Ingredientele succesului Victoria Secret Show!

Ingredientele succesului Victoria Secret Show!

Ingredientele succesului Victoria Secret Show!

  • Spectacolul anual de la Victoria Secret se bucura de un succes fantastic, iar lucrul acesta se datoreaza ingeniozitatii organizatorilor. Asadar, iata cateva din ingredientele succesului Victoria Secret Show:

Spectacolul anual de la Victoria Secret se bucura de un succes fantastic, iar lucrul acesta se datoreaza ingeniozitatii organizatorilor.

Asadar, iata cateva din ingredientele succesului Victoria Secret Show:

Ingerii - adica supermodelele care prezinta an de an lenjeria Victoria Secret - Doutzen Kruz, de exemplu, a urcat pe podiumul de la Victoria Secret 5 ani consecutivi.

Chiar daca, unele dintre modele devin intre timp mamici, lucrul acesta nu este o problema, pentru ca responsabilii de marketing stiu bine sa exploateze astfel de situatii.

Heidi Klum (fost inger) o sfatuieste pe Doutzen Kroez cum sa-si creasca bebelusul - stire de ultima ora!

Adriana Lima, tocmai ce a nascut cu doua luni inainte de show o fetita, si este invitata sa urce pe podium chiar daca are cateva kilograme in plus. Este sfatuita cum si ce sa faca ca sa slabeasca, iar dietele si tips-urile le putem citi in revistele de specialitate. Titluri de genul: "cum a slabit Lima inainte de show-ul Victoria Secret?" maresc desigur rata vanzarilor.

Artistii - in fiecare an sunt invitati artistii si trupele cele mai in voga sa cante printre modelele ce prezinta lenjeria - in felul acesta le este confirmata popularitatea.

Pe langa aparitiile lor spectaculoase, artistii asigura si muzica, un detaliu de loc de neglijat la un asemenea eveniment.

In acest an a fost randul Rihannei si a lui Justin Bieber. El a vrut probabil sa arate lumii ca nu mai este copil, dansand si cantand printre frumoasele lumii. 

Stilistii - isi dau toata silinta in spatele culiselor sa creeze imaginea tipica Victoriei Secret - o imagine care nu se bucura de multa apreciere in lumea haute-couture de la Paris si Milano. De ce? Pentru ca este in stilul tipic american, printre altele, cu modele frumoase si sexi, toate cu parul lung de aceeasi lungime, stralucitor si usor ondulat. 

In toate spectacolele Victoria Secret, lenjeria (de multe ori simpluta), pentru care de fapt se organizeaza show-urile, iese prea putin in evidenta. Ea este eclipsata de extravaganta accesoriilor si de frumusetea orbitoare a modelelor, stilul tipic american! 

Va recomandam sa mai cititi si:

Trup frumos
 Binkini  inventia care promite un fund de invidiat
Ce fac daca unghiile mele au devenit urate?specialistul raspunde
Vergeturile si tratamentul lor
Cremele autobronzante, mereu cu culoarea verii
Slabeste si rasfata-te iarna asta cu ciocolata si scortisoara!
Extensiile de par
Lupta natural impotriva celulitei
Trucuri pentru a manca mai putin
Frumusetea XXL invinge prejudecatile designerilor
Exista crema anticelulitica ideala?
Somnul si kilogramele in plus
Sportul da un sentiment de satietate
Ingrijirea pielii: ingrediente benefice si ingrediente nocive

Ghidul frumusetii peste 40 de ani
Efectele colagenului asupra pielii
Botoxul invins de veninul de sarpe  ultima inovatie pentru combaterea ridurilor
Buzele ne fac sa aratam mai tinere
Frumusete la 40 de ani - un ghid cu sfaturi esentiale
Reinventati-va machiajul!
Coafura  in centrul atentiei
Luptati cu ridurile!
Zambetul  secretul frumusetii eterne

Forum unde comentam cu placere

Moda si Fitze...

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Ultimile 1 comentarii

  1. Luiza
    Luizatrimis la 3/1/2013

    Hai ca l.am citit si mi.a placut ca ae continut. Si mesaj..Si uite asa am inteles si eu care.i treaba cu victoria secret ..ca pana acum chiar credeam ca ese vreo firma d modeling (((::::: ca totul se invre in jurl spectacolului mai putin lenjeriei

    Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII