Daca nu vrei sa arati ca o casnica, ce faci?

Daca nu vrei sa arati ca o casnica, ce faci?

Daca nu vrei sa arati ca o casnica, ce faci?

  • Din filozofiile de viata ale lui Jennifer, care se teme sa nu fie confundata cu o casnica ...

Trebuie sa recunosc din prima, momentan sunt casnica. Si, nu sunt blazata. Si mai sunt si insa fericita ca am timp sa il vad pe copilul meu crescand, judecand ca e mai importanta educatia pe care i-o dau eu, decat anume bone superficiale si plictisite.

Pe front stilistic, de cativa ani nu mai caut prin magazine acele genuri de bluzite si pantaloni indiferenti, clasici si fara personalitate - de care ai nevoie pentru a fi luata in serios la orice gen de job in care lucrezi cu mintea. Nici pantofi cu toc moderat patratos nu mai caut - nu de alta insa niciodata nu am aparut cu pantofi cu toc cui la servici ... de teama sa nu ma iau singura in ne-serios :)) Sunt deci acum o casnica plictisitoare si sleampata? Inca nu. Si nici nu sunt o gospodina perfecta. :)

Dar, scrind cele de mai sus tocmai mi-am dat seama ca fara sa vreau am facut deja o departajare stilistica intre femeile casnice si cele care muncesc. Sa fie asta introducerea potrivita pentru o disputa intre femei? Sunt cele care stau acasa mai putin ingrijite? Mai neglijent imbracate? Cu parul in dezordine si mai rar spalat? Oh nuuu dar asta ramane de dezbatut pe forum... acum sa trec direct catre eterna frumoasa Aniston.

Cea cu parul mereu perfect indreptat si lucios si mereu in postura unei siluete perfecte (despre care cam ubla vorba ca le cam trage la masea )... De parca nu era destul sa o vedem aproape in fiecare saptamana in revistele lucioase defiland in bikini pe plajele Mexicului, ei iata ca Jennifer tocmai a declarat ca si-a taiat parul pentru a nu arata ca o femeie casnica .. Iata un razboi pe fata :)  Oare ea chiar stie ce inseamna statutul de casnica?

Intelegeti ceva din filozofia ei?

Merita sa cititi: Rochii de Oscar - 2011 

Tot despre moda, stil si filozofii: 

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:
Tema:Editorial

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Ultimile 2 comentarii

  1. n n
    n ntrimis la 9/7/2012

    cam depresive subiecte

    Raspunde la acest comentariu
  2. A>G>
    A>G>trimis la 15/2/2012

    Poate o fi avut vreun rol de casnica... Dar cred ca s-a tuns cand a aflat ce inseamna femeie casnica in Romania.

    Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII