Cronica unui eveniment marca Desprecopii

Cronica unui eveniment marca Desprecopii

Cronica unui eveniment marca Desprecopii

  • Alinuk, o membra a marii comunitati Desprecopii, povesteste despre o mare intalnire a comunitatii, care a marcat ziua de 1 iunie dar si o aniversare de suflet a acestui site.
Alinuk, o membra a marii comunitati Desprecopii, povesteste despre o mare intalnire a comunitatii, care a marcat ziua de 1 iunie dar si o aniversare de suflet a acestui site. Iata cum, pas cu pas, cu aportul fiecaruia dintre noi, membri acestei comunitati minunate, un spatiu prietenos de intalnire, sparge statistici si teorii si devine cea mai mare, puternica si influenta comunitate a tinerilor parinti din Romania. Multi dintre noi aici am invatat sa ajutam si sa depasim comoditatea, indiferenta, nepasarea. Am devenit o altfel de generatie de parinti! Veniti alaturi de noi!

Iata ce scriam Mirelei si lui Florin (n.r. adminii acestui site) acum mai bine de o luna...cu putin inainte de 1 mai:  

 "venind de dimineatza spre job, ma gandeam la aniversari... la ''nemurirea sufletului''... ...e frumos sa te bucuri de evenimente, de zile care inseamna ceva in viata. Ma intreb cum ar fi sa organizam un party de 1 iunie care sa marcheze aniversarea comunitatii DC?"

De la aceasta intrebare pe care mi-am pus-o atunci, dupa zeci de mailuri, discutii, uneori momente de renuntare... a rezultat ceea ce puteti citi AICI . Un mare (pentru mine, si nu numai), un mare eveniment pentru copii, pentru parinti si nu in ultimul rand pentru marea comunitate DC.

Un eveniment organizat de Desprecopii.com si magazinul COCOR, cu eforturi din partea unei echipe din spatele 'scenei'. Multumesc Mirelei, lui Florin, lui Albert, lui Leon si tuturor celor care au facut posibil ca acest eveniment sa aiba loc (Nestle, si Procter&Gamble).

Iata-i doar pe cativa dintre membrii DC care au participat la diferite etape din cadrul 'organizarii':

(ManuelaCrina, Kokiy, eu, Rufus, Anya, Tzuc, Cricor / nu se afla in imag dar as vrea sa le multumesc si AncaiDragoman si Karligutzei = tot membre DC)

Am un sentiment de bucurie deoarece cu ocazia acestui prilej aniversar s-a scris si  o fila de istorie pentru PR ul desprecopii.com, prin aparitia pe mediafatada imensa, de la km 0 al capitalei, a ratustelor DC, si prin directul realizat in chiar momentele de desfasurare a party ului:

Asadar...dragostea infinita pentru copii, ne-a adunat impreuna pentru a serba copilaria si a 11-a aniversare DC.
Mi-am dorit acest eveniment aniversar ca pe o sarbatoare a tuturor. 

O 'punte' care sa traverseze bariera virtuala catre  lumea reala a copilariei, catre lumea lor minunata. Un moment al tuturor, in care sa ne bucuram impreuna la cea mai strasnica petrecere cu si desprecopii si parinti. Ramane ca voi sa apreciati cat de aproape am fost de indeplinirea acestui obiectiv.

Feedbackurile de dupa eveniment nu au ezitat sa apara, desigur cu bune si rele... caci, nu-i asa!? totul este perfectibil: cititi AICI feedback-urile

Si pentru ca de multe ori o imagine poate spune cat o mie de cuvinte, pentru ca, in opinia mea, NU sunt cuvinte care sa cuprinda bucuria de pe chipul unui copil, voi puncta in imagini cateva din momentele marii noastre sarbatori:

Aici puteti vedea Albumul intreg de fotografii  Intalnire DC la Bucuresti

Iata cum, pas cu pas, cu aportul fiecaruia dintre noi, membri acestei comunitati minunate, un spatiu prietenos de intalnire, sparge statistici si teorii si devine cea mai mare, puternica si influenta comunitate a tinerilor parinti din Romania. Multi dintre noi aici am invatat sa ajutam si sa depasim comoditatea, indiferenta, nepasarea.

Am descoperit ce inseamna solidaritatea si puterea lui 'impreuna'. Am invatat ca a schimba lumea, ceea ce nu e tocmai cum ti-ai dori, inseamna in primul rand a incepe cu tine... cu tot ceea ce tine de propria ta lume. Iar copii nostri, viitorul lor sunt cea mai buna motivatie pentru asta.

Multumesc tuturor pentru prilejul oferit de a va cunoaste mai bine !

Pentru cine a avut rabdare pana aici: iata si doua filmulete AICI

autor: Alinuk - membru Desprecopii.com - toate drepturile rezervate, Desprecopii.com (c) 2011 

forumuri specializate  Forumuri specializate

Ajutor umanitar
Esenta comunitatii noastre este oferirea ajutorului celor care trec prin momente grele. Nu uita ca si tu poti face un bine.

Forumul General
Sufrageria Comunitatii DC. Aici ne intalnim, ne prezentam si sporavaim despre orice.Vii?

Concursuri ACTIVE
Aici gasesti toate concursurile active. Vino sa le vezi si intra si tu in concurs.

Intalniri Desprecopii.com

Mai cititi: bilanturi anuale Desprecopii.com

Actiuni umanitare Desprecopii.com

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII