Top nume de fete in 2014

Top nume de fete in 2014

Top nume de fete in 2014

2014 este anul despre care se spune ca va lasa amintiri profunde pentru toata lumea. 2014 este vazut ca fiind un an dominat de politica, de pasiune, de dragoste, de violenta si de calatorii. Iata topul numelor de bebelusi fete in 2014.

Top nume de fete in 2014
Top nume de baieti in 2014
Generator de nume norocoase de copii
Nume de copii, cea mai mare baza de date despre nume
Tot despre nume de copii, mai cititi
Sustinere si suport pentru gravidute
Jurnal de sarcina
Forumul Odiseea Sarcinii

Top nume de fete in 2014

Din punct de vedere al expertilor in horoscoape si previziuni, anul 2014 este dominat de semnul Calului, considerat a fi cel mai norocos semn al zodiacului chinezesc.
Calul este un animal special caruia ii place competitia si mai mult decat orice libertatea si calatoria.

Adelina

Adelina este un nume de origine germano-teotonica si semnifica: de vita nobila. Numarul de suflet al acestui nume este cifra 7. Fetele cu acest nume au o tendinta pronuntata de analiza si de a cunoaste cat mai bine sufletele celor din jur. Sunt foarte curajoase si bine organizate - desi au tendinta de a trece spre limita agresivitatii atunci cand isi doresc sa realizeze ceva. Si chiar reusesc. 

Alexia

Alexia este o varianta moderna a numelui Alexandra, fiind un nume de origine greaca. In traducere din limba greava inseamna Aparatoarea barbatului. Din punct de vedere al numerologiei, acestui nume ii corespunde cifra 3. In general femeile  care au acest nume sunt persoane profunde care au dorinta de a intelege tainele lumii in care traiesc si de a invata tot ce se poate de la ea. 

Casandra

Acest nume provine de la grecescul nume al fiicei mitologica a regelui Priam si Hecuba  - care avea darul profetiei. Variatiile acestui nume includ frumoasele nume: Sandra, Sandi, Sanda. Se spune ca fetele cu acest nume au darul de a sti mai multe despre viitor - si isi pot planifica multe din evenimentele vietii cu ajutorul acestui dar. In avantajul lor, desigur :)

Francesca

Sa nu uitam ca la carma bisericii mondiale se afla Papa Francis... si de asta, asistam la un trend ascendent al acestui nume care contine o energie speciala.
Francesco este deja un nume foarte popular in Italia dar datorita Papei, au revenit la moda nume ca: Francis, Francine, Francesca. Este un nume frumos, incarcat cu energie pozitiva.

Georgiana

In urma cu zeci de ani acest nume era considerat un nume aristocratic. Si chiar si acum acest nume are ceva deosebit pentru ca nu e totusi Georgeta sau Geta ci ceva mult mai rafinat. Numele Georgiana vine de la numele grecest George - care insemna Fermier in limba greaca. O varianta interesanta este si Georgia.

Top nume de baieti in 2014

2014 este anul despre care se spune ca va lasa amintiri profunde pentru toata lumea. 2014 este vazut ca fiind un an dominat de politica, de pasiune, de dragoste, de violenta si de calatorii. Iata topul numelor de bebelusi baieti in 2014.

Generator de nume norocoase de copii

Incearca acest generator de nume - care tine cont de datele personale ale parintilor, de astre si de numerologie


Citeste si despre cum poate influenta prenumele destinul dar si sfaturile noastre despre alegerea numelui copilului tau.
Succes in folosirea celei mai mari
baza de date de nume de pe internetul romanesc!

Nume de copii, cea mai mare baza de date despre nume - pentru copii norocosi!


Baza de date Desprecopii.com

  

  

  

   Nume Sex Origine




Tot despre nume de copii, mai cititi:

Citeste si despre cum poate influenta prenumele destinul  dar si sfaturile noastre despre alegerea numelui copilului tau.
Succes in folosirea celei mai mari
baza de date de nume  de pe internetul romanesc!

La Odiseea Sarciniii veti intelege mai bine cum se dezvolta bebelusul de-a lungul celor 40 de saptamani dar si cum se schimba trupul mamicii pentru marea intalnire: nasterea. Urmariti fiecare saptamana de dezvoltare intrauterina aici: 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40

 Interesant:


Sarcina: grupuri de suport, Comunitatea Gravidutelor inteligente

 Un sfat: Comunicati cu colegele de generatie!
Comunitatea Desprecopii.com este cea mai mare comunitate online de limba romana si va asteapta si pe dvs in randurile sale. In sectiunea Odiseea Sarcinii, veti gasi listele de gravidute - care vor naste in aceeasi luna. Nimic nu poate fi mai reconfortant decit sa pastrati legatura cu femei care trec exact prin aceleasi stari si emotii.

Jurnal de sarcina

Alt sfat: scrieti despre ce ati simtit si trait in acea zi pe JURNAL DE SARCINA. In afara ca este un mod minunat de a va aranja si ordona gandurile, ele vor ramane inregistrate pentru mai tarziu. Va fi reconfortant sa le cititi la implinerea unui anisor de viata a puiului dvs, sau chiar cand va sarbatori majoratul.

 Admirati Miss Odiseea Sarciniiaici Galeria . si Admirati Albumul Starurilor cu Burtica aici >>

  Forumul Odiseea sarcinii

Odiseea sarcinii in 40 de saptamani
Forumul cu burtici si generatii de mamici. Suport, caldura, prietenie si atitudine.

Sursa: https://numedecopii.com/ Toate drepturile rezervate (c) 2014

 

 


✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII