Din 2 pahare de lapte

Din 2 pahare de lapte

Din 2 pahare de lapte

Pe scurt

  • De curand, mamicile si blogaritele Desprecopii.com au avut frumoasa ocazie de a participa, alaturi de alte mamici, la evenimentul de lansare a noii campanii de comunicare pentru delicioasa branzica Danonino, “Branzica din doua pahare de lapte”.  Mai multe despre eveniment gasiti aici.


    Am primit mai multe reactii de la mamici si am facut pentru voi o selectie. Citeste mai jos  cum s-au simtit si ce au inteles mamicile din acest eveniment special.


    Cu ocazia evenimentului s-a lansat si un concurs pentru mamici! Afla mai multe despre acest concurs pe site-ul Danonino.

Am un pitic care e mic, dar e si voinic

Am un piticAm un Pitic care e si mic dar e si voinic  - asa ca acesta a fost un motiv suficient sa ma simt atrasa de invitatia de a participa la evenimentul organizat de Danonino de pe 14 mai 2015: “Din 2 pahare de lapte”.

Este adevarat ca evenimentul ne mai chema sa ne si distram impreuna, ceea ce am si facut cu totii, atat copiii, cat si parintii, pentru ca The Little Gym Bucharest ne-a oferit spatiu de desfasurare si de joaca.

Alaturi de mamici inteligente am aflat despre cat de important este stilul de parenting in educatia copilului. Si pentru ca eu sunt genul de parinte care isi cam cocoloseste copilul  (pentru ca asa am fost crescuta), mi-ar placea sa pot deveni eu insami mai atenta la sansa copilului meu de a deveni independent. Pentru ca, exista studii de specialitate care sustin  ca pentru o reusita in viata si in cariera, este mult mai benefic pentru un copil sa fie educat in spririt de independenta.

Cum recunosti un copil autonom? Citeste mai departe

Si pentru ca am aflat ca este un produs 100% sanatos si necesar nutritiei sanatoase a copilului – stiu sigur ca il voi cumpara de fiecare data cand voi merge la cumparaturi. Mai ales ca piticul meu este activ si are nevoie de un aport consistent de energie, dar si de nutrienti esentiali pentru crestere.

 

Ce am invatat alaturi de Danonino

Ce am invatatJoi 14 mai 2015 am decis sa merg si eu la un eveniment organizat de Danonino - fiind invitata de catre Desprecopii.com - care m-a atras prin tematica: Cum crestem un copil autonom si cum influenteaza stilurile de parenting independenta copilului. Si alaturi de aceste subiecte, care ma intereseaza foarte mult, pentru ca am doi pitici pe care vreau sa ii cresc sanatosi - evenimentul avea si o legatura cu alimentatia sanatoasa a copilului. Bunnn... deci teme foarte importante.

Am fost acolo si mi-a placut discutia - Simona Balanescu a vorbit foarte personal despre experienta ei de mamica si alaturi de ea mi-a placut sa ascult si din experientele de mamica ale Luizei Parvu, Consultant in nutritie.

Ce am aflat la acest eveniment? Citeste mai departe

1 PAHAR  de Danonino branzica e  facut din 2 PAHARE de lapte. Avand cu 50% mai mult CALCIU faţă de lapte, branzica este sanatoasa, iar zaharul continut este echivalentul celui dintr-un mar. Danonino Iaurt & brânzică pentru pitici este uşor digerabil, bine tolerat si conţine bacterii  “PRIETENOASE” pentru sănătatea  tractului digestiv.

 

Copiii s-au distrat cu Dino, iar mamicile au invatat de la Danonino

Copiii s-au distratJoi 14 mai 2015 am participat la un eveniment organizat de Danonino pentru mamici inteligente si copii voinici si independenti:) In timp ce copiii s-au distrat impreuna cu Dino, noi, mamicile, am avut parte de o discutie interesanta si plina de informatii valoroase despre nutritia piticilor si despre autonomia lor.

Discutia a fost una fructuoasa si bine moderata de Simona Balanescu, alaturi de consultantul in nutritie Luiza Pirvu si psihologul Delia Lungu. Ce mi-a placut a fost ca au participat nu doar mamici, ci si tatici, care s-au dovedit la fel de interesati de cresterea armonioasa ca si mamicile.
Se spune ca din orice prezentare sau workshop nu retii decat 3 lucruri. Ei bine, eu am retinut 5 (nu degeaba sunt mamica inteligenta)!

Care sunt aceste 5 lucruri? Citeste mai departe

Continutul de zaharuri din Danonino este mai mic decat intr-o banana, ceea ce nu face branzica nesanatoasa, ci doar mai gustoasa

 

E pitic, dar voinic sau cum ne-am distrat impreuna cu Danonino

Pitic si voinicSaptamana trecuta, la invitatia Desprecopii.com am participat la un eveniment "vesel si jucaus" sponsorizat de Danonino la The Little Gym Bucharest.

Invitatia spunea: "E pitic, dar voinic? Vino sa ne distram impreuna". Ei bine, distractia a fost pentru cei mici, pentru ca noi, parintii, am avut parte de o discutie foarte interesanta si serioasa despre autonomia si nutritia copilului intre 3 si 6 anisori.

Un copil autonom nu numai ca se imbraca singur, dar isi alege singur hainele, se joaca singur si isi alege jucariile, se implica in activitati fizice cu placere, isi alege prietenii, stie ce sa manance si incepe sa inteleaga mancarea sanatoasa. Un copil cu autonomie crescuta o sa aiba incredere in sine si acest lucru il ajuta atat la gradinita, cat si la scoala.

Deci, cum cresti un? Citeste mai departe

Si pentru ca am aflat ca este un produs 100% sanatos si necesar nutritiei sanatoase a copilului – stiu sigur ca il voi cumpara de fiecare data cand voi merge la cumparaturi. Mai ales ca piticul meu este activ si are nevoie de un aport consistent de energie, dar si de nutrienti esentiali pentru crestere.

 

Ne-am distrat si am invatat impreuna cu Danonino

Ne-am distrat cu DanoninoSaptamana trecuta am fost la un workshop pe care, eu una, l-as fi intitulat “Invata sa fii parinte!” (desi numele evenimentului a fost „Din 2 pahare de lapte”). Locatia, The Little Gym Bucharest, a fost una foarte buna pentru un astfel de eveniment, informal, in care parintii au putut sa schimbe opinii si sa afle informatii noi, iar copiii s-au jucat alaturi de Dino. S-a discutat despre cum sa cresti un copil sanatos, cu incredere si stima de sine. Autonomia si nutritia au fost cele mai importante concepte si am fost surprinsa sa vad cat sunt de strans legate intre ele.

Consultantul in nutritie Luiza Pirvu, psihologul Delia Lungu, alaturi de moderatoarea Simona Balanescu ne-au povestit din experienta lor de mamici, despre situatiile cu care s-au confruntat si cum le-au depasit, dandu-ne si noua, celorlalte, mai multa incredere.   

Ni s-au oferit sfaturi nu doar despre cum sa crestem un copil autonom, constient atat de propriile nevoi, cat si de ale celor din jur, cu stima de sine si care sa se bucure de viata in orice imprejurare...

Care sunt aceste sfaturi? Citeste mai departe

Am fost placut surprinsa sa aflu ca un pahar de branzica Danonino este facut din 2 pahare de lapte si ca are un aport de calciu si vitamina D mai mare decat laptele. Si bineinteles, ca iaurtul are si bacterii „prietenoase” care sa ajute sistemul digestiv al piticilor.

 

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII