Singura modalitate de a vindeca complet cancerul de san

Singura modalitate de a vindeca complet cancerul de san

Singura modalitate de a vindeca complet cancerul de san

  • Cancerul de san este cancerul numarul unu care ucide femeile. Chirurgia, chimioterapia si radiatiile au dovedit ca trebuie sa existe o abordare mai cuprinzatoare pentru a vindeca aceasta boala.

Cancerul de san este cancerul numarul unu care ucide femeile. Chirurgia, chimioterapia si radiatiile au dovedit ca trebuie sa existe o abordare mai cuprinzatoare pentru a vindeca aceasta boala. Raspunsul poate fi gasit doar atunci cand intelegem cu adevarat ca acesta nu este cauzat doar de factori fizici, dar la fel ca orice boala, este holistic - ceea ce inseamna ca se manifesta atunci cand corpul, mintea, emotiile si spiritul sunt in afara echilibrului. Atunci cand acestea patru sunt in armonie, scena este pregatita pentru vindecarea completa.

Cancerul de san trebuie sa fie privit dintr-o perspectiva de mediu si emotionala. Deci, ceea ce face ca celulele canceroase sa se formeze si sa devina atat de agresive? Raspunsul se gaseste in mediul in care celulele cresc. Daca o persoana este incarcata cu substante chimice si toxine, in cazul in care sunt deficitare in substante nutritive vitale cheie, in cazul in care au avut traume fizice sau chiar mai rau, traume emotionale, toti acesti factori apasa butonul pentru ca celulele normale sa se transforme in celule canceroase.

Cancerul de san este legat de socurile emotionale, de ingrijorare, teama si de separare. Primul tip de cancer de san este al glandei mamare si este declansat de o ingrijorare sau un conflict, argument cu un sot, copil, mama, etc. Al doilea tip de cancer de san este de glanda intraductala si este declansat de o separare sau un conflict, teama de pierderea cuiva drag. In viata, fizicul este doar o manifestare a starilor mentale, emotionale si spirituale. Ceea ce se vede in corp este un produs al gandurilor si emotiilor.

Deci, cum ne putem vindeca de cancerul de san? Raspuns: prin vindecarea intregii noastre vieti. Incepe prin a invata cum sa fi independenta. Oamenii sunt facuti pentru a fi unul langa celalalt, dar nu pentru a fi codependenti unul de altul. Daca va faceti mereu griji, nu faceti decat sa declansati cancerul de san. O persoana linistita este o persoana sanatoasa.

Fizic, modul de a vindeca este de a obtine cel putin opt ore de somn pe noapte, de preferinta cu patru ore inainte de miezul noptii, si o dieta bogata in legume si fructe crude. Urmatorul este exercitiul fizic; pentru a muta lichidul limfatic (locul in care doua treimi din puterea imunitara este gasita), si de a creste nivelul de oxigen in organism. Cancerul nu poate creste intr-o concentratie mare de oigen. Nu in ultimul rand, trebuie sa traim o viata de reflectie si meditatie.

Cancerul de san nu ar trebui sa ne starneasca frica, ci mai degraba un apel pentru a merge mai adanc in aceasta calatorie numita viata. In loc de o reactie emotionala, ar trebui sa fie un apel sa ne ridicam la provocarea pe care viata ne-a oferit-o, si sa ne alocam timp pentru a reevalua fiecare domeniu al vietii. Ceea ce pare a fi cel mai rau este intr-adevar menit sa devina cel mai bun.

 Mai cititi:

Cosmetice facute in casa din ingrediente naturale
Mastile cu argila - tratamente eficiente pentru tenspecialistul raspunde
Crema antirid care face minuni
Retete pentru balsam de buze
Cum ne preparam mastile de fata?
Lupta natural impotriva celulitei
Tratamente naturiste impotriva caderii parului
Retete pentru parfumuri folosind uleiuri esentiale
Fixativ de par - ieftin si bun
Cum ne ingrijim parul in mod natural?
Prepararea gelului de dus acasa
Fabricati-va propriul dezinfectant!
Fabricati-va propriul sampon de casa!
Masca de miere pentru tratarea acneei

Ginecologie
Infectiile sistemului urinar
Cistita
Cancerul de san - lucruri de stiut
Cervicita
Candidoza vaginala
Ce sunt secretiile vaginale? specialistul raspunde
Anexita
Boala inflamatorie pelviana
Recuperarea dupa un avort
Cum se trateaza medicamentos Endometrioza
Cum se trateaza chirurgical Endometrioza
Testul Papanicolau
Totul despre Endometrioza
10 Secretele de ginecologie pe care ati vrea sa le stiti

  Forumuri recomandate la Supereva

 Super Sanatate >>

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII