Top nume de baieti in 2014

Top nume de baieti in 2014

Top nume de baieti in 2014

2014 este anul despre care se spune ca va lasa amintiri profunde pentru toata lumea. 2014 este vazut ca fiind un an dominat de politica, de pasiune, de dragoste, de violenta si de calatorii. Iata topul numelor de bebelusi baieti in 2014.

Top nume de baieti in 2014
Generator de nume norocoase de copii
Nume de copii, cea mai mare baza de date despre nume
Tot despre nume de copii, mai cititi
Sustinere si suport pentru gravidute
Jurnal de sarcina

Top nume de baieti in 2014

Din punct de vedere al expertilor in horoscoape si previziuni, anul 2014 este dominat de semnul Calului, considerat a fi cel mai norocos semn al zodiacului chinezesc.
Calul este un animal special caruia ii place competitia si mai mult decat orice libertatea si calatoria.

Cristofor

Intr-un an marcat de zodia Calului - care este semnul calatoriilor, Cristofor este un nume foarte potrivit de dat unui bebelus care se naste in acest an. In primul rand face legatura cu marele calator Cristofor Columb, marele navigator care a descoperit America.

Originile acestui nume au legatura clara cu numele lui Cristos, fiind un nume de provenienta latina care inseamna Cu Cristos inauntru. Din punct de vedere numerologic, acestui nume i se asociaza cifra 4 ca numar norocos. In general persoanele cu acest nume au multa energie pe care doresc sa o dedice comunitatii si au o mare si avida sete de cunoastere.

Marco

Marco este de asemeni un nume din seria marilor navigatori si aduce aminte de celebrul Marco Polo, navigatorul din Venetia. Numele este de provenienta italiana si are semnificatia: Zeul Razboiului.

Baietii care poata acest nume au desigur energia unui navigator neinfricat, au spirit extraordinar de aventura si se bucura de o gandire deschisa si luminoasa. Isi doresc sa cunoasca cat mai mult. Si, vor reusi.

Felix

De origine Latina, numele Felix este special si inseamna: Norocosul. Numele Felix este mentionat si in Biblie si are insemnatatea de Fericitul.
Numar norocos 5.

Baietii cu acest nume au tendinta dar si darul de a fi extrem de bun analisti care pot descifra tainele sufletului, calitate care ii ajuta sa adune mari cantitati de bani in viata, uneori cu orice risc. Daca nu reusesc sa isi atinga tinta pot deveni insa abuzivi si pot aduce la lumina unele laturi intunecate ale sufletului lor.

Maxim

Numele Maxim este un nume cu rezonanta puternica. NUmele este de origine slava desi este foarte popular si in tarile de limba spanionala. Semnificatia numelui: Cel Mare.
NUme nocoros: 1. Persoanele cu acest nume au tendita de a deveni lideri si a conduce oameni avand darul de a influenta masele de oameni. Fac o cariera stralucita in politica.

Mihai - si Mihail

Mihail este un nume de inger si anume Ingerul loialitatii si este o varianta a numelui Michael - de origine ebraica. Semnificatia lui este: Ca si Dumnezeu.
Mihai este unul din cele mai comune nume romanesti de baieti.

Numar norocos: 7 Poate ca cel mai cunoscut si important barbat cu acest nume - pentru romani  - este Regele Mihai al Romaniei. Este o onoare sa dai un asemenea nume copilului tau pentru ca acest nume este un nume cu luciu si noblete regala.

Generator de nume norocoase de copii

Incearca acest generator de nume - care tine cont de datele personale ale parintilor, de astre si de numerologie


Citeste si despre cum poate influenta prenumele destinul dar si sfaturile noastre despre alegerea numelui copilului tau.
Succes in folosirea celei mai mari
baza de date de nume de pe internetul romanesc!

Nume de copii, cea mai mare baza de date despre nume - pentru copii norocosi!


Baza de date Desprecopii.com

  

  

  

   Nume Sex Origine
Tot despre nume de copii, mai cititi:

Citeste si despre cum poate influenta prenumele destinul  dar si sfaturile noastre despre alegerea numelui copilului tau.
Succes in folosirea celei mai mari
baza de date de nume  de pe internetul romanesc!

La Odiseea Sarciniii veti intelege mai bine cum se dezvolta bebelusul de-a lungul celor 40 de saptamani dar si cum se schimba trupul mamicii pentru marea intalnire: nasterea. Urmariti fiecare saptamana de dezvoltare intrauterina aici: 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40

 Interesant:


Sarcina: grupuri de suport, Comunitatea Gravidutelor inteligente

 Un sfat: Comunicati cu colegele de generatie!
Comunitatea Desprecopii.com este cea mai mare comunitate online de limba romana si va asteapta si pe dvs in randurile sale. In sectiunea Odiseea Sarcinii, veti gasi listele de gravidute - care vor naste in aceeasi luna. Nimic nu poate fi mai reconfortant decit sa pastrati legatura cu femei care trec exact prin aceleasi stari si emotii.

Jurnal de sarcina

Alt sfat: scrieti despre ce ati simtit si trait in acea zi pe JURNAL DE SARCINA. In afara ca este un mod minunat de a va aranja si ordona gandurile, ele vor ramane inregistrate pentru mai tarziu. Va fi reconfortant sa le cititi la implinerea unui anisor de viata a puiului dvs, sau chiar cand va sarbatori majoratul.

 Admirati Miss Odiseea Sarciniiaici Galeria . si Admirati Albumul Starurilor cu Burtica aici >>

Forumul Odiseea sarcinii

Odiseea sarcinii in 40 de saptamani
Forumul cu burtici si generatii de mamici. Suport, caldura, prietenie si atitudine.

Sursa: https://numedecopii.com/ Toate drepturile rezervate (c) 2014

 


✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII