Horoscopul dragostei 2009 - Rac

Horoscopul dragostei 2009 - Rac

Horoscopul dragostei 2009 - Rac

  • Va fi 2009 un an plin de dragoste sau de tristete pentru femeile din zodia Rac? Iata in exclusivitate pentru Supereva, Horoscopul Dragostei 2009, pentru Rac.

Rac (Iunie 21-Iulie 22)

Rac celebru in 2009: Lindsay lohan

Zile in care sa fi atenta: Martie 14, August 5, Septembrie 20.
Zone fierbinti: Sex 10 Decembrie - Dragoste 12 Februarie.

Zone norocoase: cariera.

Citeste si: Sfaturi speciale pentru Rac in 2009

Racilor le place siguranta - sunt de un conservatorism aproape infioratori insa, in 2009, Jupiter te va supune la cateva riscuri, care in cele din urma vor da roade. Ai incredere in tine si incearca in acest an un drum nebatut.

Prezicere luna de luna

Ianuarie: Fii tare
Tu esti semnul cel mai sensibil din tot zodiacul, insa daca iti pastrezi calmul vei gasi solutia potrivita oricarei probleme. Chiar si in dragoste trebuie, in aceasta luna sa incerci sa fii calma. Daca Revelionul nu a fost chiar pe placul tau - ramai calma.

Februarie: Stapaneste-ti foamea
Pe la inceputul lunii iti poti invita partenerul la cina o romantica si la o sticla de sampanie, dupa care puteti arde caloriile in pat. Nu ar strica sa fii mai inventiva in pat si sa incerci si alte pozitii

Martie: Ajutor
O prietena va avea nevoie de sprijinul tau. Fii langa ea si incearca sa afli care este problema. Ajut-o cu sfatul tau si incearca sa o calmezi. Este important sa vezi cum sfaturile tale o vor scoate din aceasta zona a tristetii. De acolo ai de invatat ceva.

Aprilie: Calmeaza-te
Cand sunt stresati Racii fac pe sefii. Insa trebuie sa ai grija sa nu reactionezi prea exagerat cand esti in jurul prietenilor. Cu prietenii nu ai voie sa faci pe seful - tocmai de aceea sunteti prieteni.

Mai: Flirteaza
Nu astepta ca el sa intre in vorba cu tine. Fii inventiva - ce ar fi sa il iei chiar tu la vorba? In fapt, esti o femeie intelingenta si emancipata si uneori e chiar important sa arati tu initiativa. 

Iunie: Nu lasa pe maine ce poti face azi
Lasa proiectele la care lucrezi deoparte doar daca ai o scurgere din acoperis si iti intra apa in casa. In rest, totul se poate amana in aceasta luna. Incepe vara si trebuie sa faci o dieta. 

Iulie: Raspandeste dragoste
Dupa data de 14, Luna te va face sa te simti ca un copil, iar cei din jurul tau se vor simti la fel in compania ta. Da drumul copilariei din tine fara frica. Saruta-ti in fiecare zi partenerul si vei avea numai de castigat.

August: Ramai naturala
Daca vrei sa iti schimbi culoarea parului sau sa faci ceva important, este mai bine sa astepti pana luna viitoare.

Septembrie: Noutati
Daca vrei sa investesti intr-o masina, sau sa o repari pe cea care o ai, acum este sansa ta. Nu te gandi numai la masini mari, atat de neprietenoase pentru aceasta planeta. Ce ar fi sa te gandesti si la o masina mai mica?

Octombrie: Distractie
Esti o gazda uimitoare, iar acum este sansa ta sa dai o petrecere traznet de Halloween, care va fi senzatia anului. Iti poti impresiona iubitul si prietenii.

Noiembrie: Lasa-te purtata de idei noi
Daca vrei sa arati putin mai sexy, nimic nu te opreste. Daca vei fi timida, nu vei ajunge in centrul atentiei, asa cum iti doresti. Cuvantul de baza este: tupeu!

Decembrie: Conecteaza-te
Re-aminteste-ti vechii prieteni si trimite-le cate un e-mail. Incearca sa reiei legatura cu cat mai multi, iar apoi sa va intalniti undeva. Va fi ceva magic si o veche dragoste te va vraji cu amintirea.

Horoscopul Dragostei 2009


BERBEC
Martie 21 - Aprilie 19


TAUR
Aprilie 20 - Mai 20


GEMENI
Mai 21 - Iunie 21


RAC
Iunie 22 - Iulie 22


LEU
Iulie 23 - August 22


FECIOARA
August 23 - Septembrie 22


BALANTA
Septembri 23 - Octombrie 22


SCORPION
Octombrie 23 - Noiembrie 21


SAGETATOR
Noiembrie 22 - Decembrie 21


CAPRICORN
Decembrie 22 - Ianuarie 19


VARSATOR
Ianuarie 20 - Februarie 18


PESTI
Februarie 19 - Martie 20

Recomandari speciale, citeste si:

 Forum unde comentam cu placere

Astrologie si Horoscop

Despre stele si fortele din jurul nostru.

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:
Tema:Horoscop

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Ultimile 1 comentarii

  1. trimis la 5/3/2009

    foarte mult ó adevarat.multe ce se spune se adevereste..........va pot spune doar sa credeti.

    Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII