Am un pitic care e mic, dar e si voinic

Am un pitic care e mic, dar e si voinic

Am un pitic care e mic, dar e si voinic

Pe scurt

  •  

    Am un Pitic care e si mic dar e si voinic - asa ca acesta a fost un motiv suficient sa ma simt atrasa de invitatia de a participa la evenimentul organizat de Danonino de pe 14 mai 2015: “Din 2 pahare de lapte”.

    Este adevarat ca evenimentul ne mai chema sa ne si distram impreuna, ceea ce am si facut cu totii, atat copiii, cat si parintii, pentru ca The Little Gym Bucharest ne-a oferit spatiu de desfasurare si de joaca.

     

Alaturi de mamici inteligente am aflat despre cat de important este stilul de parenting in educatia copilului. Si pentru ca eu sunt genul de parinte care isi cam cocoloseste copilul (pentru ca asa am fost crescuta), mi-ar placea sa pot deveni eu insami mai atenta la sansa copilului meu de a deveni independent. Pentru ca, exista studii de specialitate care sustin ca pentru o reusita in viata si in cariera, este mult mai benefic pentru un copil sa fie educat in spririt de independenta.

Cum recunoşti un copil preşcolar autonom?
• Se implică în activităţi fizice cu plăcere,
• Iniţiază şi singur activităţi de joacă fără a mai cere prezenţa unuia din părinţi.
• Propune altor copii idei de jocuri sau de activităţi pe care sa le faca împreună.
• Cere să fie lăsat să facă singur diferite lucruri: “Lasă-mă, eu fac”, “Şi eu pot” etc.
• Face singur activităţi ce ţin de igiena personală.

Aceasta parte m-a intersat in mod deosebit pentru ca am un pitic voinic care la toamna va merge la scoala si incerc sa ma pregatesc si eu, ca mamica – pentru marea schimbare de ritm si stil ce il astepta la scoala.
Mi-a facut placere sa o cunosc personal pe Simona Dragomir (Balanescu) – pe care o stiu de la emisiunile despre sanatate de la televizor. A fost foarte calda cu noi, mamicile.

La eveniment a fost si o ocazie foarte buna sa aflam mai multe detalii despre gama Danonino si Danonino Branzica. Avand o valoare nutritionala mare si cu un continut bogat de bacterii “Prietenoase” pentru sanatatatea tractului digestiv, Danonino furnizeaza calciu si vitamina D cu mult mai mult decat laptele.

  Vezi si alte pareri aici

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII