Botoxul invins de veninul de sarpe – ultima inovatie pentru combaterea ridurilor

Botoxul invins de veninul de sarpe – ultima inovatie pentru combaterea ridurilor

Botoxul invins de veninul de sarpe – ultima inovatie pentru combaterea ridurilor

  • Operatii estetice, injectii cu botox, tratamente care mai de care mai costisitoare si mai dureroase... Ce nu fac superevele pentru a-si mentine tineretea si pentru a beneficia cat mai mult de frumusetea cu care le-a inzestrat natura? Iata ca industria cosmetica le vine din nou in ajutor cu o descoperire care a revolutionat deja lumea stilistilor – serul care detroneza botoxul.

Operatii estetice, injectii cu botox, tratamente care mai de care mai costisitoare si mai dureroase... Ce nu fac superevele pentru a-si mentine tineretea si pentru a beneficia cat mai mult de frumusetea cu care le-a inzestrat natura? Iata ca industria cosmetica le vine din nou in ajutor cu o descoperire care a revolutionat deja lumea stilistilor – serul care detroneza botoxul.

Glamoxy Snake Serum - dupa mai bine de doi ani de cercetari, specialistii in cosmetica de la compania Rodial, au gasit, se pare, o alternativa mult mai simpla, mai ieftina si mai putin dureroasa la injectiile cu botox. Supranumit si „botox la sticla”, Glamoxy Snake Serum este ultima inovatie cosmetica in materie de intinerire a tenului. Serul, produs de Rodial, contine Syn-ake, o neuropeptida care imita perfect efectul produs de veninul unei specii de vipera din Asia de Est. Efectele pe care le promit producatorii sunt cel putin uluitoare – dupa numai 90 de secunde ridurile devin mai putin vizibile, iar dupa 4 saptamani de folosire constanta a produsului, acestea dispar cu pana la 52 %. Acestea nu sunt insa singurele avantaje. Dupa spuselele producatorilor efectele secundare ale serului magic sunt practic inexistente, pentru ca substanta activa nu actioneaza violent asupra muschilor, asa cum fac injectiile cu botox. Una sau doua pulverizari direct pe piele, inainte de aplicarea cremei de zi, sunt suficente pentru mentinerea in forma a tenului timp de opt ore. Pentru ca efectul sa fie vizibil, serul trebuie aplicat de doua ori pe zi, dimineata si seara.

Pe langa substanta minune care „paralizeza” temporar muschii fetei, serul mai contine si alte elemente menite sa imbunataseasca aspectul general al tenului:

-Fiflow BTX (mentine stralucirea pielii si da volum tenului, stimuland absorbtia oxigenului de catre celule si revitalizand pielea)
-Dipeptida (o molecula care reduce contractia celulelor musculare)
-Proturon (o substanta care hidrateaza intens pielea)

Si toate acestea pentru mai putin de 150 de euro (un flacon de 25 de ml este vandut in Marea Britanie cu 125 de lire sterline).

Efectele promitatoare ale serului au convins deja comerciantii sa il comande in cantitati uriase, cu atat mai mult cu cat se pare ca produsul a fost deja testat de cateva celebritati, printre care Cheryl Cole, Kate Moss si Victoria Beckham care s-au declarat satisfacute de calitatea lui. Se zvoneste, de altfel, ca si alte staruri, precum Naomi Campbell, Yasmin Le Bon, Bella Freud sau Katie Holmes se numara printre fanii produsului minune.

Nu stim daca rezultatele folosirii serului inventat de cei de la Rodial sunt pe masura reclamei care i se face, insa un lucru este cert – producatorii de botox au de ce sa se ingrijoreze. O singura nelamurire ar mai fi de luat in seama (si incercam sa nu ne gandim la eventuale „efecte” de supradoza) – ce se intampla daca produsul este folosit de mai mult de doua ori pe zi?

Despre frumusetea dupa 40 de ani, mai cititi:

 Vedete peste 40 de ani  Un album al frumusetii mature aici >>

Mai cititi despre ten 

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII