Horoscopul dragostei 2009 - Fecioara

Horoscopul dragostei 2009 - Fecioara

Horoscopul dragostei 2009 - Fecioara

  • Va fi 2009 un an plin de dragoste sau de tristete pentru femeile din zodia Fecioara? Iata in exclusivitate pentru Supereva, Horoscopul Dragostei 2009, pentru Fecioara.

Fecioara (August 23-Septembrie 22)

Fecioara celebra pentru 2009: Nicole Richie

Zile in care sa fii atenta: August 12, Septembrie 9, Octombrie 24.
Zone fierbinti: Sex 12 August - Dragoste 15 Iulie.

Zone norocoase: casa si familia.

Citeste si: Sfaturi speciale pentru Fecioara in 2009

In 2009, Fecioarele au viitorul in fata. In luna Decembrie vei primi atat de multe invitatii, incat vei fi ocupata in fiecare weekend. Noroc ca esti o persoana organizata! Pe plan social este un an interesant, vei face multe cunostinte utile si - chiar te vei apropia si mai mult de o persoana pe care o iubesti foarte mult.

Prezicere luna de luna

Ianuarie: Incepe cu dreptul
In aceasta luna vei fi coplesita de pasiune si dorinta de dragoste. Dupa data de 10, sexul va avea o cu totul alta semnificatie pentru tine. Vei descoperi ceva nou care te va incanta pur si simplu.

Februarie: Ramai pe loc
La locul de munca nu va fi o atmosfera tocmai placuta. Nu ai niste colege care te iubesc iar seful nu a inteles inca ce potential ai. Intocmeste-ti un CV ca sa fii pregatita, dar nu te pripi cu deciziiile, asteapta pana in Martie.

Martie: Simte-te comod
Simti nevoia de putin romantism. Foarte de inteles. Atunci de ce nu te asezi comod pe canapea cu partenerul, o sticla de vin si un DVD interesant?

Aprilie: Nu te pripi
Stiu ca iti doresti sa cumperi ceva de foarte mult timp, insa trebuie sa mai astepti putin. Curand vor aparea cheltuieli neprevazute, din care va trebui sa scapi repede si fara amanari.

Mai: Incearca-ti puterile
Planuiesti o calatorie impreuna cu partenerul, insa el are in minte o cu totul alta destinatie. Explica-i din ce cauza alegerea ta este mai romantica si poate ca va fi de acord cu tine.

Iunie: Nu fi rea
S-ar putea sa incepi o barfa si sa iti dai seama de asta mult prea tarziu. Nu ar strica sa iti ceri iertare si cu flori daca va fi necesar.

Iulie: Nu mai intarzia
Urasti sa intarzii la o intalnire, insa de la un timp ti se cam intampla si tie. Nu te alarma, daca vei fi bine pregatita nu conteaza ca ai intarziat cateva minute. In aceasta luna, intalnirile sunt foarte pline de semnificatie. Asculta toate promisiunile pe care ti le face - unele vor fi cu adevarat reale.

August: Fii sexy
Dupa data de 10, barbatii nu isi vor putea lua privirile de la tine. Profita si simte-te exact asa cum esti, adica in centrul atentiei. Poarta decolteuri si pantofi inalti. Vei avea o surpriza placuta.

Septembrie: Ai grija
In aceasta luna ar trebui sa ai grija de tine. Odihneste-te suficient, bea mult suc de portocale si mananca alimente bogate in anti-oxidanti. Si trupul are nevoie de ingrijire, nu numai sufletul.

Octombrie: Pasiune pe linie
Ei bine, alegerea este doar a ta. Vei avea de unde sa iti alegi un partener, iar daca ai deja unul, relatia voastra va reinvia. Este insa important sa mai cedezi de la pretentiile si visele imposibile pe care ti le faci. Revino cu picioarele pe pamant.

Noiembrie: Sparge gheata
Inhibitiile tale vor disparea cat ai clipi. Din moment ce ai pus ochii pe el, nu-l mai lasa sa-ti scape la fel ca data trecuta.

Decembrie: Pachet special
Esti mai nerabdatoare sa iti despachetezi iubitul in seara de Craciun, mai mult decat orice alt cadou de sub brad. Fa-ti rudele sa se intrebe de ce oare zambeste in coltul gurii... nu conteaza nimic ce cred, important este ca vei fi fericita.

Horoscopul Dragostei 2009


BERBEC
Martie 21 - Aprilie 19


TAUR
Aprilie 20 - Mai 20


GEMENI
Mai 21 - Iunie 21


RAC
Iunie 22 - Iulie 22


LEU
Iulie 23 - August 22


FECIOARA
August 23 - Septembrie 22


BALANTA
Septembri 23 - Octombrie 22


SCORPION
Octombrie 23 - Noiembrie 21


SAGETATOR
Noiembrie 22 - Decembrie 21


CAPRICORN
Decembrie 22 - Ianuarie 19


VARSATOR
Ianuarie 20 - Februarie 18


PESTI
Februarie 19 - Martie 20

Recomandari speciale, citeste si:

 Forum unde comentam cu placere

Astrologie si Horoscop

Despre stele si fortele din jurul nostru.

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:
Tema:Horoscop

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII