12 instantanee feline care va vor binedispune

12 instantanee feline care va vor binedispune

12 instantanee feline care va vor binedispune

  • Chiar daca sunteti plictisit, obosit sau aveti o zi mai proasta, va putem promite ca urmatoarele fotografii va vor binedispune:

Chiar daca sunteti plictisit, obosit sau aveti o zi mai proasta, va putem promite ca urmatoarele fotografii va vor binedispune:

1. La varsta si la greutatea mea, nu iesi din casa daca nu ai un motiv intemeiat..insa cand esti scoasa cu forta cel putin asigura-te ca esti imbracata ceva mai decent ca mine!

2.Pentru Bojangles, scopul a fost intotdeauna de a amuza si de a gadila. Nici o posibilitatea de a face o tumba nu a fost ezitata, nici un ghem de ate nu a ramas intact; nici o cutie nelocuita, nici un punct laser rosu pe perete ne-vanat. La o ocazie memorabila, Bojangles a mers atat de departe incat a apelat la o cutie de livrare pentru mancarea chinezeasca: si-a pus inventia pe cap ca o gluma pentru a-si a distra stapanii.

3.Dragostea noastra este o cusca. Panzele de diafan, care leaga inimile noastre devin funii groase care ne rup de societatea de care avem atata nevoie pentru a supravietui. Aceasta pasare, care este pasiunea mea, va zbura libera pentru o zi.

4.Aceasta cusca este o cusca.. in care m-am blocat, iar aceasta pasare, care se presupune a fi prietenul meu, se pare ca i s-a parut hilar sa ma puna in ea in timp ce dormeam..

5.Stiu ca pare ca ne intelegem foarte bine, insa certuri exista in orice familie - trec si saptamani pana cand ne putem uita din nou ochi in cohi!

6.Mama Amiralului Jenkins a fost o pasare ciudata, iar el nu a acordat niciodata atentie la ce obisnuia sa spuna: "mai bine sa fi amiral pe o cutie decat capitan intr-un cos." Pana intr-un tarziu, cand .. vedeti si voi..

7.Ce a vazut Trixie in acea zi.. nu va spune niciodata. Tot ceea ce a reusit sa spuna tremurand: "nu a fost un iepure, nu a fost un caine, si nu a fost in nici un caz un soricel". Deci..ce a vazut oare Trixie?

8.Uuuups!

9.M-am gandit eu ca poate fi periculos sa-mi infig coltii in aceste mingi colorate..si totusi sunt interesante!

10.Pentru cei somnorosi, cand dimineata este un chin sa va ridicati din pat, eu va recomand urmatorul exercitiu. Este usor si nici nu trebuie sa va ridicati! Garantat va ve-ti simti mai bine dupa cateva miscari!

11.In ultimul timp e foarte greu sa gasesti un loc in care sa fie liniste..noroc ca am gasit sifonierul deschis.

12.Uff..mi-a zis mama sa nu alung noii vecini atat de repede ca pe ceilalti, fiindca s-ar putea sa nu mai avem ce manca la cina..

Mai citeste si: Calendar cu... pisici si 12 Fapte uimitoare despre pisica ta

Despre fericire mai cititi:

Despre fericirea in doi, cititi:

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII