Anca Serea, planuri si traditii de 1 iunie

Anca Serea, planuri si traditii de 1 iunie

Anca Serea, planuri si traditii de 1 iunie

  • În așteptarea Zilei Copilului, Anca Serea, super-mămica a cinci copii voioși, a depănat amintiri, a povestit cum s-a schimbat 1 iunie de când a devenit mamă și... a dezvăluit planurile pentru petrecerea din acest an.

in acest articol veti citi mai multe despre:
1. Cum s-a schimbat semnificația acestei zile de când ai devenit mamă?
2. Care este cea mai frumoasă amintire pe care o ai despre 1 iunie?
3. Ai povești amuzante care să-i implice pe cei mici, legate de această zi?
4. Aveți vreo tradiție, un lucru pe care îl faceți an de an de Ziua Copilului, împreună cu toată familia?
5. Ce ați planificat pentru acest an?

1. Cum s-a schimbat semnificația acestei zile de când ai devenit mamă? Este mai specială acum, decât atunci când erai tu copil?

Este una dintre cele mai frumoase zile, plină de veselie și râsete! Încă din copilărie, când era un prilej de răsfăț, o zi în care chemam acasă toți prietenii și mă bucuram alături de ei! Dar mai ales de când au apărut micuții în viața mea, este în fiecare an un prilej de sărbătoare și pentru cei mici, dar și pentru noi, oamenii mari.

Avem o familie frumoasă, cred că tocmai de aceea Ziua Copilului a căpătat o seminficație aparte. Eu, Adi și micuții încercăm să profităm din plin de ea... Este ocazia perfectă de a-mi face copiii să se simtă cei mai speciali si cei mai iubiți. Facem liste de cadouri, mergem la petreceri, iar copii se costumează în personajele preferate și cuceresc locurile de joacă!

Întotdeauna încercăm să ne bucurăm de fiecare clipă petrecută împreună, mai ales când reunim toată gașca, așa cum facem de 1 iunie. Tocmai de aceea, în fiecare an ne asigurăm că facem o mulțime de fotografii pentru a ne aminti cu drag peste ani de toate clipele frumoase. Ne simțim binecuvântați!

2. Care este cea mai frumoasă amintire pe care o ai despre 1 iunie?

Am o mulțime de amintiri care se leagă de 1 iunie, dar cel mai bine îmi amintesc gustul dulce al preparatelor pe care mama ni le pregătea cu acest prilej. Îmi aduc aminte că ne făcea toate poftele și cocea o mulțime de dulciuri pentru noi! Îi invitam pe prietenii noștri de pe stradă, profitam de ziua vremea frumoasă și ne jucam până seara târziu, când fiecare pleca la casa lui epuizat de-a dreptul de atâta distracție.

Astăzi am preluat eu acest rol și sper că îl îndeplinesc la fel de bine, oferindu-le copiilor mei momente de neuitat.

Anca Serea

3. Ai povești amuzante care să-i implice pe cei mici, legate de această zi?

Momente amuzante trăim în fiecare zi într-o casă cu cinci copii. Micul nostru Moise este starul casei... sau poate i-aș spune mai bine artist. Toată ziua face boacane, acum s-a apucat de vopsit pereții cu orice apucă... mâncare, tempera, creioane colorate, orice! Acum că e frumos afară, și-a mutat o parte din ideile trăsnite în curte. Toată ziua se aleargă cu copiii, se joacă fotbal, cade și o ia de la capăt, iar de 1 iunie nimic nu e diferit. Nu are deloc stare!

Știți însă cu ce avem noroc? Cu Pampers Pants, scutecele-chiloței care se pun atât de ușor! Aproape că Moise nici nu își dă seama când îi schimb scutecul și își vede mai departe de boacăne. Totul este mai simplu cu Pampers Pants, pe care îl pun repede dintr-o singură mișcare, chiar și atunci când bebe Moise nu stă o clipă! Și mai important este că el se simte pe deplin confortabil – scutecul se fixează perfect, iar el se mișcă în voie. Pampers Pants este ajutorul nostru de nădejde încă de când micuțul a început să exploreze lucrurile pe cont propriu, iar eu sunt o mămică liniștită fiindcă știu că fundulețul său este uscat, curat și protejat.

4. Aveți vreo tradiție, un lucru pe care îl faceți an de an de Ziua Copilului, împreună cu toată familia?

Încercăm să facem ceva special în fiecare an, astfel încât să poată avea amintiri frumoase. Timpul petrecut împreună este de neînlocuit, iar anul acesta este unul special, pentru că mergem la Viena pentru a o vedea pe Katy Perry în concert. Sarah este un mare, mare fan al ei! Vom petrece o zi întreagă acolo și planificăm o mulțime de activități distractive. Le place foarte mult să meargă în parcuri, să viziteze muzee, iar în partea de sus a listei se află parcul de distracții.

O altă tradiție este ca în fiecare an să pregătim o cutie cu jucării și haine pentru copiii mai puțin norocoși, care nu au avut aceeași șansă ca noi și ca micuții noștri. Mi-am crescut copiii astfel, așa că deja pot să spun că ei au preluat obiceiul acesta și se pun pe treabă în fiecare an.

În ceea ce privește tradiția, avem lista de cadouri pe care cei mici o fac în fiecare an, este foarte convenabilă pentru noi, deoarece știm ce vor ei. Și mai ales în această zi îmi fac timp și trec pe la fiecare dintre ei înainte de culcare și le citesc o poveste sau cântăm un cântec de leagăn.

anca serea

5. Ce ați planificat pentru acest an?

De 1 iunie ne ducem la un loc de joacă special pentru toți cei mici. Se vor întâlni acolo cu prietenii, se joacă, iar pentru când li se face poftă de ceva bun, am planificat un picnic în parc. Am pregătit deja meniul și am avut grijă să trec pe lista toate felurile lor preferate. S-ar putea să dăm o fugă și până la piscină, așa că sigur punem în geantă și noile Pampers Splashers, scutecele pentru înot care se fixează ca un costum de baie și oferă aceeași protecție Pampers.

Și bineînțeles, nu încheiem Ziua Copilului fără să mergem cu cadourile pregătite pentru copiii mai puțin norocoși. Așa aducem zâmbete pe mai multe chipuri și împărtășim din bucuria noastră!

1 iunie cu zâmbete și distracție cu Pampers Pants și Pampers Splashers!

 

Comenteaza / Pune o intrebare

Citeste toate comentariile

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim). | Toate campurile trebuie completate!