Secrete ale limbajului corpului

Secrete ale limbajului corpului

Secrete ale limbajului corpului

  • De ce nu trebuie sa va incredeti intr-un cuvant pe care aceasta femeie il spune... si alte secrete ale limbajului corpului, care dezvaluie ceea ce oamenii sunt cu adevarat dar si ce gandesc.

De ce nu trebuie sa va incredeti intr-un cuvant pe care aceasta femeie il spune... si alte secrete ale limbajului corpului, care dezvaluie ceea ce oamenii sunt cu adevarat dar si ce gandesc.

Ce vrei sa spui cu adevarat atunci cand iti misti buzele, incrucisezi picioarele sau ridici sprancenele? Aici, spune expertul Peter Collett, autorul cartii "Book of Tells", dezvalui inconstient ceea ce corpul tau spune, prin gesturi:

Privirea in sus

Cand Printul Charles a fost pe cale sa spuna "DA"  alesei sale Diana, s-a uitat în sus. A fost un strigat de ajutor - de care el a fost in cautare la ceruri.

Oricare ar fi convingerile religioase, daca te uiti in sus, esti in cautare de ajutor. Persoanele cu un sentiment de auto-importanta o fac de asemenea, ceea ce sugereaza ca EI sunt în contact cu Cel Atotputernic.

Clipitul

Clipesti rapid? Atunci mintea ta face ore suplimentare. Este un semn ca cineva  este îngrijorat, încântat sau chiar minte din cauza ca  este sub stres si gandeste foarte rapid - orice de la "eu trebuie sa plec de aici" la "El este foarte atractiv" sau "ma voi da in vileag".

Zgandaritul nasului

Faceti acest lucru si ati putea minti. Când nu spui adevarul, instinctiv va doriti sa acoperiti sursa minciunii - gura - ca nimeni sa nu o poata vedea. Dar asta e prea evident, astfel încât oamenii care se ascund prin zgandarirea nasului asa cum o fac cei care acopera gura, fac acelasi lucru.

Inclestarea buzelor

Oamenii furiosi adesea isi inclesteaza buzele, deoarece ii opreste sa  spuna ceva ar putea regreta. Daca ai ceva de ascuns, gura închisa  va va împiedica sa vorbiti - insa ziceti de fapt in mod inconstient: "Nu, eu nu zic nimic".

Muscatul buzelor

Gura este cel mai mare tradator atunci când anxietatea ne poate fi citita usor. Daca vrei sa stii cand cineva este în dificultate sau nervos, uita-te la gura lor.

Ciugulitul buzelor, muscatul  buzei inferioare sau un colt al gurii cu dintii de sus, împiedica pe cineva sa vorbeasca, caracteristica a persoanelor care doresc sa se opreasca din a spune ceva.

Inclinatul capului

Inclinatul capului sugereaza o femeie care cocheteaza si vrea sa para mai atractiva.

Aceasta trei lucruri sunt concepute pentru a apela la un barbat: isi reduce inaltimea ei; imita un copil care pune capul pe umarul mamei sale, si isi expune gâtul. Gâtul fiind una dintre cele mai vulnerabile zone ale corpului, aratându-l la cineva este un mod de a spune: "am incredere în tine ".

Masajul urechilor

Când cineva este ingrijorat, se joaca adesea cu lobii urechilor pentru a se linisti. Este in definitiv un saculet pufos,  plin de terminatii nervoase, a carui stimulare, aduce o multime de senzatii placute.

Rearanjarea parului

Acest lucru atrage atentia asupra unei persoane. Este, de asemenea, un mod adolescentin des utilizat de femeile mai în vârsta sa para mai atractive. Cand suntem tineri, parul nostru este în mod natural flexibil si voluminos, calitati care se pierd insa in cursul vremii. In concluzie, femeile care isi rearanjeaza parul in public vor sa para mai tinere.

Ridicarea sprancenelor

Arcuirea  sprancenelor si deschiderea larga a ochilor va fac sa aratati speriat. Doar sprâncene ridicate inseamna ca sunteti interesat de cineva sau ceva.

Printul Charles si Tony Blair, de exemplu, folosesc aceasta expresie pentru a spune: "Eu nu sunt o amenintare, eu sunt fascinat de tine si nu incerc sa te domin". Este un mod de a dezarma pe cineva.

Picioarele departate

Cand sunteti in tren, stati cu picioarele departate, astfel încât sa nu va pierdeti echilibrul.

Si exact acelasi lucru il spui atunci cand stai in acest mod în alte imprejurari: informezi persoanelor din jur ca nimic nu te va face sa iti schimbi parerea.

Transferul greutatii

Când dorim sa scapam dintr-o conversatie, ne trecem greutatea de pe un picior pe altul sau din fata in spate.

Aceasta miscare duce adesea la un mic dans cu persoana cu care vorbesti - tu iti muti greutatea, ei preiau inconstient semnalul astfel încât acestia se uita la geanta. Tu la randul tau, "citesti" acest semnal, si atingi butonul jachetei - urmarea finala -  ambii se ridica si pleaca.

Barbatii fac acest lucru uneori, atunci cand in incercarea de a cuceri o fata draguta, doresc sa para mai energici.

Covrigul

Urmatoarea data când veti vedea un actor de comedie, cautati prin public spectatori  cu picioarele încrucisate si un picior ascuns in spatele lor.

In traducere ar insemna: "Da, sunt fericit sa ma aflu aici, dar vreau sa fiu invizibil." Vrei sa ocupi cat mai putin spatiu posibil, sperand sa nu fi observat de ceilalti.

Picioarele incrucisate

Oh, daca esti cu o persoana care sta in "pozitia foarfeca", te asteapta o noapte lunga de plictiseala. Acest lucru ar insemna: "nu am nici o intentie de miscare." Este o modalitate foarte buna de a spune daca conversatia va continua sau nu.

Ocuparea spatiului

Daca doriti sa preluati conducerea, incercati sa luati cât mai mult spatiu posibil - raspânditi-va trupul,bratele si picioarele. Este echivalentul unui animal care-si extinde dimensiunea în scopul de a ameninta si domina.

Palmele deschise

Palmele deschise sunt un gest prietenos care arata ca aveti intentii pasnice. Acesta indica acceptarea, bunele intentii si ca sunteti deschis la idei noi.

Orientarea piciorului

Modul în care piciorul este orientat indica faptul ca te gândesti. Urmati linia de picior a cuiva si veti afla de ce sunt interesati - daca este usa, inseamna ca isi doresc sa plece.

Etalarea monturilor

Acesta este opusul mâinilor deschise - este auto-protectie si inseamna de fapt: "Fii atent, ai putea primi monturile in fata."

Ascunderea mainilor

Ascunderea completa a mainilor inseamna ca aveti ceva de ascuns -sau nu vreti sa dezvaluiti nimic.

Despre fericire mai cititi:

Despre fericirea in doi, cititi:

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII