Slabiti cu otet de mere, miere si ceai verde

Slabiti cu otet de mere, miere si ceai verde

Slabiti cu otet de mere, miere si ceai verde

  • Intr-o societate in care fast-food-ul a ajuns o normalitate si multe familii mananca din ce in ce in ce mai mult in oras decat acasa, un simplu amestec de ingrediente naturale in dieta dvs. va poate ajuta sa ajungeti la greutatea dorita, scapand de kilogramele in plus.

Slabiti cu otet de mere, miere si ceai verde

Intr-o societate in care fast-food-ul a ajuns o normalitate si multe familii mananca din ce in ce in ce mai mult in oras decat acasa, un simplu amestec de ingrediente naturale in dieta dvs. va poate ajuta sa ajungeti la greutatea dorita, scapand de kilogramele in plus. Combinand componentele medicinale si metabolice ale otetului de cidru de mere, mierii de albine si a ceaiului verde creati un amestec aromat, care va poate ajuta sa va gestionati greutatea in timp ce reduceti apetitul. Ca orice remediu casnic, consultati-va in primul rand medicul de familie.

Amestec natural pentru pierderea in greutate

Desi cumpatarea este cea mai buna preventie si leac pentru cresterea in greutate, exista multi promotori naturali metabolici care suprima pofta de mancare, care pot fi adaugati la dieta dvs. pentru a va asigura o pierdere in greutate sanatoasa, sustine de Dr. Patrick Quillin. Pentru a va face propriul amestec natural pentru pierderea in greutate la domiciliu, combinati 2 lingurite de miere si 1 lingurita otet de cidru de mere intr-o cana de ceai verde proaspat preparat. Pentru rezultate optime, beti acest amestec de sase ori pe zi.

Otetul din  cidru de mere

Sustinatorii dietei cu otet din cidru de mere sunt de parere ca persoanele care consuma acest lichid in cantitati mici inainte de masa isi micsoreaza apetitul, dar ard si grasimile in acelasi timp. Cu toate acestea, nutritionista Katherine Zeratsky sustine ca sunt putine dovezi stiintifice care sa sprijine acest lucru.  Daca nu va place gustul acestui otet, sau daca aveti probleme esofagiene sau digestive care determina evitarea acestui produs, nu consumati niciun fel de otet.

/Images/slabit1.jpg

Mierea

Mierea este un generator eficient de energie naturala care reduce pofta de mancare - sustin cei de la Colegiul Sportiv "Lloyd Percival" din Canada. Acestia raporteaza ca, atunci cand un grup de elevi este la dieta, consumand o lingurita de miere de albine la sfarsitul unei mese reduse acestia au senzatia de satietate - ajutand astfel la micsorarea continutului caloric al meselor. Mierea este totodata solutia generala aplicabila in cazul in care sunteti interesati sa aveti un nivel ridicat de energie pe parcursul intregii zile.

Ceaiul verde

Ceaiul verde, la fel ca si ceaiul negru traditional, contine cafeina, deci actioneaza ca stimulent dar si ca ajutor in reducerea poftei de mancare. Pentru ca ceaiul verde contine, de asemenea, ECGC, un antioxidant despre care se crede ca imbunatateste metabolismul, acesta (ca si mierea) serveste un dublu scop: suprimeaza pofta de mancare si creste metabolismul. Departamentul Agriculturii din SUA raporteaza ca datele din studii sugereaza ca o componenta a ceaiului, alta decat cafeina, ar putea promova utilizarea preferentiala a grasimii ca sursa de energie, asociind in continuare consumul de ceai verde cu pierderea in greutate. Retineti insa, ca un consum semnificativ al cafeinei poate provoca efecte secundare cum ar fi: anxietate, greata, varsaturi, si dureri de cap. Consultati un medic sau un cadru medical inainte de a incepe o dieta bogata in cafeina.

autor: redactor supereva.ro Mihaela Vilcu - Toate drepturile rezervate (c) 2013

Va recomandam sa mai cititi si:

Trup frumos
 Binkini  inventia care promite un fund de invidiat
Vergeturile si tratamentul lor
Ce fac daca unghiile mele au devenit urate?specialistul raspunde
Cremele autobronzante, mereu cu culoarea verii
Slabeste si rasfata-te iarna asta cu ciocolata si scortisoara!
Trucuri pentru a manca mai putin
Somnul si kilogramele in plus
Ingrijirea pielii: ingrediente benefice si ingrediente nocive
Sportul da un sentiment de satietate
Frumusetea XXL invinge prejudecatile designerilor
Exista crema anticelulitica ideala?

 

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Ultimile 1 comentarii

  1. Andreea
    Andreeatrimis la 28/3/2013

    Nu m-am gandit pana acum la faptul ca o lingurita de miere la sfarsitul mesei induce organismului ideea ca masa s- a terminat. Si e un desert sanatos.

    Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII