Horoscopul dragostei 2009 - Sagetator

Horoscopul dragostei 2009 - Sagetator

Horoscopul dragostei 2009 - Sagetator

  • Va fi 2009 un an plin de dragoste sau de tristete pentru femeile din zodia Sagetator? Iata in exclusivitate pentru Supereva, Horoscopul Dragostei 2009, pentru Sagetator.

Sagetator (Noiembrie 22-Decembrie 21)

Sagatator celebru pentru 2009: Britney Spears

Zile in care sa fi atenta: Martie 14, August 4, Decembrie 20.
Zone fierbinti: Sex 14 Mai - Dragoste 24 Decembrie.

Zone norocoase: toate!

Citeste si: Sfaturi speciale pentru Sagetator in 2009

In 2009 a venit timpul, pentru Sagetator, sa scape de o povara care il apasa. Cu toata finetea si intuitia pe care o poseda, Sagetatorul va descoperi o noua cale. O dragoste implinita si multa fericire, nu insa inainte de a trece prin niste incercari grele care ii vor demonstra ca familia este cel mai important sprijin pentru el. Prin luna Septembrie un mentor te va ajuta sa iti descoperi adevarata chemare in viata.

Prezicere luna de luna

Ianuarie: Primeste sfaturi
Nu esti genul de persoana care sa primeasca sau sa urmeze sfaturi, insa acum nu mai ai de ales. Daca cineva vrea sa te ajute,  si acel cineva nu este orisicine, este doar spre binele tau sa ii urmezi sfaturile.

Februarie: Imbraca-te sexy
Un nou look care iti va scoate in evidenta sanii si talia este o alegere foarte buna. De ce sa nu te simti si tu atragatoare, mai ales daca esti frumoasa.

Martie: Gandeste inainte sa deschizi gura
Jupiter te va face sa spui niste lucruri grele pe care le vei regreta. Nu este vina ta, ai fost provocata - dar ar fi bine sa te gandesti de doua ori inainte sa-ti dai drumul la gura. Mai ales cand poti rani.

Aprilie: Rasfat de primavara
In sfarsit, barbatul la care iti tanjeau ochii te are in vizor. Si nu nunai atat: mai primesti si cadori pe langa sarutari si...restul. Ah.

Mai: Simte-te stralucitoare
Deoarece Saturn te va pune intr-o dispozitie mai proasta pe la mijlocul lunii, vei putea sa schimbi acest lucru prin adoptarea unui nou look care te va face sa te simti mult mai sigura pe tine. Incearca, intr-o seara speciala a acestei luni, sa porti o rochie rosie.

Iunie: Planuieste o evadare
In ultimele doua saptamani ale lunii vei dori sa schimbi ceva. Este si normal. Solutia este: schimbarea peisajului. Cu aceasta ocazie iti vei re-incarca bateriile iar cand te vei intoarce vei fi din nou gata de lupta.

Iulie: Lasa-te purtata de vara
Prin apropierea datei de 8 vei avea o intalnire lunga pe care nu vei dori sa o termini. Asa e cand iti face placere. Iar spre sfrasitul lunii vei dansa pana in zori de zi. Cineva te va privi cu sete. Daca ai afla cine, ai fi fericita insa nu vei afla.

August: Descopera-ti un talent
Invinge plictiseala. Inscrie-te la un curs interesant unde poti invata lucruri noi, sa gatesti sau sa vorbesti italiana, iar ca bonus, iti vei mai face si noi prieteni. Iar acest nou talent, te va ajuta.

Septembrie: Exploreaza o noua fantezie
Marte iti va trimite vise erotice ciudate pe la mijlocul lunii. Nu le desconsidera, chiar daca iti par neverosimile - caci ele iti arata propriile dorinte. Te vor ajuta sa te cunosti mai bine.

Octombrie: Traieste
Nu trebuie sa-ti petreci timpul seara de seara doar cu prietenii. Daca simti nevoia sa ramai putin singura sau sa iesi singura undeva, nimic nu te opreste.

Noiembrie: Pasiune
Ideile vor navali in dormitor. Nu-ti fie teama sa incerci lucruri noi, acestea nu vor face decat sa va apropie si mai mult in relatia de cuplu.

Decembrie: Ramai pe acasa
Desi nu esti o persoana care tine la traditii, acum vei simti nevoia sa-ti petreci sarbatorile impreuna cu familia. Fa cadouri frumoase la toti, de la parinti, frati si veri. Te vor face sa te simti fericita si inconjurata de dragoste. Nu banii conteaza ci doar fericirea.

Horoscopul Dragostei 2009


BERBEC
Martie 21 - Aprilie 19


TAUR
Aprilie 20 - Mai 20


GEMENI
Mai 21 - Iunie 21


RAC
Iunie 22 - Iulie 22


LEU
Iulie 23 - August 22


FECIOARA
August 23 - Septembrie 22


BALANTA
Septembri 23 - Octombrie 22


SCORPION
Octombrie 23 - Noiembrie 21


SAGETATOR
Noiembrie 22 - Decembrie 21


CAPRICORN
Decembrie 22 - Ianuarie 19


VARSATOR
Ianuarie 20 - Februarie 18


PESTI
Februarie 19 - Martie 20

Recomandari speciale, citeste si:

 Forum unde comentam cu placere

Astrologie si Horoscop

Despre stele si fortele din jurul nostru.

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:
Tema:Horoscop

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII