Veverita fotogenica

Veverita fotogenica

Veverita fotogenica

  • O studenta are o relatie incredibila cu o veverita mica pe nume Sneezy - care ii permite s-o imbrace intr-o gama de palarii haioase.

O studenta are o relatie incredibila cu o veverita mica pe nume Sneezy - care ii permite s-o imbrace intr-o gama de palarii haioase.

Iubitoarea de animale Maria Krupa in varsta de numai 18 ani, a inceput sa hraneasca cu alune veveritele din campus, de la Penn State din Pennsylvania, Statele Unite ale Americii, la inceputul anului scolar.

Dupa un timp, ea a observat ca veveritele devin din ce in ce mai prietenos si vin mai aproape de ea - simtindu-se suficient de confortabil pentru a manca direct din mana ei.

Si in timp ce nivelul de incredere intre veverita Sneezy si Maria a continuat sa creasca, Maria a decis ca pur si simplu mangaierea veveritei nu mai era de ajuns - asa ca a inceput sa ii aseze pe cap palarii in miniata.

Ea a spus: "Am luat o palarie mica de papusa cu mine si am incercat-o pe Sneezy. Uimitor, ea a stat acolo cu palrioara pe cap, suficient de mult ca eu sa ii fac o fotografie. A fost atat de dragut. Apoi am inceput sa fac palarii diferite, inclusiv o palarie pentru zile de nastere, cum a fost ziua bunicii mele, asa ca i-am trimis o poza pe care o adora."

Maria face majoritatea palariilor ea insasi - iar altele se gasesc la magazinele de artizanat.

Ea a spus ca a avut o multime de reactii pozitive la fotografiile facute pana acum. "Toata lumea din oras si din campus o iubeste", a spus ea.

"Oamenii imi spun "Imblanzitoarea de veverite" ", a spus ea.

"In total, am facut si fotografiat peste 20 de palarii si planul continua, atata timp cat Sneezy se bucura de ele."

Sneezy este atat de populara , incat are acum si propria pagina de Facebook, care a fost placuta (Like) de peste 6700 de oameni - https://www.facebook.com/pages/Sneezy-The-Penn-State-Squirrel/386655541377081?ref=ts&fref=ts

Gasiti mai multe fotografii ale minunatelor pisicute in Albumul Unde dorm pisicutele noastre

Mai citeste si:

Despre fericire mai cititi:

Despre fericirea in doi, cititi:

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII