Mobila de lounge pentru animalutele noastre preferate

Mobila de lounge pentru animalutele noastre preferate

Mobila de lounge pentru animalutele noastre preferate

  • Condus de talentul creativ al recunoscutului designer de mobilier Corey Drew, Pet Salon Studios are o abordare unica spre umanizarea animalelor de companie. Misiunea companiei este de a crea modele cu totul unice, care rezolva o varietate de probleme, dar cel mai important, cum sa se integreze perfect si confortabil animale de companie in casele voastre, fara a sacrifica decorul fin planificat.

Condus de talentul creativ al recunoscutului designer de mobilier Corey Drew, Pet Salon Studios are o abordare unica spre umanizarea animalelor de companie. Misiunea companiei este de a crea modele cu totul unice, care rezolva o varietate de probleme, dar cel mai important, cum sa se integreze perfect si confortabil animalele de companie in casele voastre, fara a sacrifica decorul fin planificat. Pet Salon Studios are o colectie impresionanta de mobilier proiectat special pentru puiuti rasfatati, insa designul lor mai nou, Bambu hamac al II-lea a preluat centrul atentiei in piata animalelor de companie de lux.

Acest design este creat cu un cadru durabil de bambus solid, un sistem unic de sprijin cu saltea si perna de cea mai inalta calitate, detasabila si lavabila. Inspiratia a fost extrasa direct din aceeasi filozofie folosita de unul dintre cei mai recunoscuti designeri de mobilier Scandinav. Pentru a echilibra colectia, in scopul de a se potrivi unei varietati de gusturi si stiluri, Lounge Pet Studios ofera si acest pat de zi de lux cu o perna ortopedica cu spuma de memorie, care poate face pe oricine gelos!

Gasiti mai multe fotografii ale minunatelor pisicute in Albumul Unde dorm pisicutele noastre

Mai citeste si: Calendar cu... pisici si 12 Fapte uimitoare despre pisica ta

Despre fericire mai cititi:

Despre fericirea in doi, cititi:

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII