Crema cu extract din scoarta de pin maritim

Crema cu extract din scoarta de pin maritim

Crema cu extract din scoarta de pin maritim

  • O noua crema minune care contine extract de scoarta de copac ar putea detine secretul tineretii vesnice. Extractul din scoarta de pin maritim ar putea incetini semnele imbatranirii, ne spun cercetatorii.

 O noua crema minune care contine extract de scoarta de copac ar putea detine secretul tineretii vesnice.

Extractul din scoarta de pin maritim ar putea incetini semnele imbatranirii, ne spun cercetatorii.

A fost demonstrat ca imbunatateste elasticitatea pielii cu 25 de procente si hidrateaza cu pana la opt la suta.

In testele raportate in journal Skin Pharmacology and Physiology, au fost tratate cu Pycnogenol (un supliment ce contine antioxidanti) 20 de femei sanatoase cu varsta cuprinsa intre 55 - 68 de ani.

Pycnogenol este un supliment de marca care contine extract de scoarta, si poate ajuta, de asemenea, persoanele care sufera de astm si diabet zaharat.

In acest timp, la Institutul de Cercetare Leibniz din Dusseldorf le-a fost monitorizata timp de 12 saptamani hidratarea pielii, elasticitatea si oboseala. La sfarsitul studiului, a fost efectuata o biopsie  pentru a vedea nivelul de acid hialuronic - care este cunoscut a fi benefic pentru piele.

Productia de acid a fost majorata cu 44 la suta, in timp ce elasticitatea pielii a fost impulsionata cu 25 la suta, iar hidratarea pielii cu opt la suta.

Modificarile au fost deosebit de vizibile la femeile cu pielea uscata. Ridurile au fost, de asemenea, reduse cu trei la suta iar netezimea pielii a crescut cu sase la suta.

Dr. Jean Krutmann, care a condus studiul, a declarat: "Pana in prezent, Pycnogenol este singurul supliment natural care stimuleaza productia de acid hialuronic in pielea umana."

Pycnogenol a fost deja dovedit a fi eficace in tratamentul celor care sufera de diabet zaharat, impotenta, simptomele menopauzei, astm, osteoartrita si hipertensiune arteriala.

Va recomandam sa mai cititi:

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII