Costumul de baie MUST HAVE al verii

Costumul de baie MUST HAVE al verii

Costumul de baie MUST HAVE al verii

  • Incercarile designerilor celebri de a impune anumite trenduri sunt uneori invinse de preferintele starurilor care reusesc adesea sa atraga mult mai rapid privirile si interesul superevelor decat colectiile prezentate pe podium.

Incercarile designerilor celebri de a impune anumite trenduri sunt uneori invinse de preferintele starurilor care reusesc adesea sa atraga mult mai rapid privirile si interesul superevelor decat colectiile prezentate pe podium.

Asa se face ca, dupa ce designerii si-au spus cuvantul in materie de costume de baie pentru acest an, la mijloc de sezon estival, vedeta britanica Kelly Brook impune un nou trend, transformand marca Vix in brandul nr. 1 al verii.

Kelly a defilat in ultima vreme cu cel putin trei exemplare diferite din colectia Vix 2010 si nu este singura care a facut o pasiune pentru eticheta Vix Bia Tube. Alte starlete, printre care Halle Berry, Teri Hatcher, Megan Fox, Kim Kardashian, Denise Richards si Courteney Cox-Arquette par sa fie extrem de incantate de marca braziliana de costume de baie.

Care este totusi secretul noului „must have” al verii? In aparenta, preferinta divelor pentru costumele de baie Vix este destul de ciudata, dat fiind ca designeri mult mai cunoscuti, precum Melissa Odabash sau Michael Kors, au in colectiile lor pentru vara 2010 modele asemanatoare. Explicatia celor de la Vix a fost insa foarte simpla – stilul „Bia” este atuul costumelor de baie Vix – ele sunt create pentru a putea fi purtate de catre oricine si vin bine pe orice tip de corp.

Elementul cheie al costumului il constituie, cu siguranta, micile accesorii de metal care indeplinesc mai multe roluri. In primul rand, accesoriile atasate sutienului permit reglarea cupelor in functie de marimea sanilor, iar cele atasate slipului permit ajustarea formei in functie de preferinta fiecarei supereve. Apoi, stralucirea metalului din care sunt confectionate atrage atentia asupra punctelor in care sunt amplasate – coapsele si sanii.

Pretul platit de dive pentru costumul de baie MUST HAVE al verii este de aproape 200 de euro. Daca vi se pare prea mult, tineti cont de faptul ca exista modele asemanatoare create de branduri mai putin cunoscute, dar care pot concura cu brio cu cele de la Vix.

Albumul costumelor de baie pentru vara 2010 il puteti gasi aici: Albumul costumelor de baie pentru vara 2010

Tot despre costume de baie mai cititi: Costumul de baie – cel mai pretios obiect estival

Mai cititi cu capul limpede:

 Moda si Fitze...


✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII