Frumusete la 40 de ani - un ghid cu sfaturi esentiale

Frumusete la 40 de ani - un ghid cu sfaturi esentiale

Frumusete la 40 de ani - un ghid cu sfaturi esentiale

  • Sunt oare tentativele tehnicilor avansate cele mai bune solutii pentru a ne mentine frumusetea nealterata la 40 de ani? Daca in privinta optimismului lucrurile vin adesea de la sine sau tin de structura sufleteasca a fiecarei fiinte, in ceea ce priveste trucurile care ajuta la mentinerea frumusetii indiferent de varsta, nu e niciodata prea tarziu pentru a va invata lectiile de cosmetica.

 

Daca in privinta optimismului lucrurile vin adesea de la sine sau tin de structura sufleteasca a fiecarei fiinte, in ceea ce priveste trucurile care ajuta la mentinerea frumusetii indiferent de varsta, nu e niciodata prea tarziu pentru a va invata lectiile de cosmetica. 

Exista, in intelepciunea populara, ideea ca fiecare om are chipul pe care il merita si ca, odata cu varsta, destinul isi pune amprenta asupra felului in care aratam. In epoca in care traim insa, intelepciunea populara a fost demult depasita, pentru ca fiecare poate apela la inventii cosmetice si chirurgicale din ce in ce mai avansate, pentru a pacali destinul si transformarile biologice. Pentru majoritatea superevelor, a face fata schimbarilor care se produc odata cu varsta si care atrag uneori prea mult atentia celor din jur, reprezinta o adevarata provocare.

Iata, asadar, cateva idei care va pot indeparta ideea preconceputa ca o femeie de 40 de ani nu mai este la fel de frumoasa ca la 20.

 

 Vedete peste 40 de ani  Un album al frumusetii mature aici >> 

  Forum unde comentam cu placere

 Frumusete si moda >>

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII