De ce nu imi plac cizmele Uggs

De ce nu imi plac cizmele Uggs

De ce nu imi plac cizmele Uggs

  • La inceput le-am vazut in picioarele a tot felul de strarlete. Prinse in pauza de cafea sau de filmari...

La inceput le-am vazut in picioarele a tot felul de strarlete. Prinse in pauza de cafea sau de filmari. In paginile revistelor, care fac deliciul oricarei femei ce cauta un pic de moda, sfaturi antidepresie si poze cu staruri fara machiaj (ignorand paginile cu sfaturi FALSE SI  mostruoase despre cum se face sex cu seful in toaleta de la birou sau cum se mareste libidoul barbatului pe care il adori)

Asadar, intr-o anume zi, am descoperit cu mirare ca mai toata lumea 'buna' isi plimba picioarele in aceste monstruozitati. Indiferent de anotimp, ca e vara, iarna, ploaie, zapada, la coafor sau la cumparaturi. Pana si Cindy are Uggs. :(

Si, desi sunt probabil in mare minoritate, nu am reusit sa gasesc nimic estetic in aceste cizme. Mi se par grosiere, fara stil, fara forma, fara finisaj. OK, inteleg ca sunt calduroase si moi - dar nu pot sa inteleg de ce niste slofi (papuci de casa de iarna) au ajuns sa se impuna la nivel mondial. Si chiar sa coste o gramade de bani.

Cautand istoria lor pe net, am aflat ca acest gen de cizmoace erau purtate inca din anii 1930  - de catre taranii australieni. S-au relansat in anii 1960, cand surferii australinei isi incalzeau picioarele dupa surf ...

Deci, aici, la Supereva, lansam clubul celor care urasc cizmele Ugss.
Om fi multe, putine ? Vom vedea. Pana una alta, ma astept sa vad in curand in reviste, o combinatie intre cele doua monstruozitati ale stilului: uggs si crokersi.

Probabil ar arata cam asa:

Lasati un mesaj daca intrati in clubul anti uggs !

Tot despre moda, stil si filozofii: 

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:
Tema:Editorial

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Ultimile 11 comentarii

  1. alle
    alletrimis la 19/12/2011

    picioare umflate,reumatism?vreunul din cei care ati scris aici,ati purtat vreodata o pereche de ugg?sunt cele mai calduroase cizme ever:),+ in bocanci arati si naspa si nici nu tin cald.ugg au stil,merg la jeans cat si la rochie:)

    Raspunde la acest comentariu
  2. mirela0521
    mirela0521trimis la 14/7/2011

    nu am nimic impotriva acestor cisme pt cei ce nu pot sa poarte altceva din probleme medicale (picioare umflate, reumatism etc). chiar le-as purta daca as avea astfel de suferinte. sau poate si cand ma grabesc si am mult de mers pe jos. ori in vre-o excursie montana. la cumparaturi chiar nu le vad rostul, ca doar nu alergi prin hypermarket! pt copii cred ca sunt ideale. ba chiar sunt de preferat acest gen decat alte cisme mai sofisticate, de damfuri, si total neadecvate si incomode pt joaca afara in zapada. insa de la a purta acest gen de cisme din motive medicale si pana la a face o moda din asta mi se pare o cale lunga si gresita. cum sa porti asa ceva in orice imprejurare si la orice tinuta???? e ceva ilogic, si tin sa spun ca nu sunt preocupata f tare de moda si stil vestimentar. si totusi acestor gen de cisme chiar nu le vad rostul decat la munte...

    Raspunde la acest comentariu
  3. aleniro
    alenirotrimis la 16/11/2010

    bine ca nu sunt singura care crede ca cizmele uggs sunt de-a dreptul oribile!!!!nu pot sa le suport ,chiar de-or fi in mare voga!super articol!!

    Raspunde la acest comentariu
  4. lala
    lalatrimis la 16/11/2010

    :)) intre 'a fi de acord' si 'a nu fi de acord' cu clubul, cred ca tind totusi catre ultima varianta......nu, nu-mi plac cizmele ugg, nu-mi place nici macar numele:D......dar pentru ca sunt singurele care-mi intra pe picioarele grasane, pentru ca TOATE, ABSOLUT toate celelalte forme si modele nu iau in calcul existenta femeilor ale caror picioare depasesc 5cm in diametru...voi vota PENTRU uggs......din pacate:D

    Raspunde la acest comentariu
  5. LauraNicole
    LauraNicoletrimis la 16/11/2010

    Ai idee cat sunt de comfortabileaceste Uggs? Ai purtat vreo pereche ca sa-ti dai cu parerea? Eu am un os la talpa dreapta cu o crapatura mica si am dureri crunte pentru care nu se poate face nimic iar aceste uggs imi sunt de un real folos. De asemenea, cand merg la cumparaturi sau ma grabesc sau pur si simplu vreau sa ma simt comod, imi trag una din perechi pe picioare. Ar trebui sa iti petreci macar 30 de minute incaltata cu asa ceva si apoi sa-ti spui opinia sincera.

    Raspunde la acest comentariu
  6. Ana
    Anatrimis la 14/11/2010

    Nici mie nu imi plac la adolescente si la femei, dar la copii imi plac.Si mai e ceva, o femeie draguta sau frumoasa va fi tot draguta/ frumoasa si cu Uggs. Depinde de persoana care ii poarta... cam ca la orice altceva. Don't you think? :-)

    Raspunde la acest comentariu
  7. Roxana
    Roxanatrimis la 14/11/2010

    pfiu..credeam ca sunt singura :))

    Raspunde la acest comentariu
  8. melinda
    melindatrimis la 14/11/2010

    perfect de acord!!! nu-mi plac de fel!!! probabil doar cei cu fite sau cele care vor sa para in ton cu moda le-ar purta ca dehhh.... au auzit acolo si dincolo ca se poarta! deci sunt clar anti uggs!

    Raspunde la acest comentariu
  9. roxana
    roxanatrimis la 11/11/2010

    ca si voi, nu mi-am imaginat vreodata ca am sa port asa ceva ! si totusi... never say never ! sunt insarcinata in 8 luni si mi se umfla picioarele atat de tare, incat nu imi intra nici macar in incaltari cu 2 numere mai mari ... ma terifia gandul ca vine iarna si singura mea pereche de incaltaminte care imi mai e buna este o pereche de adidasi ! am vazut intr-un hypermarket o pereche de cizme

    Raspunde la acest comentariu
  10. Violeta
    Violetatrimis la 10/11/2010

    M-am amuzat teribil citind articolul caci exprima fidel propriile ganduri legat de uggs si crocksi. si in opinia mea sunt oribili asa ca in ciuda faptului ca sunt asa de comozi si la moda am refuzat sa-i cumpar. ma bucur sa stiu ca nu sunt singura ciudata din pctul asta de vedere.

    Raspunde la acest comentariu
  11. Roxana
    Roxanatrimis la 9/11/2010

    Ador articolul asta!!!! sunt de aceeasi parere :)

    Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII