Machiaj fabulos de sarbatori

Machiaj fabulos de sarbatori

Machiaj fabulos de sarbatori

  • Machiajul este un element decisiv in reusita unui look perfect de sarbatori. Cu siguranta ai in trusa de cosmetice deja tot ceea ce iti trebuie pentru un machiaj reusit, asa ca, probabil, te gandesti mai degraba la tinuta pe care o vei imbraca decat la produsele de machiaj.

Machiajul este un element decisiv in reusita unui look perfect de sarbatori. Cu siguranta ai in trusa de cosmetice deja tot ceea ce iti trebuie pentru un machiaj reusit, asa ca, probabil, te gandesti mai degraba la tinuta pe care o vei imbraca decat la produsele de machiaj. Ce spui insa de o reinnoire a trusei de cosmetice cu cateva produse care sa iti asigure un look fabulos de sarbatori? Lista propusa de stilistii revistei Vogue cuprinde produse ale unor branduri care nu mai au nevoie de nicio garantie in privinta calitatii, cel putin daca ar fi sa ne luam dupa notorietatea lor.
 
Cuvantul cheie al machiajului de sarbatori din acest an este luminozitatea, asa ca, indiferent ce produse folosesti, nu uita sa dai stralucire machiajului, ca si cum te-ai pregati pentru lumina reflectoarelor. Iata, asadar, produsele de care ai nevoie pentru a arata fabulos de sarbatori, in viziunea celor de la Vogue:

Gene false Dior - accesoriu indispensabil pentru un look fabulos. Ornate cu perle argintii sau cu strasuri Swarovski, genele Dior vor atrage cu siguranta toate privirile. (25,90euro)

Fard Les Ombres Color Riche, L Oréal Paris - Este fardul ideal pentru realizarea umbrelor cu efect stralucitor, de diamant. Nuantele recomandate de stilistii de la Vogue sunt Crystalissime si Feeric. (13,90 euro)

Fard Palette Le Regard, Harmonie du Soir, Chanel - Efectul de luminozitate este garantat de textura fina ca de matase si de nuantele care pot fi asortate cu orice tinuta vestimentara. (52 euro )

Rimel Mascara Hypnose Star, Lancôme - O formula ultra-cremoasa care cambreaza pe gene si le da volum, creand in acelasi timp un efect de diamant negru. (28 euro )

Gloss Gelée Interdit, Enchanted Silver, Givenchy - Formula fara ceara face ca acest gloss sa aiba textura unui jeleu care, odata aplicat, se uniformizeaza pe buze, dandu-le un pigment argintiu care capteaza lumina. In plus creeaza un efect de volum al buzelor. (26 euro )

Gloss Lip Glow Vintage Gold, No 18, Burberry - fabricat in editie limitata, acest produs este o alta optiune in alegerea glossului. Spre desoebire de cel de la Givenchy, acesta va da o nuanta aurie buzelor, avand acelasi efect de accentuare a luminozitatii. (25 euro)

Pudra stralucitoare pentru ochi Les Paillettes aux Yeux, Lancôme - Pudra poate fi aplicata peste machiaj, pe pleoape sau pe buze, petru a da un plus de stralucire. (20 euro )

Pudra compacta Palette Teint Odyssey, Clarins - Este un produs ideal pentru crearea efectului de ten luminos, avand o pigmentatie aurie. (56,90 euro)

Pudra Loose Powder Micro-Fil, Giorgio Armani - Cu o tehnologie inspirata din industria textila, aceasta pudra ultrafina formeaza o pelicula ce seamna cu un strat fin de piele, unificand instant tenul. In plus, are o tenta discreta de roz care imita foarte bine culoarea pielii, dand un plus de naturalete. (41,60 euro )

Vaporizator cu pudra Liu Vaporisateur Poudre Star, Guerlain - O pudra special conceputa pentru corp si par, care imprastie o nuanta aurie si o mireasma de parfum Liu, un clasic al casei Guerlain - (67,50 euro)

Oja Icing Glitter, Shu Uemura - Poate fi aplicata direct pe unghie sau peste orice alta oja, avand un efect de stralucire garantat. (22 euro)

Ruj Wanted Stellars, Helena Rubinstein - O alegere glamour perfecta care imbina clasica nuanta de rosu cu stralucirea aurului. (25,90 euro )

Si daca vrei sa transformi intregul machiaj intr-o adevarata capodopera pretioasa , atunci ar trebui neaparat sa-i adaugi elementul cheie - Pudra Touche Eclat Or, Yves Saint Laurent in editie exclusiva, aniversara, care costa nici mai mult nici mai putin de 2800 euro. Si asta pentru ca nu doar pudra contine publere de aur, ci si ambalajul este realizat din acelasi metal pretios.

Desigur, un astfel de machiaj presupune si un buget pe masura. Iar daca nu ai luat in calcul si acest aspect, atunci ai putea sa-i trimiti un sms Mosului. Cine stie& poate inca mai are timp sa dea o fuga la shopping, mai ales ca toate produsele sunt disponibile online, pe site-urile firmelor respective.

Va recomandam sa mai cititi:

Cosmetice facute in casa din ingrediente naturale
Cum ne preparam demachiantul acasa?
Mastile cu argila - tratamente eficiente pentru tenspecialistul raspunde
Crema antirid care face minuni
Retete pentru balsam de buze
Cum ne preparam mastile de fata?
Lupta natural impotriva celulitei
Tratamente naturiste impotriva caderii parului
Retete pentru parfumuri folosind uleiuri esentiale
Fixativ de par - ieftin si bun
Cum ne ingrijim parul in mod natural?
Prepararea gelului de dus acasa
Fabricati-va propriul dezinfectant!
Fabricati-va propriul sampon de casa!
Masca de miere pentru tratarea acneei

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII