Alte oribilitati si stiluri de primavara

Alte oribilitati si stiluri de primavara

Alte oribilitati si stiluri de primavara

  • Cu ceva timp in urma scriam ca nu pot suporta vizual cizmele Uggs. Acum insa, cand ne gandim spre primavara, trebuie sa va spun ca mai exista un element de incaltaminte pe care nu il pot digera...

Cu ceva timp in urma scriam ca nu pot suporta vizual cizmele Uggs . Ei bine, nici acum nu le suport desi, in miez de iarna, am trecut si printr-un moment Zen in care m-am gandit 'hm... cu toata uratenie lor, parca nu mi-ar strica niste cizme uggs pentru ca sunt foarte calduroase' ...

Ei bine, dar acest moment de marturisire extrema imi confirma faptul ca cizmele respective nu au nimic in comun cu stilul ci doar, eventual, cu confortul meseriilor ce se practica in aer liber ...in Siberia sau un zonele in care se poate degera usor in cel putin 2 luni pe an. In loc de sosoni ...Cizme perfecte pentru lucratoarele forestiere, de exemplu.

Acum insa, cand ne gandim spre primavara, trebuie sa va marturisesc ca am descoperit un alt element de incaltaminte pe care nu il pot digera vizual. Este cizma slap ... sau slapul cizma ... nu stiu exact ce nume consacrat are.

 

Este deci o juma de strut si juma de camila, un fel de chestie in care iti poti etala unghiile pedichiurizate dar in acelasi timp iti poti ascunde ceva din parul ne-depilat de peste iarna sau ascunde eventual niste glezne de tractorist.. Nu ii vad nici o alta intrebuintare dar, sunt sigura ca sunt cel putin 100 de persoane care ar rade superior la acest diagnostic de stil. Acuma sincer, aveti asa ceva in dulapul de pantofi??? Sau va tenteaza?

Si pentru ca tot vorbim de primavara, ea trebuie sa fie pe aproape. E si timpul deci al curelor de detox , de slabire si de uitare . Eh dar daca banii nu sunt o problema, limita imaginatiei e cerul desigur. Cum poti sa storci bani Victoriei B. decat cu un tratament pe baza de excrement de privighetoare . Mai greu insa cu materialul insa pun pariu ca sun deja magazine care se niseaza cu aceste obiecte. Cum aude Raduleasca, cum isi procura si ea o doza.

In plus, la vremi noi, toale noi ...Primavara si vara 2011 vine peste noi cuo explozie de imprimeuri, dungi zebrate, jupoane si fuste din voal si, mereu elegantii pantaloni extra largi . E o moda frumoasa, feminina si plina de personalitate.

Sa aveti o primavara timpurie si I hate Valentine's day!

Tot despre moda, stil si filozofii: 

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:
Tema:Editorial

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Ultimile 2 comentarii

  1. Olga
    Olgatrimis la 18/12/2020

    Superb!

    Raspunde la acest comentariu
  2. Mariuk
    Mariuktrimis la 15/2/2012

    intr-adevar sunt ciudate rau incaltarile astea cu degete pe-afara! eu n-as incalta asa ceva! ar mai fi de comentat si faptul ca de cum trece de 2 grade afara, incep sa apara sunci etalate pe sub bluze mult prea mulate pe corp sau mult prea scurte. nu inteleg cum pot pleca unele (mai ales adolescentele) din casa in halul acela! si mai e si moda tricourilor mulate pe imensele burti ale barbatilor... chhhhh...in dorinta de a-si arata bicepsii si pectoralii, isi afiseaza dizgratios disproportiile.dar...traim intr-o lume moderna si cica tot ce e la moda ne sta bine :-))

    Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII