Despre Desprecopii

Despre Desprecopii

Despre Desprecopii

Desprecopii.com este  - din 2000, fara intrerupere :) - cea mai importanta resursa de informatii online in limba romana adresata parintilor si celor care doresc sa intre in aceasta categorie.

Site-ul ofera informatie, suport, atitudine, consiliere de specialitate si, nu in ultimul rand, prietenia si intelegerea celei mai mari comunitati online de limba romana. Crescut si dezvoltat in jurul evenimentului ce marcheaza viata oricarui om - acela de a deveni parinte - Desprecopii.com este un punct de referinta al internetului de limba romana. Va multumim ca sunteti alaturi de noi.

facebook.com/Desprecopii

Instagram.com/desprecopii

YouTube/despecopiitv

Desprecopii.com ofera informatie, suport, atitudine, consiliere de specialitate si, nu in ultimul rand, prietenia si intelegerea celei mai mari comunitati online de limba romana. Crescut si dezvoltat in jurul evenimentului ce marcheaza viata oricarui om - acela de a deveni parinte - Desprecopii.com este un punct de referinta al internetului de limba romana.

facebook.com/Desprecopii

Instagram.com/desprecopii

YouTube/despecopiitv

Adresa redactiei:

Redactor sef: Mirela Popescu Zoita

Adresa de contact: B-dul Pache Protopopescu nr. 133, Bucuresti

info@desprecopii.com, tel: +40732502468

Desprecopii.com - online din octombrie 2000

Desprecopii.com a inceput sa existe pe cerul internetului in primele zile ale unui octombrie ploios olandez  ... al anului 2000. Prima atestare oficiala a existenti sale a fost o stire publicata la la 1 iunie 2001, in ziarul Evenimentul Zilei.

Orice tanara mamica are nevoie de sfaturi speciale

Pornit de o mamica ... care avea nevoie de sfaturi si incurajari in timpul alaptarii ... Desprecopii a crescut ca viteazul din poveste.
La insistentele mamicii in cauza, dupa un an de zile, proiectul a inceput sa fie luat in seama si de sotul ei - un tatic destept, ITst, care lucra pe atunci la o mare companie IT, in Olanda. In scurt timp, li s-au alaturat prieteni localizati in cele patru puncte ale planetei.

Dupa cativa ani, Desprecopii a inceput sa insemne tot mai mult pentru societatea romaneasca. In mod fericit, Desprecopii a reusit sa imbine rezultatul muncii unei echipe de romani  localizati in toate punctele cardinale ale planetei. In spatele succesului extraordinar ale site-ului, se afla o echipa de peste 15 de persoane, legata de dragostea pentru copii. 

Desprecopii.com este cel mai vizitat site de parenting de limba romana

In prezent, in anul 2021 - Desprecopii.com este cel mai respectat site de parenting din Romania - cu o audienta de peste 1,3 milioane de vizitatori unici pe luna si peste 4 milioane de afisari lunare. Site-ul contine informatii foarte utile despre infertilitate, sarcina, nastere si cresterea copilului, inclusiv etapa adolescentei. Site-ul contine peste 20.000 de articole informative si peste 23.000 de intrebari si raspunsui de la medici. Forumul Desprecopii este cel mai activ forum de parenting din Romania.

Stii site-ul asta? cred ca il stiu milioane de parinti din Romania

Stii site-ul asta, cred ca il stiu milioane de parinti din Romania... asa a pornit discutia despre Interneul pentru parinti a emisiunii de la Pro TV  - ILikeIt din martie 2016.  Aici stirea.

Aplicatii mobile marca Desprecopii

In 2016 am lansat 2 aplicatii, cu sustinerea Telekom Romania.

Aplicatia Odiseea Sarcinii: Calculator de sarcina si tot ce trebuie sa stii despre sarcina

Pentru in zilele noastre, telefonul este cel care ne insosteste la fiecare pas - ne-am hotarat sa creem o aplicatie pentru telefoane smart si tablete ODISEEA SARCINII. Iata asadar cadoul de la Desprecopii pentru fiecare graviduta care vrea sa stie in orice moment cum se dezvolta fatul din burtica, cum creste, ce teste de sarcina urmeaza, ce pericole poate aduce sarcina, cum sa nasca si cum sa se pregateasca pentru marele moment: acela in care se va intorce cu bebelusul acasa ... de la maternitate.

Aplicatia mobila Eu, Mamica: vezi cum se dezvolta bebelusul tau

Ești o mămică modernă? Atunci trebuie să instalezi aplicatia Eu, Mămica pe telefonul tău sau tableta.
Prin intermediul aplicaţiei Eu, Mămica, beneficiezi de informaţii despre sănătate, îngrijirea şi dezvoltarea bebelușului și a copilului, relaţia părinte-copil, precum şi de o serie de sfaturi utile pentru mămici şi tătici, astfel încât să experimentezi din plin frumuseţea sentimentului parental. Vei avea acces gratuit la o serie de utilitare şi calculatoare, precum: Bebeluşul - primele 52 de săptămani, Grafice de Creştere, Calendar de Vaccinare, Activităţi pentru Copii, Album foto şi multe altele.

Aplicatia Eu, Mamica - se integrează în mod natural cu platforma Desprecopii.com, facilitând accesul la o serie de servicii menite să ofere suport pentru viitoarea mamica (Grupuri de mămici, Ştiri, Anunţuri, Întrebări, Forum, Jurnal, Album de poze, Director, Reţete Culinare etc.). Mămicile utilizatoare pot accesa cu uşurinţă diverse secţiuni ale site-ului, pot primi notificări pe telefon când li se răspunde la o întrebare sau notificări pe mesageria privată.

Mai mult, prin intermediul butonului „Panică”, ele pot primi răspunsuri în situaţiile de criză de la miile de persoane aflate în comunitatea Desprecopii.com, dispuse să ofere o mână de ajutor.

► Descarca aplicatia EU MAMICA - pentru Iphone si Ipad aici.

 Descarca aplicatia EU MAMICA - pentru sistemul Android aici.

In 2019 am lansat aplicatia de DIVERSIFICARE A BEBELUSULUI

Aplicatie mobila - Diversificarea Alimentatiei Bebelusului

Diversificarea bebelusulului este un subiect doldora de informatii si intrebari pentru mamici. Odata ce vine timpul sa oferim alte alimente in afara de lapte matern sau lapte formula - vrem sa stim cand este momentul ideal pentru primele alimente, cum i le oferim, cum le pregatim pentru stomacelul bebelusului si cum le putem combina. E bine draga mamico si tatic de bebelus - e exact momentul ca pe telefonul tau sa nu iti lipseasca aplicatia special creata pentru aceasta perioada: Diversificarea alimentatiei bebelusului. (autor Desprecopii)

 Functionalitati ale aplicatiei: sute de retete cu instructiuni video de preparare, ghidul diversificarii, ghid de autodiversificarea bebelusului, lista de alimente si cand se introduc acestea, schema (tabelul) diversificarii, retete pe varste cu video-uri speciale si unice, meniuri zilnice si saptamanale, stiri legate de alimentatia bebelusului. Atentie, aplicatia nu este gratuita insa a necesitat multa munca (cost 4,99 euro - one time)/.

► Poti descarca această aplicație (pentru sistemele Android) AICI.

► Aici poti descarca aplicatia pentru IOS (Iphone)

Sediul nostru se afla in Zoetermeer, Olanda. Adresa redactiei este info@desprecopii.com . 


Rezultatul unei echipe de vis

Intre noi se afla specialisti in IT (Administratorul site-ului lucreaza la Microsoft Olanda, altii lucreaza la Google, altii la Oracle), medici (unii dintre ei doctori in medicina si profesori universitari la facultati de medicina din Romania), psihologi (unii dintre cei mai cunoscuti  in Romania) si specialisti de online marketing. 

Despre Comunitatea Desprecopii - merita sa cititi: Lunga istorie a unei comunitati speciale: Comunitatea Desprecopii

Cea mai mare comunitate a parintilor din Romania

Depasindu-si misiunea, Desprecopii.com este casa celei mai mari comunitati a parintilor de limba romana. Te invitam alaturi de noi.

Cu alte cuvinte spus, cititi:

Despre Desprecopii.com? Nimic mai simplu...
O noua dependenta face ravagii in lume: dependenta de DC 

Implicare sociala

Dea lungul anilor, Desprecopii a sustinut in mod activ multe campanii umanitare de amploare. Despre actiunile umanitare Desprecopii.com cititi:

O buburuza de la Maria_Rubi
O poveste din Moldova
Actiunile umanitare Desprecopii.com
Lumina Pastelui in sufletul batranilor
Campania: O aripioara pentru Sebi
Campania Barbye
Dumnezeu sa o binecuvanteze pe Maria!
Comunitate: Inimioarele desprecopii.com

DAca vrei sa ajuti si sa participi la campaniile noastre umanitare, te invitam pe forumul Umanitar Desprecopii.

Desprecopii.com este monitorizat de ziare nationale, de agentii (non)guvernamentale si se bucura de simpatia si aprecierea multor personalitati romanesti.

www.desprecopii.com a fost inca de la inceput sustinut de Microsoft, Romania.

Echipa redactiei Desprecopii:

Mirela Popescu Zoita, Redactor Sef, email.
Florin Popescu, Coordonator
Andra Zoita, Redactor Coordonator email
Milena Sadova -  Redactor Principal email
Adrian Zoita, Trafic Manager email
Marius Pernes - Consilier juridic.
Anamaria Ghiban, Redactor
Roxana Hermans-Zoita, colaborator
Alina Ciobanu - colaborator
Dana Rus - colaborator

Echipa fondatoare:
Mirela Zoita - Conceptie & design, Florin Popescu - Implementare si arhitectura tehnica

Moderatorii comunitatii:
Acest site nu ar fi ceea ce este acum fara aportul unor persoane de exceptie, care participa efectiv la cladirea si imbinarea unei comunitati unice in spectrul internetului romanesc. Acestia sunt moderatorii forumului: (in ordine alfabetica) Anda08,  Lia, Oana_B, Marina, Marius, roxanaz, Laura25, viviana, Rufus.

Comunitate:
Forta si puterea acestui site se imbina armonios cu spiritul unei comunitati electronice de exceptie - o comunitate unica in peisajul internetului de limba romana. De fapt - acest site a devenit o mare familie - care apartine tuturor sufletelor care au fost pe aici 'online' cel putin de doua ori. Iata marea familie: forum/
Cum poti ajuta acest site ?: Citeste aici

Daca acest site va este de folos, asteptam un lile pe Facebook: https://www.facebook.com/pages/Desprecopii/

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Ultimile 13 comentarii

  1. Mocanu Mihaela
    Mocanu Mihaela trimis la 7/12/2021

    Am fost placut surprinsa ca a fost vazut şi mesajul meu. Multumesc pentru incurajare si vreau sa cred ca lumea nu se sfarseste aici ca pot aduce pe lume un copil sanatos. Am 41 de ani si o familie frumoasa. Am doi baieti şi un sot extraordinar de bland şi rabdator. Bebelusul pe care il aşteptam ar fi conturat perfect tabloul nostru... Faptul ca sarcina mea s-a oprit din evolutie la 8 saptamani şi o zi, m-a lasat cu regretul profund în suflet ca nu am avut bucuria sa il tin la pieptul meu şi ca puiul cat o fraguta nu va avea bucuria de a-si cunoaste mama... mamicilor care trec prin ce trec eu le pot spune doar atat :plangeti-va durerea, este un drept pe care nimeni nu v-il poate lua! Multa sanatate tuturor

    Raspunde la acest comentariu
  2. Mirela
    Mirelatrimis la 22/10/2021

    Salutare mamici!!! Numele meu este Mirela, am nevoie de niste sfaturi, pareri etc. Am un baiat de aproape 12 ani, de 9 luni sunt iar mamica de fetita. M-am chinuit mult sa o fac a durat cativa ani dar intr.un final Dumnezeu mi-a binecuvantat. Problema mea este ca sunt iar însarcinata si mi-as dori sa o pastrez dar mi-e frica ca nu voi face fata din nici un punct de vedere. Inca am timp sa ma gandesc ce sa fac sarcina are 5 saptamani. Va rog sa mi dati niste sfaturi pareri sau situatii similare. Voi ce ati face in locul meu? Multumesc anticipat.

    Raspunde la acest comentariu
  3. Mirela
    Mirelatrimis la 21/10/2021

    Buna mamici, numele meu este Mirela, am nevoie de niste sfaturi, pareri etc. Am un baiat de aproape 12 ani, de 9 luni sunt iar mamica de fetiţa m-am chinuit mult sa o fac a durat câţiva ani dar într-un final Dumnezeu mi-a binecuvântat. Problema mea este ca sunt iar însarcinata şi mi-aş dori sa o pastrez dar mi-e frica ca nu voi face fata din nici un punct de vedere. Inca am timp sa ma gândesc ce sa fac sarcina are 5 saptamâni. Va rog sa îmi daţi niste sfaturi pareri sau situaţii similare. Voi ce a-ţi face in locul meu? Mulţumesc anticipat.

    Raspunde la acest comentariu
  4. radulescu alina
    radulescu alinatrimis la 18/11/2016

    Pe mine m-a ajutat enorm acest site. Va multumesc pentru tot.

    Raspunde la acest comentariu
  5. adriana-caranfil
    adriana-caranfiltrimis la 18/11/2016

    Datorita acestui site am devenit mamica. Toate informatiile gasite aici s-au dovedit utile. Asa cum se spune, am gasit acest site cand trebuia. Va multumesc Desprecopii!

    Raspunde la acest comentariu
  6. cristina
    cristinatrimis la 17/3/2010

    Salutare!!!!!!Ma numesc Cristina,in primul rand vreau sa va felicit pt ce face-ti....FELICITARIIIIIII!!!.............Acum am si eu o rugaminte,am incercat sa ma inregistrez si nu merge am introdus toate datele corect si cand vreau sa ma log. spune ca numele sau parola utilizatorului sunt gresite dar stiu sigur ca le-am folosit pe cele corecte mmmmmmmmmmmmmm sa ma ajute cineva ca am asa de multe intrebari. Va pup si astept rasp

    Raspunde la acest comentariu
  7. rodicasava
    rodicasavatrimis la 22/11/2009

    imi place ca s-a dat toate informatiile despre echipa si despre munca lor

    Raspunde la acest comentariu
  8. Natalia
    Nataliatrimis la 23/8/2009

    Salut!!! Ajutati-ma... Am implinit 40 de saptamini de sarcina pe 18 august 2009 si inca nu m-au apucat durerile de nastere. Ce sa ma fac? Multumesc anticipat.

    Raspunde la acest comentariu
  9. Piki
    Pikitrimis la 15/10/2008

    N-am mai accesat acest site ,dar il consider foarte folositor . Am in familie pe un adult suspect de pneumonie interstitiala care cedeaza foarte greu la tratament ,cred ca am sa folosesc informatiile de la dr. Popescu pentru a-i ruga pe medicii mei sa le aplice .

    Raspunde la acest comentariu
  10. Costin Jugurica
    Costin Juguricatrimis la 22/11/2007

    Ma numesc Costin Jugurica si sunt presedintele

    Raspunde la acest comentariu
  11. manuela
    manuelatrimis la 3/5/2006

    As vrea mai detailat.In rest site-ul este super.Va felicit.

    Raspunde la acest comentariu
  12. sunteti geniali!
    sunteti geniali!trimis la 15/4/2006

    BUN GASIT,DRAGI PRIETENI,MA BUCUR CA AM POSIBILITATEA SA VA SCRIU CATEVA RANDURI,VA CONSUDER PRIETENII MEI DE SUFLET,VIRTUALI,SI VREAU SA VA FELICIT PENTRU CEEA CE FACETI AICI,VA URMARESC DE LA INCEPUTUL SITE-ULUI,CHIAR DACA ABIA M-AM INSCRIS DE CURAND,SI VREAU SA VA MULTUMESC CA EXISTATI. CAND ATI INCEPUT ACEST SITE MINUNAT AVEAM UN COPIL,ACUM SUNT O MAMICA FERICITA A 3 COPII ADORABILI SI PRACTIC AU CRESCUT CU SITE-UL DVS.FELICITARI MIRELA SI FLORIN,SUNTETI MINUNATI IAR BAIATUL E EXTRAORDINAR,I-AM CITIT JURNALUL PAS CU PAS,SI VREAU SA VA SPUN CA SEAMANA CU BAIETELUL MEU F.MULT. VA DORESC SANATATE MULTA,FERICIRE SI MULTE SUCCESE! INTREGII REDACTII MULTE IMPLINIRI SI SARBATORI FERICITE! CU DRAGOSTE,CARMENS=BACAU!

    Raspunde la acest comentariu
  13. danaburca2005
    danaburca2005trimis la 15/1/2006

    ma bucur ca existati si poate ma veti putea ajuta

    Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII