Bine v-am gasit in aceasta zi de toamna!

Bine v-am gasit in aceasta zi de toamna!

Bine v-am gasit in aceasta zi de toamna!

  • De azi m-am decis sa vin cu sufletul mai aproape de acest site, pe care il admir, Supereva.ro. Deci ma veti gasi tot mai des, scriind pe acest site :)

Desi ajutam ocazional echipa redactionala din umbra, cu idei si propuneri, nu am avut niciodata pana acum timp sa imi deschid mai des sufletul alaturi de voi, pe aceasta adresa de web. Adica sa scriu despre gandurile mele de femeie, sa imi spun pasurile, intalnirile, emotiile si visele - atat de asemantatoare cu atatea supereve care citesc - din interes, sau intamplare acest site-ulet.
Si, nu e intamplator ca v-am spus Bine v-am gasit intr-o zi de toamna. Pentru ca, incredibil, toamna au loc marile schimbari in suflet. Poate si sufletul e un copac cu frunze care cad, in bataia vietii. Un copac ce sta sub ganduri de stele .

Si, pentru ca ploile de noiembrie sunt aproape (Hm, stiti voi de acel magnific cantec, November Rain - ) sfatul meu e sa re-improspatati proviziile dulapiorului cu medicamente al familiei cu paracetamol, aspirina, si picaturi de nas. Si, de ce nu, cu uleiuri esentiale. Chiar de curand mi-am cumparat un ulei esential de levantica si a avut un efect imediat de calmare. Nu ca as avea nevoie de linistire, insa senzatia mirosului de levantica m-a facut brusc mai fericita, gandindu-ma la campurile imaginare de levantica care imi aduc aminte de miezul verii.

Tocmai de asta va recomand sa cititi:

Cat despre ce urmeaza sa citim in curand - sper sa va prezentam cat mai repede tendintele de moda ale iernii, idei pentru un Craciun fericit si ...in avampremiera ca intotdeauna, Horoscopul de 2011. Apropo, Horoscopul de 2010  a fost foarte citit si apreciat. Alaturi de redactorii de la Supereva : Ana Maria, Andra si Isabel, vom incerca sa scriem mereu despre subiecte dragi sufletului vostru.
Bine v-am gasit deci si va astept la citit si dialog.

Mirela Popescu Zoita
blogul meu

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:
Tema:Editorial

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII