactionat cand sarcina a fost confirmata? Cum a rectionat viitorul tată?
Cat timp ti-a luat sa ramai insarcinata?Ti s-a parut un timp lung sau scurt?
Care este cel mai bun lucru in a fi insarcinata?
Ce provocari prevezi cu venirea acestei sarcini?
Care au fost primele persoane care au aflat de sarcina si care a fost reactia lor?
Ce visuri si sperante ti-ai pus pentru copilul tau?
Care a fost primul lucru pe care l-ai cumparat pentru acest copil?
Care sunt cele mai importante calitati pe care tu ca parinte le poti invata?
Ce rol crezi ca va juca familia ta in viata copilului?
Ai ales niste nume?Pe care le-ai luat in consideratie?
Sunt nume la care tu ai spune: In nici un caz!?
Ai vrea sa afli cat de curand posibil daca bebelusul este fata sau baiat? De ce da sau de ce nu?
Care este singurul lucru pe care tu nu l-ai avut dar vrei ca copilul tau sa-l aiba?
De la cine ai vrea sa mosteneasca copilul tau trasaturi fizice?
De la cine ai vrea sa mosteneasca copilul tau trasaturi emotionale si personalitatea?
Ce sarcini trebuie sa indeplinesti inaintea nasterii copilului?

 Important de stiut despre actiunea noastra:

Actiunea Geanta Bebelusului este o actiune GRATUITA. Fiind o actiune gratuita, contine alaturi de cadouri frumoase si sample-uri de produse. Noi, Desprecopii.com ne dam silinta sa va oferim mereu produse frumoase si actuale.

Insa, pentru fiecare produs in parte, va rugam sa verificati cu mare atentie calitatea ambalajului, termenul de garantie si prospectele lor, daca exista. Desprecopii.com nu isi asuma nici o responsabilitate cu privire la deteriorarea produselor in timpul impachetarii, distributiei si transportului. In caz ca unele produse nu sunt corespunzatoare, va rugam sa NU le folositi si sa ne anuntati. Va multumim pentru intelegere.

Aceasta actiune este sustinuta cu mult efort din partea noastra si va multumim ca aveti incredere in noi. 

- Ne rezervam dreptul sa modificam in orice moment regulamentul acestei campanii fara sa anuntam participantii. De aceea sunteti rugati sa reveniti in mod regulat pe aceasta pagina si sa verificati daca au aparut modificari.
- Ne rezervam dreptul sa NU oferim Geanta Bebelusului acelor persoane care nu indeplinesc conditiile campaniei sau care in urma unei analize constatam ca au incercat fraudarea acestei campanii (de exemplu prin inregistrarea sub mai multe identitati).
- In cazul in care nu va calificati pentru cadou, aveti dreptul sa va stergeti mesajele postate sau sa ne rugati pe noi (Desprecopii.com) sa o facem pentru dumneavoastra.

Succes.

Aplicatia Odiseea Sarcinii: Calculator de sarcina si tot ce trebuie sa stii despre sarcina

Pentru in zilele noastre, telefonul este cel care ne insosteste la fiecare pas - ne-am hotarat sa creem o aplicatie pentru telefoane smart si tablete: ODISEEA SARCINII - sarcina ta.. Iata asadar cadoul de la Desprecopii pentru fiecare graviduta care vrea sa stie in orice moment cum se dezvolta fatul din burtica, cum creste, ce teste de sarcina urmeaza, ce pericole poate aduce sarcina, cum sa nasca si cum sa se pregateasca pentru marele moment: acela in care se va intorce cu bebelusul acasa ... de la maternitate.

 

Comunicati cu colegele de generatie!

Comunitatea Desprecopii.com este cea mai mare comunitate online de limba romana a tinerilor parinti (si aspiranti la aceasta categorie) si va asteapta si pe dvs in randurile sale. Pe forum, in sectiunea Odiseea Sarcinii, veti gasi listele de gravidute - care vor naste in aceeasi luna. Nimic nu poate fi mai reconfortant decit sa pastrati legatura cu femei care trec exact prin aceleasi stari si emotii.

→ Cauta si pe Facebook Desprecopii - Desprecopii are un grup pentru fiecare luna - cauta Mamici de luna anul (de exemplu - Mamici de August 2023)

Jurnal de sarcina: unde, cand, cum si de ce

La cateva zile dupa ce am spus mamei mele ca sunt insarcinata pentru prima data, a venit intr-o zi cu un carnetel frumos la mine. Mi-a spus sa scriu in fiecare zi ce simt. Sa ma echilibrez prin a-mi scoate gandurile din cap ...Nu am dat importanta cuvintelor ei, in acel moment.

Si totusi, cand fetita mea a avut prima zi de gradinita, acel carnetel era gol golut. Nu scrisesem nici o pagina in el. Atunci mi-a dat seama ca am pierdut sansa de a pastra, in suflet, cate ceva din acel timp pretios...trecut deja. Si acum regret ca nu am completat nici o intrare in jurnalul de sarcina si mai apoi in jurnalul de mamica.

De fapt, psihologii sunt de parere ca a tine un jurnal de sarcina nu este doar un mod de pastra niste observatii si ganduri din timpul sarcinii - ci acest lucru te poate face si mai fericita.  Scriind un jurnal de sarcina, te pregatesti pentru meseria de mamica care implica si suisuri dar si coborasuri citeste in continuare aici.

Comunitate si grupuri de suport despre sarcina:

Forumul
Odisea Sarcinii Odiseea sarcinii in 40 de saptamani
Forumul cu burtici si generatii de mamici. Suport, caldura, prietenie si atitudine.

Nasterea
unei Stele Nasterea unei Stele
Mamicile povestesc experientele lor la nastere. Clipe unice, traite la maxima intensitate.

Clinica
DC Clinica DC
Forumul de probleme medicale unde medicii ne raspund. Medici, spitale, evaluari.

Despre dezvoltarea bebelusului in burtica, in timpul sarcinii, cititi:

Cat de curand puteti auzi bataile inimii bebelusului? \
In burtica mamei: miscarile si programul de lucru al locatarului drag

In burtica mamei: ce aude bebelusul
Sarcina pe saptamani, calatoria fructului catre nastere

Bebelusul din burtica: Primele batai de inima

Retardul de crestere intrauterina

Sapte pacate ale sarcinii

Principalele etape ale dezvoltarii fetale

Sarcina gemelara (cu gemeni), ingrijiri la dublu

Noua luni... in mintea unui barbat

Miscarile fetale, primele semne ale bebelusului in burtica

Dopul gelatinos

Ce culoare vor avea ochii bebelusului?

Odiseea sarcinii in 40 de saptamani sau sarcina pe saptamani

Sarcina (Intrebari & Raspunsuri)

Momente cheie in sarcina

Sarcina prelungita

Cand vine barza?

Calculul datei nasterii

Despre data conceptiei sau cand exact se va naste copilul?

Dezvoltarea intrauterina a bebelusului

 autor: Desprecopii.com - toate drepturile rezervate - © 2023 

 

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

15 comentarii din totalul de 166:

  1. Violeta
    Violetatrimis la 4/3/2024

    Am aproape 25 de saptamâni,ador zi de zi sa petrec minute în şir uitându-ma la burtica sa îi vad mişcarile puiului meu . Oricât de suparata aş fi ,doar simţindu-l ca mişca îmi pune instant zâmbetul pe buze . E absolut incredibil cum poţi iubi atât de tare . Ma rog sa fie totul bine şi sa ajung cu bine sa îmi întâlnesc puiul mult iubit şi dorit ❤️❤️❤️

    Raspunde la acest comentariu
  2. Violeta
    Violeta trimis la 15/2/2024

    Buna seara Am fost la morfologia de trimestrul 2 şi este totul bine .Cu paşi repejori ne apropiem de trimestrul 3. Am 22 de saptamâni,nu ştiu dupa ce calendar sa ma iau când alte persone mai în vârsta ma întreba în câte luni sunt . Asta nu e atât de relevant ,vroiam doar sa va împartaşesc momentul meu de fericire ca baieţelul meu este bine ,nu am reuşit sa îi fac faţa la morfologie decât câteva sec .Mor de nerabdare sa îl ţin în braţe !❤️

    Raspunde la acest comentariu
  3. iulia
    iuliatrimis la 11/1/2024

    Buna, Am reusit sa raman insarcinata dupa 8 ani de incercari. Am facut FIV si acum sunt insarcinata in 15 saptamani de sarcina gemelara. Suntem foarte incantati atat eu si sotul cat si intreaga familie care asteapta venirea pe lume a celor mici. Este prima sarcina si sunt cuprinsa de emotii.

    Raspunde la acest comentariu
  4. Emilia0511
    Emilia0511trimis la 3/10/2023

    Buna ! Sunt însarcinata in 39 de saptamâni şi 1 zi🥰, atât eu , cât si taticul abea aşteptam sa îl vedem pe bebe,avem foarte mari emoţii mai ales eu🥹 , e prima sarcina , e prima experienţa de genul acesta , si pot spune ca pana acum am trecut-o cu brio, am doar 21 de ani şi in capul meu mi-am pus tot felul de întrebari , nu m-am gândit niciodata ca voi face un bebe la 21 de ani . La început eram de parere ca sunt mult prea tânara , ca nu ma voi descurca , ca nu ştiu înca destul de multe încât sa cresc si sa am un copil apoi am început sa ma obişnuiesc cu ideea si cu sarcina . Acum tot ce-mi doresc e sa fie totul bine pâna la sfârşitul sarcinii, caci mai este foarte puţin.

    Raspunde la acest comentariu
  5. Madalina
    Madalinatrimis la 7/8/2023

    Buna! Sunt insarcinata in 15 saptamani ,asteptam a doua minune din viata noastra fetita noastra are 3 ani jumatate si am zis ca e momentul sa ai mai facem o fratioara😁! Cand am aflat ca sunt insarcinata eram la servici am facut 2 teste si abia dupa i-am dat testul sotului .

    Raspunde la acest comentariu
  6. Pocol Ana Maria
    Pocol Ana Mariatrimis la 11/7/2023

    Am avut o sarcina uÈâ"žÂ¢oarÃ"žÃ†"™, ÃŽmi doresc tare mult geanta cu produsele .

    Raspunde la acest comentariu
  7. alina
    alinatrimis la 15/5/2023

    Cand s-a terminat campania 2022 ati anuntat ca din cele care nu au primit geanta veti alege in urmatoarea campanie cateva povesti si le veti premia cu o geanta. Ce s- a intamplat? Au fost alese acestea? Multumesc!

    Raspunde la acest comentariu
  8. Cristina
    Cristina trimis la 10/5/2023

    Buna Mi am dorit atat de mult aceasta sarcina nu este prima este a 2 dupa 6 ani mam gândit ca un suflet ar fii bine venit în viata noastra, ţin minte când am aflat ca sunt însarcinata nu îmi venea sa cred plângeam, dar şi ma bucuram nu ştiam cum sai dau vestea soţului ,am trecut cu bine şi de primul trimestru de sarcina având greţuri şi stari de voma plângeam şi ma gândeam dc eu sc eu sa am aceste stari orice mâncam sau daca beam apa mi se facea rau eu neavând în prima sarcina nimic ma simţeam super ok acum la a 2 sarcina a fost ceva nou pentru mine au ţinut starile de voma pana în trimestru 2 am scapat de greţuri şi stari de voma acum sunt in trimestru 3 şi sunt nerabdatoare sa îmi tin puiul în brate ,dar ma îngrozesc ca o sa fac a 2 cezariana şi îmi este teama sper sa fiu ok au mai ramas 4 saptamâni 🤩🥰şi vine baieţelu pe lume

    Raspunde la acest comentariu
  9. Dima Èva
    Dima Èva trimis la 23/4/2023

    ❤️❤️❤️❤️

    Raspunde la acest comentariu
  10. AleLaca
    AleLacatrimis la 23/4/2023

    Salutare tuturor! Oare cum se poate intra in legatura cu moderatorul Anda08 ? Doresc sa intru in posesia CADOULUI ”geanta bebelusului” :) https://comunitate.desprecopii.com/bloguri/manage Pana atunci va las sa savurati povestea noastra!!!

    Raspunde la acest comentariu
  11. Andydeea
    Andydeea trimis la 14/3/2023

    Sarcina a fost o surpriza foarte placuta, nu ne mai aşteptam la un copil , dupa 7 ani de cunoaştere 💗

    Raspunde la acest comentariu
  12. Andydeea
    Andydeea trimis la 14/3/2023

    Am banuit ca sunt însarcinata atunci când am obs ca starile de greata nu mi mai treceau, asta mi s a parut suspect şi m a determinat sa mi fac un test de sarcina .

    Raspunde la acest comentariu
  13. Geanina
    Geanina trimis la 4/11/2022

    Buna ziua mi-am dorit foarte mult acest copil ,iki doresc sa îl ajut în viata cât pot de mult sa îl într-un numai spre bine sa fie înconjurat de oameni buni şi sa nu cunoasca raul ( ceva cam greu de îndeplinit ) sper sa îl moşteneasca pe tatal lui ca este o fire care spune lucrurilor pe nume şi în fata iar eu în schimb sunt mai retrasa un pic prefer sa tac sa fie bine peste tot dar nu în ultimul rand ii doresc sa fie sanatos ca este cel mai important.

    Raspunde la acest comentariu
  14. Mina79
    Mina79trimis la 9/10/2022

    Buna ziua.Eu am aşteptat 7 ani sa am un copil,am umblat la vreo 4 medici şi mi-au spus ca nu o sa pot avea niciodata copii,dar eu nu mi-am pierdut speranţa şi m-am increzut în Dumnezeu.Când am auzit ca sunt însarcinata nu mi-a venit a crede. Sarcina a dus-o foarte greu, am avut o sarcina toxica (toxoplasmoza),dar tot cu ajutorul lui Dumnezeu am nascut un baieţel sanatos.

    Raspunde la acest comentariu
  15. Anamaria
    Anamaria trimis la 9/9/2022

    De curând am aflat ca voi fi mamica, cele doua liniuţe au aparut instant, curând vom merge sa ne vedem cu puiuţul şi sa auzim ca este totul în regula, abia aştept 🥰🥰🥰

    Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII