Aelita Andre – Picasso la 4 ani

Aelita Andre – Picasso la 4 ani

Aelita Andre – Picasso la 4 ani

  • Pentru multa lume, numele Aelita Andre s-ar putea sa nu spuna inca prea multe. Cel putin nu la fel de multe precum nume celebre ca Suri Cruise sau Seven Harper Beckham. Ce au in comun? Mai nimic. Poate ca varsta si, de putin timp, celebritatea. Pe cea din urma insa, au castigat-o cu siguranta in moduri diferite.

Pentru multa lume, numele Aelita Andre s-ar putea sa nu spuna inca prea multe. Cel putin nu la fel de multe precum nume celebre ca Suri Cruise sau Seven Harper Beckham. Ce au in comun? Mai nimic. Poate ca varsta si, de putin timp, celebritatea. Pe cea din urma insa, au castigat-o cu siguranta in moduri diferite. Daca Suri sau Seven Harper isi datoreaza celebritatea exclusiv parintilor, micuta Aelita Andre, o australianca de numai 4 ani, din Melbourne, a devenit celebra peste noapte datorita talentului ei artistic iesit din comun.

E drept ca parintii ei, australianul Michael Andre si rusoaica Nikka Kalashnikova, sunt si ei artisti talentati si, prin urmare, Aelita le datoreaza mult in ceea ce priveste talentul. Totusi, micuta are ceva iesit din comun. A inceput sa picteze la numai noua luni, inainte sa mearga, iar prima expozitie publica a avut-o in jurul varstei de 2 ani.

Convinsa de talentul fetitei sale, Nikka a aratat cateva creatii ale Aelitei unui specialist in arta din Melbourne, fara sa ii spuna acestuia si varsta copilei. Impresionat de frumusetea picturilor, acesta a fost de acord sa includa lucrarile intr-o expozitie care cuprindea operele mai multor artisti, desi a fost socat cand a auzit care este varsta micutei Aelita.

Cateva luni mai tarziu, familia Andre a vizitat Hong Kong-ul, unde Aelita si-a vandut cea mai scumpa lucrare a sa cu nu mai putin de 24.000 de dolari.

Odata lansata in lumea marilor artisti contemporani, micuta Aelita i-a cucerit pe toti cu talentul ei. In vara lui 2011, artista a avut prima expozitie personala, intitulata The Prodigy of Colour, la Agora Gallery, in Chelsea. Fiecare dintre cele 24 de tablouri ale expozitiei a fost vandut cu preturi intre 4400 si 10000 de dolari.

Micuta „Pee-wee Picasso”, cum a fost numita de critici are sanse reale sa devina cel mai tanar artist profesionist din lume. Cat despre stilul picturilor ei, despre care multi ar spune ca sunt doar niste mazgalituri de copil, criticii cred ca el se apropie de expresionismul abstract, tablourile micutei fiind remarcabile mai ales prin simplitatea lor. Aelita foloseste tehnica suprarealistilor, jucandu-se cu vopseaua acrilica si adaugand adesea in compozitiile ei obiecte tridimensionale.

Daca va deveni mai cunoscuta decat Picasso, ramane de vazut. Cert este ca, deocamdata, Aelita Andre este un fenomen al lumii artistice, amintindu-ne noua, adultilor, ca genialitatea iese la iveala in cele mai neasteptate moduri.

Despre fericire mai cititi:

Despre fericirea in doi, cititi:

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII