Horoscopul dragostei 2009 - Varsator

Horoscopul dragostei 2009 - Varsator

Horoscopul dragostei 2009 - Varsator

  • Va fi 2009 un an plin de dragoste sau de tristete pentru femeile din zodia Varsator? Iata in exclusivitate pentru Supereva, Horoscopul Dragostei 2009, pentru Varsator.

Varsator (Ianuarie 20-Februarie 18)

Varsator celebru pentru 2009: Jennifer Aniston

Zile in care sa fi atenta: Ianuarie 21, Martie 15, Decembrie 10.
Zone fierbinti: Sex 11 Iulie - Dragoste 1 Octombrie.

Zone norocoase: prietenia si internetul.

Citeste si: Sfaturi speciale pentru Varsator in 2009

In 2009, viata Varsatorului va lua o directie noua. In jurul lunii Februarie, va reusi sa isi imbunatateasca simtitor situatia finaciara. Va fi o cotitura in viata lui. In directie buna.

Prezicere luna de luna

Ianuarie: Ia-o incet
Daca accepti o intalnire care te va uimi, vei intelege de ce, in anii din urma o persoana la care ai tinut mult, a plecat din viata ta. Acum cel mai bine ar fi sa lasa lucrurile asa cum sunt - eventual, cel mult sa mergeti la un patinoar si sa beti o ciocolata fierbinte in parc. Fara sampanie!

Februarie: Petreceri
Dupa data de 16, vei petrece si intre petreceri. Rezerva-ti putin timp si pentru odihna. Jupiter iti va oferi o portita pentru bani. Trebuie sa fii doar suficient de isteata si sa pastrezi secretul.

Martie: Decizii
Un barbat ar vrea sa se apropie mai mult emotional de tine. Tu insa nu stii ce sa faci. Esti confuza. Ia-ti cateva zile libere si gandeste-te bine daca vrei o relatie serioasa sau nu.

Aprilie: Viitorul
De obicei situatia financiara este un lucru serios, dar pentru tine cam banal. In acest punt la care te afli, nu ar strica sa ceri sfatul si ajutorul familiei. Deciziile pe care le iei acum vor avea impact foarte mare si asupra familiei tale.

Mai: Ia-ti o pauza
Mercur te va bombarda cu multe sarcini. Nu incerca sa le rezolvi pe toate in acelasi timp ca nu vei reusi. Ia-le pe rand, dar mai fa si o pauza intre ele. Nu lasa in plata intamplarii dragostea pe care o cam neglijezi in ultima vreme.

Iunie: Fii creativa
Ai intrat vreodata intr-un Sex Shop? Poate acum ar fi momentul. Lasa-te inspirata de ceea ce vezi - esti o femeie foarteinteligenta deci restul vine de la sine. O pereche de catuse nu are ce sa faca rau unei relatii, ba dimpotriva...

Iulie: Fii sincera
La inceputul lunii, o buna prietena te va face sa te simti putin cam prost. Fii sincera si spune-i ca te-a ranit; pana la urma asta inseamna o prietenie adevarata, nu?

August: Paraseste orasul
Ei, nu te tot! Ia-ti un weekend liber si iesi putin in lume. Cu aceasta ocazie vei intalni si o persoana speciala, sau cel putin iti vei face noi prieteni.

Septembrie: Ramai calma
Te vei afla intr-o situatie care te va face putin agitata; fie vei avea un blind date, fie vei face cunostinta cu parintii partenerului. Un pahar de vin rosu te va ajuta sa te calmezi putin. Dar nu doua!

Octombrie: Pana la limita
Putina aventura si sport nu strica nimanui. Chiar daca ti se pare putin agresiv, boxul nu este o alegere rea, dar poti de asemenea sa optezi si pentru rock climbing. Alege tu un sport pentru tine, important este sa iti lasi energia si frustrarile sa iasa prin sport.

Noiembrie: Jocuri
Desigur nu pentru copii, ci pentru tine. Trimite-i un mesaj dulce de tot si programati o intalnire sau leaga-l cu cravata la ochi si pune-l sa te dezbrace incet. Restul va urma de sine.

Decembrie: Voluntariat
Craciunul te va pune pe ganduri si vei alege cu mare bucurie sa ii ajuti pe cei nevoiasi. O mana de ajutor in plus conteaza mai mult decat o mie de vorbe.

Horoscopul Dragostei 2009


BERBEC
Martie 21 - Aprilie 19


TAUR
Aprilie 20 - Mai 20


GEMENI
Mai 21 - Iunie 21


RAC
Iunie 22 - Iulie 22


LEU
Iulie 23 - August 22


FECIOARA
August 23 - Septembrie 22


BALANTA
Septembri 23 - Octombrie 22


SCORPION
Octombrie 23 - Noiembrie 21


SAGETATOR
Noiembrie 22 - Decembrie 21


CAPRICORN
Decembrie 22 - Ianuarie 19


VARSATOR
Ianuarie 20 - Februarie 18


PESTI
Februarie 19 - Martie 20

Recomandari speciale, citeste si:

 Forum unde comentam cu placere

Astrologie si Horoscop

Despre stele si fortele din jurul nostru.

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:
Tema:Horoscop

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII