5 Greseli care va imbatranesc - cum sa le reparati

5 Greseli care va imbatranesc - cum sa le reparati

5 Greseli care va imbatranesc - cum sa le reparati

  • Daca credeti ca incepeti sa aratati mai in varsta decat colegii de liceu, nu dati vina pe nivelul de stres sau pe tratamentele de infrumusetare. Problema s-ar putea afla in dulapul dvs.

 Daca credeti ca incepeti sa aratati mai in varsta decat colegii de liceu, nu dati vina pe nivelul de stres sau pe tratamentele de infrumusetare. Problema s-ar putea afla in dulapul dvs.

Purtand haine nepotrivite, de moda veche, sau prea tineresti, puteti adauga ceva ani imaginii dvs. Aici veti gasi cele mai frecvente cinci greseli de stil care va pot imbatrani - precum si solutii pentru ele.

Greseala 1: capcana trecutului
Solutia: Innoiti-va

Daca in ultimii 10 ani ati purtat aceeasi coafura si acelasi machiaj, este timpul sa va improspatati felul in care aratati si sa stargeti ceva ani de pe fata. Incepeti prin a va schimba fardurile si apoi, indreptati-va spre un coafor pentru un nou stil si o alta culoare. "Riscati! mai degraba decat sa deveniti prea obisnuita cu o frumusete de rutina" spune Sam Sabora, expert in stil.

Ati putea, deasemenea, sa va imbatraniti purtand din cap pana-n picioare haine in stil vintage. "Nu va doriti sa fiti confundate cu Doris Day, Nancy Sinatra sau cu un personaj de film din acea vreme", spune Tracy Taylor, editor la Net a Porter. In loc sa purtati taioare, fard albastru si parul dezlanat, incercati un amestec de stiluri, accesorizand o fusta dreapta, lunga, sau un pulover de o marime mai mare, parul prins in coada si un machiaj natural. "Veti arata cu 10 ani mai tanara!" e de parere Taylor

Greseala 2: prea lung sau prea scurt
Solutia: alegeti haine adecvate varstei

Odata cu varsta, femeile sunt tentate sa poarte fuste scurte sau rochii fara bretele deoarece, in mod eronat, cred ca aratand mai multa piele, te face mai tanara. Sau se indreapta inspre directia opusa si poarta fuste pana in pamant si maneci lungi care adauga ani felului in care arata.

Folositi-va punctele tari "Fluturati-va decolteul, purtati maneci trei-sferturi si fuste pana la genunchi care sa evidentieze forma piciorului" ne sfatuieste Saboura. "Aceste zone sunt frumoase indiferent de varsta. Acoperind prea mult, riscati sa aveti o infatisare neingrijita."

Greseala 3: Blugii mamei
Solutia: purtati blugii potriviti

Blugii cu talie inalta va imbatranesc, iar cei drepti nu va onoreaza (intrebati-o pe Jessica Simpson). Ca sa evitati problema, stramptati blugii care sunt prea largi sau prea lungi si cumparati-va unii noi in fiecare an, sugereaza Saboura. Asta nu inseamna sa purtati blugi prea scurti, stransi pe picior sau elastici, dar purtand modele noi, va intinereste. Acum, blugul albastru inchis va face sa aratati mai tinere decat cel prespalat. Iar o pereche de blugi putin elastici nu va strica!
 
Greseala 4: sutienul vechi
Solutia: unul nou

"Ce purtati pe dedesupt va poate imbatrani ca de altfel tot ce aveti pe dvs. In timp, sutienul nu va mai sustine sanii iar bustul si burtica tind sa se intalneasca" crede Saboura. "Un sutien care va ridica sanii va confera o forma mai tinereasca, de clepsidra a corpului. Innoiti-va sutienele macar o data pe an sau ori de cate ori se intind!"

Greseala 5: prea fetiscana
Solutia: Maturizati-va!
Purtati parul incretit si salopeta deoarece gasiti ca va fac draguta si tinara?

Mai ganditi-va! Odata ce ati trecut de 25 de ani, e timpul sa va indepartati de tot ce se pare ca vine din sectorul liceencelor.

Mergeti la dulapul dvs. si intrebati-va: "Ar purta Miley Cyrus asta?" Daca raspunsul e da, renuntati la ea. "40 poate fi un nou 30, dar nu vreti sa va imbracati ca o adolescenta." spune Taylor "Conteaza unde si cum va imbracati - o salopeta ar fi ok la plaja, dar nu la mall sau la birou - si cum anume o accesorizati" O geanta de piele si o pereche de pantofi fara toc, parul prins in coada va fac sofisticata fara sa fiti caraghioasa. Ganditi mai mult ca Victoria Beckham decat ca  Selena Gomez.

"Cand aveti dubii, consultati-va aliatii: sotul sau cea mai buna prietena", spune Taylor. Experimentati. Moda e o modalilate de inaltare spirituala. Asigurati-va ca aveti pe cineva care va spune cu sinceritate ce va vine bine si ce nu!

Despre frumusetea dupa 40 de ani, mai cititi:

 Vedete peste 40 de ani  Un album al frumusetii mature aici >>

Mai cititi despre ten 

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII