Cizmele-slapi invadeaza podiumul

Cizmele-slapi invadeaza podiumul

Cizmele-slapi invadeaza podiumul

  • Cu ceva timp in urma ne-au oripilat cizmele decupate, care, de altfel, nu prea au avut mare priza in randul superevelor. Iata ca ideea hibridului intre cizme si papucii estivali revine intr-o colectie in care ne-am fi asteptat cu atat mai putin la extravagante de acest gen – Chanel 2012.

Cu ceva timp in urma ne-au oripilat cizmele decupate, care, de altfel, nu prea au avut mare priza in randul superevelor. Iata ca ideea hibridului intre cizme si papucii estivali revine intr-o colectie in care ne-am fi asteptat cu atat mai putin la extravagante de acest gen – Chanel 2012.

In ultima colectie Chanel, Karl Lagerfeld propune o hibridizare pe cat de curioasa pe atat de caraghioasa, intre cizmele mulate si inalte si... slapii de tip flip-flop.

Daca ar fi sa ne luam dupa designer, incaltarile cu pricina sunt de mare pret, colectia in sine fiind dedicata femeilor care vin la Cannes (ca tot suntem in sezon), femeilor care indraznesc sa poate bijuterii scumpe si costum de baie in acelasi timp. Totusi, comentariile negative nu au intarziat sa apara. Jurnalistii specialisti in critica de moda banuiesc ca sunt cizme special create pentru a etala pedichiura frantuzeasca. Altii, mai carcotasi, se intreaba daca nu cumva cizmele sunt pentru femeile care vor sa poarte slapi de tip flip-flop, dar sunt neepilate si au nevoie de protectie in acest sens.

Aceasta misiune este indeplinita cu succes si de catre cizmele marca Prada, care dau piciorului un aspect protetic. Si daca extravaganta e in floare, nici casa Dior nu s-a lasat mai prejos, aducand pe podium un model inedit de ghete, dublate de sandale.

Si extravagantele modei nu se opresc... O varianta masculina a cizmelor slapi sau a slapilor cizme ar putea fi turbanul accesorizat. Muza lui Lagerfeld, Baptiste Giabiconi a purtat recent un astfel de accesoriu intr-un show. Cu siguranta, pentru celebrul designer Karl Lagerfeld, turbanul masculin reprezinta o adevarata provocare, daca tinem cont de faptul ca si asa turbanele arata foarte rar bine pe capul unei femei...

Imaginatia nu are insa limite, atunci cand vine vorba de moda. Noi suntem cei care le fixam sau le depasim, acceptand sau respingand astfel de ciudatenii vestimentare.

Mai cititi:

Frumusetea: sfaturi si trucuri
Folositi-va buzele pentru a arata mereu tinere!
O piele frumoasa in sezonul rece
7 secrete ale frumusetii, sanatatii si longevitatii
Femeile bronzate traiesc mai mult
Cum combinam machiajul si coafura?
Trucuri cosmetice incredibile
Otravuri impachetate in frumusete?
Sfaturi rapide pentru lifting facial
Frumsetea de vara – 10 sfaturi pentru un ten frumos si sanatos
Machiajul si riscurile de sanatate
La inceput de an, fiti frumoase ca starurile
Rimelul – un ingredient indispensabil pentru un machiaj perfect

 Forum unde comentam cu placere

 Moda si Fitze...

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:
Tema:Moda la zi

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Ultimile 1 comentarii

  1. dici
    dicitrimis la 1/6/2011

    Lasati cizmopapucul.....Eu nu-mi pot lua ochii de la turban :)) pai pe interesantul asta si un turban cu volan ar arata minunat!!

    Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII