Top nume de baieti in 2013

Top nume de baieti in 2013

Top nume de baieti in 2013

2013 este anul urmator dupa asa zisul sfarsit al lumii deci pentru bebelusii baietei nascuti in acest an, va propunen nume puternice si cu semnificatii ale unui nou inceput. Iata topul numelor pentru bebelusi baieti nascuti in 2013.

Top nume de baieti pentru 2013
Generator de nume norocoase de copii
Nume de copii, cea mai mare baza de date despre nume
Tot despre nume de copii, mai cititi
Sustinere si suport pentru gravidute


Top nume de baieti pentru 2013

Intrati in 2013, dupa un an in care s-a tot prevazut sfarsitul lumii de cateva ori (si acesta nu a mai venit ...), 2013 este anul dominat de modernism, ratiune si forta. De altfel, sa nu uitam ca la 4 februarie 2013nincepe noul an chinezesc al Sarpelui Negru - an care care pana la 4 februarie 2014 va sta sub semnul inteligentei si masurii.

Conform zodiacului chinezesc, oamenii care se nasc sub semnul Sarpelui Negru sunt oameni foarte inteligenti, si scumpi la vorba care nu vor avea griji finaciare in viata. De aceea, pentru bebelusii nascuti in 2013, astrologii propun nume puternice si cu semnificatie aparte.

Leonardo
Leonardo este un nume de provenienta italiana. In limba italiana, semnificatia acestui nume este: Leul cel unic.  Si poate ca nu intamplator, Leonardo da Vinci este considerat ca fiind cel mai inteligent si creativ om care a trait pe acest planeta noastra.
Numarul norocos al acestui nume este 3. Persoanele cu acest nume au tendinta de a fi creative si au o chemare speciala pentru arte. Iubesc viata si le place sa fie permanent in centrul atentiei, dedicandu-si multa energie si bani activitatilor care le aduc placere si satisfactie.

Luca
Luca este un nume de origine italiana iar semnificatia lui este: Lumina. Cifra norocoasa a acestui nume este 4. Baietii care au acest nume au tendinta de a-si construi viata pe temelia ordinii si adevarului. Pretuiesc justitia si disciplina chiar daca uneori sunt dominati de reactii temperamentale. Sunt practici si stiu foarte bine sa adune si sa salveze bani, reusind sa contruiasca multe lucruri frumoase in viata.

Remus
Remus este un nume de origine latina iar semnificatia lui este:
Fondatorul Romei. Cifra de noroc a acestui nume este 8. Baietii cu acest nume sunt puternici si au tendinta de a deveni lideri. Pretuiesc adevarul si justitia si au mult curaj avand un talent nativ de a conduce si a fi manageri.

Stefan
Stefan este o varianta a numelui grecesc Stefano care inseamna: cununa de lauri. Cifra norocoasa este 8. Barbatii care au acest nume sunt foarte puternici, competenti si practici si desoeri obtin in viat amulta putere si averi. Au un talent nativ in activitati comeciale si stiu sa isi faca transforme visele in realitate. Si nu isi uita visele :) insa datorita faptului ca isi dedica multa energie si pasiune afecerilor isi neglizeaza uneori viata personala.

Victor
Ei bine, sa ne bucuram ca nu a venit sfasitul lumii si ca am invins fortele raului - deci victorie. De aici, si numele de Victor. Victor este un numar de origine latina si inseamna: castigatorul. Cifra norocoasa: 6. Barbatii cu acest nume iubesc stabilitatea si se bucura de o familie stabila si iubitoare.

Cititi si: Top nume de fete in 2013

Generator de nume norocoase de copii

Incearca acest generator de nume - care tine cont de datele personale ale parintilor, de astre si de numerologie

Sursa: https://numedecopii.com/ Toate drepturile rezervate (c) 2013

Citeste si despre cum poate influenta prenumele destinul dar si sfaturile noastre despre alegerea numelui copilului tau.
Succes in folosirea celei mai mari
baza de date de nume de pe internetul romanesc!

Nume de copii, cea mai mare baza de date despre nume - pentru copii norocosi!

Baza de date Desprecopii.com

  

  

  

   Nume Sex Origine




Tot despre nume de copii, mai cititi:

Citeste si despre cum poate influenta prenumele destinul  dar si sfaturile noastre despre alegerea numelui copilului tau.
Succes in folosirea celei mai mari
baza de date de nume  de pe internetul romanesc!

La Odiseea Sarciniii veti intelege mai bine cum se dezvolta bebelusul de-a lungul celor 40 de saptamani dar si cum se schimba trupul mamicii pentru marea intalnire: nasterea. Urmariti fiecare saptamana de dezvoltare intrauterina aici: 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40

 Interesant:

Sustinere si suport pentru gravidute

 Daca esti o viitoare mamica (actualmente burtica :)) - te asteptam in grupurile de pe forum. In sectiunea Odiseea Sarcinii, vei gasi listele de gravidute - care vor naste in aceeasi luna. Nimic nu poate fi mai reconfortant decit sa pastrezi legatura cu alte burtici (burtici colege de generatie) care trec exact prin aceleasi stari si emotii.

O amintire speciala pentru mai tarziu :) S crieti despre ce ati simtit si trait in acea zi pe Jurnaldesarcina.com. In afara ca este un mod minunat de a va aranja si ordona gandurile, ele vor ramane inregistrate pentru mai tarziu. Va fi reconfortant sa le cititi la implinerea unui anisor de viata a puiului dvs, sau chiar cand va sarbatori majoratul.

Odiseea sarcinii in 40 de saptamani
Forumul cu burtici si generatii de mamici. Suport, caldura, prietenie si atitudine.


✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Ultimile 1 comentarii

  1. Catalina
    Catalinatrimis la 10/3/2014

    Buna mamicilor.eu am 8 sapt si am avut ghinionul de a sangera si am Aj la spiral de urgenta dar am avut noroc k sa rezolvat si mi sa interzis price effort.

    Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII