Horoscopul dragostei 2009 - Scorpion

Horoscopul dragostei 2009 - Scorpion

Horoscopul dragostei 2009 - Scorpion

  • Va fi 2009 un an plin de dragoste sau de tristete pentru femeile din zodia Balanta? Iata in exclusivitate pentru Supereva, Horoscopul Dragostei 2009, pentru Balanta.

Scorpion (Octombrie 23-Noiembrie 21)

Scorpion celebru in 2009: Kelly Osbourne

Zile in care sa fi atenta: August 5, Decembrie 12, Decembrie 23.
zone fierbinti: Sex 13 Februarie - Dragoste 15 Aprilie.

Zone norocoase: bani.

Citeste si: Sfaturi speciale pentru Scorpion in 2009

2009 este pentru Scorpion un an legat de karma. Si pentru ca Scorpionul are o Karma buna, lucruri minunate sunt pe care sa se intample acestei zodii.

Prezicere luna de luna

Ianuarie: Fii inovativa
Cu siguranta iti doresti ceva nou si excitant. Desigur si in materie de iubire. E totusi la indemana ta. De ce nu te strecori prin bucatarie si incet sa il ademenesti cu desertul lui preferat?

Februarie: Pas cu pas
Jupiter iti va creste nevoia de intimitate. Dar cel mai bine ar fi ca la inceput sa o iei mai usor si sa afli cateva lucruri despre el, personal... Incearca sa ai mai multa rabdare ascultand povestirile lui din copilarie, nazdravaniile pe care le facea cu prietenii si alte boacane ale copilariei. Provoaca-l sa iti povesteasca. Vei afla multe lucruri importante.

Martie: Rasplata
Deoarece ai avut mare grija cu situatia ta financiara, si nu te-ai avantat la cumparaturi, acum iti poti permite bilete la concertul la care ravnesti de cateva luni. Sau geanta aia pe care o doresti.

Aprilie: Ramai la afaceri
Tare ti-ai dori sa iesi in weekend cu prietenii, dar munca este pe primul loc. Daca vrei sa avansezi trebuie sa mai muncesti ceva. SI sa incerci sa te afirmi. Totul depinde de tine. Ai culoar bun.

Mai: Nu te agita
Jupiter iti va starni dorinta de a redecora prin casa. Incepe cu lucruri mici, pentru ca exista sansa sa te plictisesti pe la jumatate si sa ramai cu lucrurile neterminate si sa te bombane stii tu cine.

Iunie: Dezlantuire
Nu esti tu persoana care petrece mai tot timpul, insa Jupiter te va ajuta sa schimbi acest lucru macar pentru o seara, si cu siguranta nu vei regreta. Imbraca-te in ceva de culoarea liliacului. Este o culoare seducatoare.

Iulie: Esti ca un magnet
Sub influenta lui Venus cel fermecator, barbatii nu vor mai avea nici o sansa de supravietuire in fata trupului tau. Mai ales daca te hotarasti sa porti un decolteu mai indraznet. Profita de acest lucru si distreaza-te. 

August: Fii atenta
Dupa ce ti-ai indeplinit poftele cu multe dulciurele, iti faci probleme cu mica greutate in plus. Ei bine, cateva exercitii si o dieta putin mai stricta, te vor readuce la greutatea normala fara probleme.

Septembrie: Danseaza cu pasiune
Dansul a fost si a ramas o pasiune pentru tine. Ce ar fi sa-ti aduni prietenii si sa iesiti intr-un club? Sa dansati disco toata seara!

Octombrie: Noutati
Daca vei cauta, vei gasi pe un site de joburi o cateva pozitii noi care se potrivesc de minune pentru tine. Cel mai bine ar fi sa le experimentezi cat mai curand, chiar daca esti singura, asta nu va mai dura mult, asa ca fii pregatita.

Noiembrie: Sprijin
Se pare ca tu esti sprijinul tuturor, iar o buna prietena va avea nevoie de tine pe la jumatatea lunii. Incurajeaz-o si fii apropape de ea. Imprumuta-i cea mai buna rochie pe care o ai. O va ajuta mult si iti va face un bine in anul urmator.

Decembrie: Petreceri frumoase
Aceasta este luna cadourilor si a distractiei. Petrecerile vor fi in toi iar tu vei fi in centrul atentiei. Ca sa fii seducatoare, poarta ceva negru si ceva sclipitor, argintiu. 

Horoscopul Dragostei 2009


BERBEC
Martie 21 - Aprilie 19


TAUR
Aprilie 20 - Mai 20


GEMENI
Mai 21 - Iunie 21


RAC
Iunie 22 - Iulie 22


LEU
Iulie 23 - August 22


FECIOARA
August 23 - Septembrie 22


BALANTA
Septembri 23 - Octombrie 22


SCORPION
Octombrie 23 - Noiembrie 21


SAGETATOR
Noiembrie 22 - Decembrie 21


CAPRICORN
Decembrie 22 - Ianuarie 19


VARSATOR
Ianuarie 20 - Februarie 18


PESTI
Februarie 19 - Martie 20

Recomandari speciale, citeste si:

 Forum unde comentam cu placere

Astrologie si Horoscop

Despre stele si fortele din jurul nostru.

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:
Tema:Horoscop

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII