Dragoste de primavara: inelele Pomelato

Dragoste de primavara: inelele Pomelato

Dragoste de primavara: inelele Pomelato

  • De la Hermione am o stire noua de stil: Inelele Pomelato.

Prietena mea, Hermione, este cea mai stilata femeie cu pasaport belgian pe care o cunosc. Hermione isi face vacantele de vara pe iahtul ei personal, calatorind cu o hoarta de prieteni galagiosi si fericiti - si acostand in fiecare insulita a Mediteranei care ii poate oferi un loc de acostare in port  - preferential. Pentru ca prietenei mele nu ii place orice loc in port :)

Cu Hermione am un click - ne-am cunocut din interesantul fapt ca intr-o zi la scoala, copiii nostri au fost intrebati daca stiu alte limbi in afara de fraceza, engleza, greaca, germana ... Copilul meu a spus: Olandeza iar fetita ei a spus:Flamanda. Si-au zambit unul altuia si imediat au inceput sa isi tina secretele in limba olandeza ... spre disperarea colegilor care nu inteleg ce e aceasta limba fonfaita.

Hermione este inainte de toate - sau ma rog, in orice ordine de preferinta vrem noi,  o femeie bogata si nu la orice nivel.  Iar ca element interesant, pe langa iaht, vila pe coasta belgiana si in Marbella, Hermione detine si mult teren in Transilvania ,,, asta ca sa ne apropiem de un registru normal de discutie.
In fine, mai mult decat atat, Hermione este o femeie calda care ne asteapta la ea cu cele mai sofisticate coktailulri si cu care poti sta la un pahar de vin scump pana in orele diminetii. Si care iubeste si Romania ca sa fim intelesi :)

De la Hermione aflu mereu cate ceva nou. Ma rog, ea se invarte in niste cercuri la care eu nu am acces. Si imi si arata entuziasta cate ceva nou - nu pentru ca ar tine ea ci pentru ca o intreb eu.  ... Dupa ce i-am admirat cele doua inele pe care le avea recent pe deget, Hermione mi-a aratat noua colectie de bijuterii pe care si-a cumparat-o de Valentine's Day. Mi-au atras atentia cele doua inele ei - purtate 2 la numar intr-o seara de petrecere organizata de clubul local de golf. Inelele Pomelato, colectia Pomellato’s Nudo ring collection.
 

Iata frumusetea Inelelor Pomelato









 

merita sa cititi si: Hip sau horror: mani ring!

Sfaturi de moda

7 moduri inedite de a purta pielea

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:
Tema:Editorial

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII